Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
"Sapphire Radeon HD5870 vapor-x; 1920x1200"

Egy ennél erõsebb kártyával, de gyengébb processzorral nálam köze nem volt a 100 frémhez, vagy a fix 60-hoz. Multiplayerben meg inkább 20 frém, mint bármi más, ha történik valami a képernyõn.

Poligonszámban semmi extra a játék, nagyon takarékosan oldották meg, de proci az bõven kell alá.

Sáska
az FPS temahoz - nalam igy nez ki (mindket esetben minden grafikai beallitas max-on):

Asztali gep
i5-2500K (3.3GHz);8GB RAM; Sapphire Radeon HD5870 vapor-x; 1920x1200
FPS:60-100 kozott ingadozik, 60 ala nem esik, legalabbis nem olyan tartosan, hogy eszrevennem. 4 fos partiban is ugyanigy hozza ezt a teljesitmenyt.

Notebook
Asus G53; i7-2630QM, 8GB RAM; GEF GTX 460M; 1920x1080
FPS: 20-40 FPS fuggetlenul attol hol van, vagy mit csinal a karakter.

Ez érdekes. Bár a béta elég optimalizálatlan, mint tudjuk.
Haverom i7-2600K-ját is 100%ra terheli a game, és akad neki durván.. Másik gépén x2-250-nel+másik gépbõl átrakva GTX-560 Ti-vel akadásmentesen fut.
Kíváncsi leszek, a kész játék mennyivel lesz optimalizáltabb.

j0nNyKa
melyik stílusnál hibás a reveal link?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
pakolunk be valahova egy számlálót, aztán beállítom kapcsolhatóra

j0nNyKa
figy, ha ki szeretnéd próbálni a bétán, hogy hogy fut nálad, dobj egy privit, adok accot

DanielT
"A játéknak VGA kell, nem processzor."

Ezt a leghatározottabban cáfolnám.

Teszteltem:

5200+ AMD Athlon X2 (3 Ghz-en, 4 GB RAM, 64bit Win7)

Radeon 4770(512VRAM) VS 6850(1GB VRAM)

A 2,5x gyorsabb videókártya ellenére a sebesség tökugyanaz, semmi javulás, ugyanúgy beszaggat ugyanott.

A proci még a menüben is folyamatosan 100%-on teker, noha a 4770 GPU csúcsgterhelése 85% körül van, átlagban meg 65 körül.
Kandurex
nem, nem szükséges, szerintem annyi is elég, hogy szimplán hozza azt a látvány világot amit a készítõk terveztek..és pont ez nem akar még menni, jó gépeken sem..😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Még annyit fûznék hozzá, hogy szerintem a diablo pont nem az a játék, amit csak akkor lehet élvezni, ha 455653x222355-ben ultramegabrutal veryhighon játszod 6monitorral..
Én éppen hogy tudok vele játszani, de mégis élvezem.

"My fifth playthrough of the Diablo 3 Beta

fps: 35 with fraps
fps: 50-60 without fraps

Recorded on Acer Aspire 5742G (intel i5-480m, nvidia geforce gt 540M, 6gb ddr3 memory)"
Kommentben írja hogy max settings.

A VGA-d ugyan ez, és szinte csak ez számít. abból a +2giga ramból semmit nem profitál a játék, a procija erõsebb, de a tied is bõven elég. A játéknak VGA kell, nem processzor. Jó, persze egy Athlon XP már kevés lenne.. 😄
A videó azért akad, mert frapssel veszi fel.

Menni fog a gépeden szépen, egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki. Téma részemrõl lezárva. 😊

Kandurex
bannerba diablo 3 reveal link hibás

Tatyla
nekem aranylag eros gepem van de a fraps videozasnal az fps nekem is ingadozik regebben tettem is fel par HD videot a jatekbol,ugyhogy a videok futasara nem lehet alapozni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tails
Akkor én hogyhogy tudok vele játszani ? Akik a hiba miatt megkapták azoknak meg is marad ?

McHaals
de jó is lenne, az csak egy véletlen hiba volt a bizzard részérõl

MadWolf#11626

Tails
Tegnap óta mindenki játszhat a bétával, vagy nem ?

Szerintem nyilatkozták régebben, hogy "nem biztos, hogy a teljes játékban találkozhatunk vele!"

McHaals
én vagyok a hibás, biztos rosszul emlékeztem

MadWolf#11626

Sheltem
Énis így hallottam. A kivégzés animációját kivették így van, de maga a Siegebreaker benne maradt.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Aradebil2
nem tudom honnan szedtétek hogy kivették a siegebreakert,csak a kivégzési animációját vették ki,vagyis nem is kellett kivenniük,mert csak a videó kedvéért írták azt a scriptet,sosem volt játszható változatban benne

Én is úgy emlékszem, hogy azért vették ki, mert nem sikerült optimálisan belõni a kivégzés animációit. Több bossnak lett volna ilyen speciális animációja, azok se kerülnek be végül, talán majd egy késõbbi patch-el

Pappa#2573

na az tuti nem lesz, azt mondták is! wowboxon néztem a d3 database-ben és ott szerepel az összes szörny között! Nem tudom ez jelenthet-e valamit

McHaals
akkor lehet rosszul emlékszem... mondjuk a fejleharapás elég komoly

MadWolf#11626

Avenger
Valami olyasmirõl vitatkoztunk annak idején, hogy a skilljei(emberszétmarcangolás) nem lesz benne a játékban, de a miniboss igen.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

McHaals
Csináltam egy chrome Diablo3 themet, akit érdekel az INNEN letöltheti

MadWolf#11626

ütõs mini-boss lehetne, remélem ezt õk is tudják! Igazából az lenne a legjobb, ha ez a siege késõbb act4-5-6-7... -ben egy "átlagos" szörny lenne, mint act1-ben a csontváz és a zombi, és ez a siege így elõfutárnak elkerült act1-be is! Durva lenne, de ez csak egy ötlet...

