Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
How much can you take,before you snap?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
a game meg allandoan: you are dosconnected from battle.net
Battletag: coolpet#2467
Breathe me in I am forever Deep within I am eternal
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
hé pavarotti ..
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
pl voltak valamelyik szigeten is, ha jól rémlik 2008-ban. meg most voltak turnézni és voltak bécsben is, csak sajnos ismerõseim közül senki nem akart jönni, pedig milyen jó lett volna 😊
Sure you will egy nagyon ismeretlen, sokan nem is tudják,hogy létezik, még bõven a mainstream korszak elõtti és azt hiszem egyik albumon sincs rajta, majd hallgasd meg.
Meg amit még tudok ajánlani, az a The Third Twin 😊
A Discovery bétáról pedig még nem hallottam,vagy lehet nem ilyen néven, de holnap rákeresek
How much can you take,before you snap?
Breathe me in I am forever Deep within I am eternal
A lényeg, hogy müködik a stresz teszt legalábbis egy jó páran már streszesek vagyunk.
Csak éppen nyomok egy entert a loginra, és 1 perc semmittevés (!) után közli, hogy disconnektálva vagyok...
Sure will: hallottam-e? szerintem mindent hallottam. eléggé maximalista vagyok...
DP Discovery "beta" verziója is megvan, amin kb. csak a számok címe egyezik, annyira átdolgozták õket a végeges verzióhoz (szerencsére)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Nem akar valaki ujat kezdeni? csinalnek egy zealdin-t 😊
Battletag: coolpet#2467