Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez egy olyan videó mintha valaki feltenne egy videót arról,hogy egy 600 lóerõs Ferrarival tud-e 70-el menni a kerepesin és még aggódna is közben.....

Különc
Azért mert te nem tudod, attól még érheti kritika nem? Amikor az ember gondolkozik, hogy mit mondjon és óvatlanul a nyelvét a szájpadlásához nyomja és kinyomja a levegõt, az akkor képzõdõ "ciccegõ" hangra értettem.

Gondolom olyan "habit", mint a te "😄" és "😊" spamod. Az se valami jó

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hát nah ja...akadna a 250 is ha tudná a játék 😄DD

nemtom miröl beszélsz 😊 de azért jol leszóltad...semmilyen szájjal történö klattyogásra nem lettem figyelmes:d amúgy jó - legjobb az asztali tesztes vidi :d kisebb erömü...szinte nem is volt töltési idõ 😄
bár amin én néztem multkor azon se sokat tölt...habár egy blizzes játék se tölt sokat 😄

EZ valami vicc akar lenni? most itt komolyan a Diablóról van szó? vagy ,hogy nézhetjük a 2db 130 ezres videókártyás gépedet?

mert kajak semmi értelme az egész videónak,hogy egy csúcskonfigon 60FPS-el fut.......még jóhogy baszki.....

TBTPumpa
Szerintem tele lesz nyomva Easter Egg-ekkel a játék szokás szerint...
StarCraft 2-ben is voltak jópofa dolgok, itt is lesznek. Meg aztán Butcher is visszatér...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Carlos
az ok, de a halott zombiláb lenne wirt lába?

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
griswold melett hevert a wirt's leg ami a kulcs volt a tehenekhez😊

persze lehet hogy csak véletlen de azt díjaznám ha egy hasonló titkos résszel megdobnának
Carlos
<#fejvakaras>

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
Különc
Ne "klattyogj" a száddal, mert marhára idegesítõ (nem tudom mennyire tudatos, gondolom nem az) de ezenkívül jó vidik

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

FragStaR
Végre valahára ki tudtam próbálni a bétát mivel blizz volt kedves adott hozzáférést.
Ami így elsõre megfogott az a játék részletgazdagsága jó látni ahogy él a világ és ki van dolgozva minden. A játékmenet is fekszik nekem a hangok is gyönyörûek. Röviden összefoglalva eddig beváltotta a hozzá fûzött reményeket.
Bár kissé elszomorított a gépigénye a PC -men tuti nem lesz gond de a laptopomnak azért meggyûlt vele a baja 😞

Mivel ahogy olvastam elég sok embert érint a gépigény ezért telefonnal ugyan de készítettem pár videót arról, hogy aki laptopon szeretne majd játszani az mire is számíthat.
Itt egyébként a felbontás lesz a kulcs nem is grafika minõsége ahogy én tapasztaltam sokkal többet nyerhetünk majd a felbontás csökkentésével mint ha a grafika részletességét csökkentenénk!

Laptop teszt

Full HD TV n kipróbálva laptopról

És az asztali PC-n

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

TurboX
visszanéztem, most halt be nálam is
TBTPumpa
Szóval lesz bõven kihívás a játékban... Demon Hunterrel, Monkkal és Barbárral hamar legyûrhetõ a Skeleton King. Wizard-dal már trükközni kell sokat - és Health potikkal is itatni kell. Witch Doctor-t még nem próbáltam, annyira nem vonzz az a karakter...

Nem megy nálam sem.

TurboX
most jöttem ki egy 20 perces játék után, semmi gond nem volt
TBTPumpa
Majd megtudjuk, ha megjelenik a játék...
Amúgy szerintem egy Boss legyûrése után jönni fog egy nehezebben legyûrhetõ Boss, egészen az Act 4 végéig, ami ugye kegyetlen lesz még 60-as szinten is!

Carlos
Nálatok megy normálisan?
Ki akartam próbálni de 3 percig vakarászott a loading screen aztán bejött a játék, de a kari sehol és 0 latency.
wtf

Þór vígi þessi rúnar

Fehercsoki
Köszi!

Még 1 kérdés: a bossfightok mennyire lesznek nehezek? WoWban legutóbb HC DS-t toltam de az nem volt túl nagy kihívás...(még nerf elõtt)

Na béta megint bedöglött...

TurboX
én akkor láttam utoljára a sztárkráftos dobozt mikor hozta a postás
TBTPumpa
Igen láttam róla képeket elõször. Aztán sikerült "megtapasztalnom" azt a szörnyûséget a Tescoban is tavaly nyáron.
Szerencsére abból is CE-t vettem, és a Dio 3-ból is CE lesz mindenképp (meg majd az SC2 Heart of Swarm-ból is CE lesz), úgyhogy engem annyira nem zavar ez a dolog. Bár akkor is, ennyi pénzért sokkal jobban is odafigyelhetnének a fordításra, vagy hagyják meg az eredeti szöveget, azzal mindenki jobban járna...

Tatyla
sc2 magyar kiadás az mûanyagtokos szar volt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TBTPumpa
A magyar kiadó szerint az eredeti papírtokos lesz - kihajtható formában (mint az SC 2), csak éppen magyarítva és magyar kézikönyvvel...
Talán a fordítást most nem cseszik el.

