Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kipróbáltam...elõrendelve...csak az asszony meg ne tudja 😄
blizz megint nagyot alkotott

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Hegi90
ja, de D2-ben volt ladder reset évente, az tartotta fent az újrajátszhatóságot. Itt nem lesz reset.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

elitehun
úgy van ahogy SLICK is leirta. ha egy magic cuccot "salvage"-elsz akkor kapsz egy fogat. amibõl ha elég van akkor craftolhatsz fasza cuccokat. gondolom legendary cuccokból is valami hasonló lesz csak ott nem fog lesz belõle.
coolpet
D2-ben ez a High Runakkal volt megoldva 😊 jah, ber, zod meg hasonlokat meg az eletben nemlattam a 8 eves d2 palyafutasom alatt.

Battletag: coolpet#2467

Zan
Hát igen,ez talán azt jelenti, hogy nem mi vagyunk az elfogult kockák, hanem tényleg kurva jó a game😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

egyvalamit azért nem értek.....okés ,hogy teszt meg minden,de könyörgöm a Blizzard az egyik legprofibb,hogy a szervereivel kiszolgáljon több millió játékost!
Mi a diablóval a probléma,hogy most gyengélkednek?

Zan
Fuu basszus...nagy kíváncsi vagyok,hogy hogyan fog ez mûködni pontosan.Mert ha úgy,ahogy elképzelem, akkor itt nagy durvulások lesznek basszus😊! Az lenne a kemény,ha a full durva cuccokhoz, amiket a Blacksmith-nél tudsz kovácsolni,azokhoz csak bizonyos legendary cuccokból eshetnek alapanyag és mondju azokból is csak 10% eséllyel😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

coolpet
az a durva hogy 16 ora elteltevel is full zsufoltsag van a szervereken.
Azthttem 2-3 ora alatt alabbhagy es utanna mar normalisan lehet joinolni...

coolpet
azt jelenti probald kesobb 😊

a szerver jelenleg foglalt, probalkozz kesobb.

teszt

TurboX
HC nem nehézségi szintet jelent a wowban?
clio1616v
Aztírja, hogy a szerver busy é
s Próbáljam az Again Latert ez mi???

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Troyan
ez a lényeg gyerekek

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

j0nNyKa
diablo2 ment kurvasok evig? igen
ez ugyanazt a koncepciot adja? igen
az ujrajatszhatosagi faktor / end game "vegtelen" jellege megvolt / ebben meglesz? igen
ez is fog menni evekig? igen

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SLICK
Tehát a Blacksmith Plan cuccok alatt azt érted amit kovácsolni lehet, igaz?

Szerintem azokat csak és kizárólag kovácsoltatni lehet. Más Rare itemeket tobnak a szörnyek. Ahhoz hogy kovácsoltatni tudj, a Blacksmithnél kell a Salvage fülre kattintani és a Magic, Rare, Legendary cuccokat kell szétszedned ahhoz hogy kapd az alapanyagokat...

elitehun
nem tom hogy wow-ban milyen a HC. pvp-t mondták hogy lesz a megjelenés után mert még dolgoznak rajta. az inferno meg nem teljesen nehézségi szint, mert csak 60-as karival lehet elkezdeni, és a szörnyek 61-es szintûek lesznek.
antgecc
Itt is van hc? Itt teljesen más a hc, mint wowban. Pvp-rõl eddig csak szóbeszéd van, bár nem kételkedem, hogy lesz benne, csak kérdés, hoyg milyen. Inferno pedig... az nem nehézségi szint? De. 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Eltaláltad, nem toltam 😊 D2 törtön húztam fel egy necrot 90ig asszem, single, coop vegyesen és annyi.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Juhé megint error 37. Napi sorozatom. 😄
Zan
Nos, ha jól értelmezem:

A Blacksmith Plan-ek + cuccok lesznek,amiket csak legyártatni lehet majd. A battle.net-en viszont nincs külön leírva annak a legendary cuccnak a tulajdonsága, amit csak legyártatni tudok. Szóval akkor egy boss dobhat legendary-t vagy egy legendary Blacksmith Plan-t is. Ugye? Viszont a plan-hez szükséges cuccok honnan esnek? Másik legendary cuccot kell szétszedni? Vagy hogy?

elitehun
Engem beengedett
coolpet
error 37 -> Servers are busy at time. probalkozz kesobb

clio1616v
nem tudom de egy ideje nem enged be

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

gondolom, itt is lesz külön pvp gear, meg rank, meg egyéb finomságok amiket csak pvpvel lehet megszerezni.
valahol mintha olvastam volna, hogy e-sportot szeretne a blizzard.. hát nemtudom, az azért kicsit erõs egy ilyen játéknak, még wownak sem jött össze igazán.

