Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom olyan "habit", mint a te "😄" és "😊" spamod. Az se valami jó
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
bár amin én néztem multkor azon se sokat tölt...habár egy blizzes játék se tölt sokat 😄
mert kajak semmi értelme az egész videónak,hogy egy csúcskonfigon 60FPS-el fut.......még jóhogy baszki.....
StarCraft 2-ben is voltak jópofa dolgok, itt is lesznek. Meg aztán Butcher is visszatér...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
persze lehet hogy csak véletlen de azt díjaznám ha egy hasonló titkos résszel megdobnának
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ami így elsõre megfogott az a játék részletgazdagsága jó látni ahogy él a világ és ki van dolgozva minden. A játékmenet is fekszik nekem a hangok is gyönyörûek. Röviden összefoglalva eddig beváltotta a hozzá fûzött reményeket.
Bár kissé elszomorított a gépigénye a PC -men tuti nem lesz gond de a laptopomnak azért meggyûlt vele a baja 😞
Mivel ahogy olvastam elég sok embert érint a gépigény ezért telefonnal ugyan de készítettem pár videót arról, hogy aki laptopon szeretne majd játszani az mire is számíthat.
Itt egyébként a felbontás lesz a kulcs nem is grafika minõsége ahogy én tapasztaltam sokkal többet nyerhetünk majd a felbontás csökkentésével mint ha a grafika részletességét csökkentenénk!
Laptop teszt
Full HD TV n kipróbálva laptopról
És az asztali PC-n
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Amúgy szerintem egy Boss legyûrése után jönni fog egy nehezebben legyûrhetõ Boss, egészen az Act 4 végéig, ami ugye kegyetlen lesz még 60-as szinten is!
Ki akartam próbálni de 3 percig vakarászott a loading screen aztán bejött a játék, de a kari sehol és 0 latency.
wtf
Þór vígi þessi rúnar
Még 1 kérdés: a bossfightok mennyire lesznek nehezek? WoWban legutóbb HC DS-t toltam de az nem volt túl nagy kihívás...(még nerf elõtt)
Szerencsére abból is CE-t vettem, és a Dio 3-ból is CE lesz mindenképp (meg majd az SC2 Heart of Swarm-ból is CE lesz), úgyhogy engem annyira nem zavar ez a dolog. Bár akkor is, ennyi pénzért sokkal jobban is odafigyelhetnének a fordításra, vagy hagyják meg az eredeti szöveget, azzal mindenki jobban járna...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Talán a fordítást most nem cseszik el.
V9ykn8_TZL0
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Bár õk is emelték, mert pár napja még 12480 Ft volt...
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Pont ezt oldotta meg a blizzard, ha bekapcsolod ilyen, ha kikapcsolod olyan.
Nekem üssön azzal a kibaszott fejszével, ha a kezébe van, ne varázsolgasson faxomat 😄
Én nem kapcsoltam be, de valóban egy "custom" opciónak tekinthetõ, ami sokszorosára emeli a skill kombinációk számát.
Az Item Socketekrõl lehet tudni valamit? Pl, hogy mennyi a max Socket egy tárgyban? Mert ugye most, mindegyiknek fix mérete van az inventoryban, és max 1-2 Socketnek van helye...
valaki, aki nagyon jofej akar lenni, es android user, megnezhetne mondjuk a beepitett bongeszovel, opera minivel, meg skyfire-rel, hogy milyen a topic (foleg a tyrael design erdekel), es beszamolhatna az eredmenyrol
ha mar a 2. legnepszerubb topic vagyunk (es innen mar csak felfele vezet ut), nem akarom, hogy bugos legyen a design barmilyen eszkozon
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/