Davidus
egyik játék sem terheli úgy a gput mint a furmark így a furmark alapján semmi értelme belõni a ventit

V9ykn8_TZL0

Fehercsoki
Köszi, azt lehet már tudni hogy karton tokos lesz, vagy sima mûanyag mint a Starcraft 2?

bélanéni
6870 1GB. Vettem hozzá egy i7-970-et, egy k.jó MSI lapot, Be quiet p.hûtõt, a többi vas május elején lesz megvéve. Egy ultrahalk gép lesz, ezért csökkentettem le a venti fordulatszámát, majd meglátjuk elbír-e a hõvel terhelés mellett. Mindenesetre így hangtalan <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TBTPumpa
Konzolokszervize - 12700 Ft a játék (postaköltség nincs)!
Bár õk is emelték, mert pár napja még 12480 Ft volt...

Milyen kártyád van?

Fehercsoki
Hol a legolcsóbb most a játék?(elsõsorban dobozos érdekelne, megbízható helyrõl)

bélanéni
Köszi, nem ismertem. Máris töltöm. Mi még az elfogadható hõmérséklet stressz teszt alatt?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

FurMark-ot próbáld meg, az 100%-on pörgeti.

TVelvet
furmark
bélanéni
Skacok, abszolút off topik: milyen egyszerû GPU (VGA) terhelõ program létezik, ami rendesen odapörköl a GPU-nak. 3dmark nekem túl nagy progi, valami egyszerûbb kellene. Le akarom mérni, hogy a CCC-el manuálisan visszavett VGA-cooler fordulatszám mellett mennyire megy fel a GPU hõmérséklete.

antgecc
Így átgondolva a dolgot, egyetértek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Egyébként elsõ egérgombra az sima fegyóval ütést állítva (mint hogy volt az a diablo 1 + 2 be is) mindjárt nehezebb a béta is 😄 Felénél se járok, de már vagy 3x majdnem kinyírtak. Skillel elsõ gombra állítva becsukott szemmel lehet menni.

jazzy
Szerintem is jó így, ahogy bélanéni írta azzal értek egyet. Kezdõknek hasznos ez, hogy minden fajta skillbõl van egy, megmutatja mit, hogyan is kéne nagyjából, de azért Infernora nem fog ártani a jobb rendezhetõség, illetve változatosságot ad a játéknak, a saját stílusodat játszhatod, hogy inkább védekezõs játékos vagy, vagy agresszív.
j0nNyKa
bezony, kb ez lehetett az elkepzeles - nekem tetszik, biztos orakat fogok varialni a spellekkel, foleg nagyobb szinten

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

bélanéni
Ugye 4 (vagy 5?) csoportba vannak osztva a skillek minden classnál. "Alap"ból (elective off) minden típusból egyet-egyet tehetsz az 1-4(5?) gombokra/slotokra. Én úgy fogtam fel, hogy ez a játékosok "casual"-abb vagy egyelõre tapasztalatlan rétegének általában megfelel, mert így jól kiegészítik egymást a skillek, nem kell órákig agyalni hogy is lenne jó, a másik, amikor szabadon variálhatod, az inkább a tapasztaltabb játékosoknak való, szabad kezet enged nekik a program a tetszõleges kiosztásra.

antgecc
Nem így értettem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jazzy
"Vagy ilyen legyen, vagy olyan."

Pont ezt oldotta meg a blizzard, ha bekapcsolod ilyen, ha kikapcsolod olyan.
Én spec elective mod azért nyomtam be, hogy a egérgomb balra a sima ütést tudjam állítani. Engem qrvara zavart nem elective módban, hogy bal egérgombra kiválasztottuk egy skill szint 1 után és azt kellett használni. Tök értelmetlen volt, hogy volt a karimnál két fejsze, mert nem azt használta, hanem valami skill nyomott 😄

Nekem üssön azzal a kibaszott fejszével, ha a kezébe van, ne varázsolgasson faxomat 😄

antgecc
Igazából azt nem értem, hogy ez miért ki-be kapcsolható. Nem látom értelmét. Vagy ilyen legyen, vagy olyan.

bélanéni
Valld be, azért nem tetszik, mert nem tudtál eddig róla <#idiota>
Én nem kapcsoltam be, de valóban egy "custom" opciónak tekinthetõ, ami sokszorosára emeli a skill kombinációk számát.

jazzy
Tré, mert nagyobb változatosságot ad a karakter építése terén? Na ilyet még nem hallottam 😊
antgecc
Elective mód? Errõl még nem is hallottam! Ha ilyen van, az sztem elég tré.

TVelvet
Majd a legnépszerûbb topicba is csinálok egy design, (world of tanks), ha már x éve vagyok ott házigazda. 😄
SLICK
Na mivel tegnap nem kaptam rá választ, megpróbálom mégegyszer...

Az Item Socketekrõl lehet tudni valamit? Pl, hogy mennyi a max Socket egy tárgyban? Mert ugye most, mindegyiknek fix mérete van az inventoryban, és max 1-2 Socketnek van helye...

bélanéni
Helyes <#idiota>

j0nNyKa
megneztem, iphone - safarin popec, iphone - opera minin van 1-2 furcsasag, azokat javitom majd

valaki, aki nagyon jofej akar lenni, es android user, megnezhetne mondjuk a beepitett bongeszovel, opera minivel, meg skyfire-rel, hogy milyen a topic (foleg a tyrael design erdekel), es beszamolhatna az eredmenyrol

ha mar a 2. legnepszerubb topic vagyunk (es innen mar csak felfele vezet ut), nem akarom, hogy bugos legyen a design barmilyen eszkozon

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/