error 37 az mi?
coolpet
Hat:
1: lesz pvp
2: runok, jobb cuccok
3: party hangulat
4: nemhszem hogy a legmagasabb nehezsegi szintet is ugy lovik be mint a lvl1 normalt 😊 ez inkabb ilyen doom> hurt me plenty
5: AH -> jo cucc esik, eladod, mellekkereset

mar latom kinaban a wow aranybanyaszat utan ez lesz a meno 😊

Omlás
HC Inferno éppen elég lesz "endkontentnek" :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

elitehun
itt is van hc és pvp. ja meg az inferno.
hgoy lehet aegy wowot osszehasonlitani egy dajabloval <#idiota>

mi lenne, nem toltad a d1 d2-t? farm lesz nagyuzemi es geciunalmas.

anti hero

antgecc
Endgamerõl már lehet tudni valamit? Karakterem 60-as, végigtoltam az összes nehézségi szintet. Ez után mi várható? Mi garantálja a szavatosságot a következõ kiegészítõig? Wow-ban ott a hc instázás, raidelés + bg, arena. Itt mi lesz?

mert sk-t vagy diót 500x legyakni izgalmasabb?

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

clio1616v
az elvileg azért van mert átállítottad nem Amerikaira

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Nekem reggel óta 3003 as hiba van. Nem tudom mi lehet a gondja.
Hmm na igen...egyébként annyira nem néztem utána, bár kétlem, h sok infó lenne, ugyanis a pvp-t még nem nagyon látom a szemem elõtt, gyk milesz ? néhány aréna, x vs x - bemész vége bemész vége - 10-20meccs és nem unod meg majd 1 napra vagy nem is tudom...MMOnál tudom milyen, ott több lehetöség van azért talán mint nem ? 😊
Mennyire várható tartalmasnak a pvp D3ban ?

clio1616v
Error 37

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

re, azért igy végigolvasva 200hszt, (pedig hajnalig voltam) meglepöen sok a fikázó, open-nek köszönhetöen...nem számítottam ennyire és ez még cska a kezdet :d (lol hogy még akinek teccett is annak is volt vmi kivetnivalója, hát de ez meg ez meg amaz) nem elfogultság kérdése most ez - na mind1 lexarom - aki számít annak eddig is teccett 😉😛

mucsácsó
Igen, ez szerintem is jó, bár õszintén anno mikor ezt meghallottam, akkor látatlanban én is húztam a számat a dolog hallatán... de így élesben kipróbálva tényleg jó ez így. Így tényleg több legyet ütnek le egy csapással, ahogy itt azt korábban is írta valaki - így a warez is kizárva, mert törttel soha az életben nem fognak elérni hasonló eredményt, mint amilyen az eredeti... +hát ezek a kényelmi funkciók. 😊 Igazából annyi a baj, hogy tényleg esetleg elmegy a net ISP miatt...vagy csak egyszerûen nincs net ahol tartózkodsz, de te játszanál..az kellemetlen... :\ De valamit valamiért..! 😄
Hegi90
oké, és hogy fogják balancolni, ha nem is látják mûködésben a dolgokat? 😄
max egy ideig nem fog semmi "tétre" menni a játék de biztos vagyok benne, hogy hamarabb lesz az a pvp mint ahogy te gondolod.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
szerintem eleve pve-re is honapokig (sot igazabol evekig) fognak balance-olni, diablo 2-ben is ezt tettek
hol van az meg, hogy ki MERJENEK jonni pvp tartalommal?

engem csak az idegesít, hogy mindenki látja, hogy játszottál...akivel azelõtt publicba nyomtad.És ha nem publicolod a játékod, akkor is tudnak neked írni stb...miért nem csak a friendsek látnak??????

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

mucsácsó
Biztos, hogy nem... 😊 szerintem hónapok kérdése is lehet, és pont ezaz, hogy még csomót fognak balanszolgatni, meg gondolom nerfelik szépen a kasztokat, mint ahogy ez kb patchrõl patchre történt, meg ahogy a D2-ben is volt... :\ aztán úgy már jöhet a PVP..
nem véletlenül nem lesz pvp még szerintem. el akarják kerülni azt ami d2ben volt anno, hogy semmi balance nem volt. bár azt nemigen lehetett pvpnek nevezni.. itt meg elvileg wow arena szintû pvp-t szeretnének, azt meg nem gyerekjáték balanceolni.

Hegi90
szerintem megjelenés másnapján már jönni fog a patch.

Carmang
Én ezzel az online dologgal az elsõ játék után nagyon ki vagyok békülve.
Munkatársammal felvettük egymást friend-nek, õ épp játékban volt, én meg csak nyomtam egy join-t, és máris együtt toltuk.
Nem kell kilépni a saját valódi egyjátékos játékból, és indítani egy újat co-op-ban.

mucsácsó
Ígyvan, ráadásul most még PVP se lesz egy darabig... 😄
j0nNyKa
az lesz a legjobb pvpre, amelyikkel a legjobban elvezed a pvpt. pont. 😊

szerintem (remélem) nem lesz olyan hogy legjobb karakter pvpben, hanem jó setupok lesznek, ahol kiegészítik egymást a kasztok. pl barb-wiz imba lesz szerintem.

TurboX
remélem hogy nem lesz ilyen

(monk nagyon esélyes)
mucsácsó
Szerintem DH vagy monk.. 😛
Hegi90
szerintetek melyik karakter lesz a legjobb pvp-re?