Kandurex
nehogy már kikerüljön! meg miért kerül ki??? 😞(

McHaals
na úgy legyen, szeretném tarkón csapni!
ez volt az elsõ boss amirõl videó megjelent ha jól tudom 😊 azóta akarom leverni

MadWolf#11626

McHaals
aha

MadWolf#11626

Kandurex
Siege? az melyik? a nagy? 😞

én úgy tudom, hogy benne lesz! Azt én is hallottam, hogy a Blizz terelt róla, hogy nem lesz, vagy nem biztos! De valamelyik patch-el úgy emléxem, hogy berakták, és az adathalász kiszedték a nevét a kliensbõl...
de eztán tényleg a jó ég tudja, én már nem igazodom ki rajtuk...

jazzy
Eddig a csicsa ellen kampányoltak az emberek, kaptak egy minimal designt is, most az a baj, hogy túl minimal? Semmi nem kell erre, arra ott a másik.
McHaals
ez nagyon jó!
azt tudom, hogy az a siege monster nem lesz benne, de remélem a többi igen, mert elég jópofák, amíg jó'pofán nem verem majd õket

MadWolf#11626

Kandurex

Sheltem
Szerintem meg nem illik rá semmilyen számláló. <#shakehead>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nekem egy sokkal gyengébb asztalin is zökkenõmentesen fut natív 1440*900-on, minden off/low. És béta installnál még írta is, hogy a procim nem elég <#idiota>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

bélanéni
Már tudom, mi hiányzik a Tyrael design-ról. A számláló <#idiota>
Nem lehetne valahova ízlésesen kis betûkkel odatenni? <#alien>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Kérhetnék egy beta kulcsot?
Köszönöm
Meg irod hogy highon is elfut. Ez oke csak a baj, hogy nem mindegy hogyan. Szep folyamatos, akadasmentes fpsel biztos hogy nem, az meg azert jo lenne. Mert elegge lelombozo tud lenni a diavetites :S
Jo lenne ha tenyleg igy menne, bar a videon a teszter gepe sokkal jobb. Nem tudom milyen beallitasokon jatszott, telorol nem latszik. Csak azert felek mert nem akarok belefutni es felesbe kiadni a penzt erte. A video nem volt valami folyamatos, olyannak tunt mintha keves fpse lenne, bar lehet a felvetel miatt. Mindenestre meg nem tudom hogyan dontsek.
olvass teszteket.
ha nem is maxon, de med-high beállításokon szépen fog futni a játék.
sõt, megkockáztatom, hogy highon is elfut, mivel a géped natív felbontása 1366x768, ahhoz meg elég erõs ez a vga.
GT540M gameplay

Zan
Már mûködik! Legalább is ebben a pillanatban!

Nem,nem ezért maradtam fenn eddig,csak most értem haza és gondoltam szerzek egy kicsi örömet azoknak,akik holnap reggel a fórumot böngészik😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Bocs, hogy igy irok de telorol nem jo a valasz opcio.
20963: A gepbe nem akarok semmit venni, maga a jatekra ertettem a 15kt. Mert ha csak eppenhogy eldocog, akkor kihagyom vagy varok vele egy gepujitasig. Szoval csak az erdekelne, hogy kb hogyan docogne a gepen, erdemes e a jatekba fektetni. F4085-GN-459HG megegyszer a gep.
Elore is koszi.
TVelvet
Yeee, király... neki is ... :NO: nem érdekel... 😄

Holnap ügyködök majd a kis dolgokon és lecserélem, ha semmi nem jön közbe.

FragStaR
Le kéne cserélni a számlálót arra ami azt mutatja, hogy mennyi idõ van még háta amíg up lesz a bnet 😊

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

cataflam02
Sajnos még mindig off :S én is most kaptam egy béta accot.. de nem tudom kipróbálni 😄 pedig már alig bírom ki 😄😄

One more story

Szép estét.
Valaki megszánna egy bétával 1-2-3óra erejéig?😊
Egyáltalán felenged már, vagy még mindig off?

Szerintem a legszámottevõbb különbség az, hogy a Vatera és társai valamint a Blizzard nem ugyanannak az államnak adóznak... Hasonló probléma volt pár éve, mikor megpróbálták betiltani az online pókertermeket.
Syron
Breaking news-ba 00:00-t ír, de sztem még onnan is csúsztatják majd.

berlinboy6329
gondolkodásom eredmény..fél másodperc volt...Miért szerencsejáték az RMAH?

Ennyi erõvel a Vatera is az lehetne,meg a teszvesz,meg minden aukciós szar nem?Mindkettõnél neten ad el az ember cuccokat.Csak az egyik digitális cucc,a másik kézzel fogható.De a lényeg ugyanaz...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Syron
Nekem is kölcsön acc.-om van, mégse tudtam sok mindent csinálni vele karbantartás miatt :S