Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Start game-re: game servers not available...
Ilyenkor onnan folytatom, ahol abbahagytam?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
MadWolf#11626
az szep, grat 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
3003 helyett 33
Történt valami, vagy csak mindenki spammel?
3003 hiba, pedig mindent kipróbáltam
registry clean, legújabb driver . . . .
feltettem az élesítõ plugint,elég fasza,csak ne lenne olvashatatlan a tárgyak szövege...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Remélem utána már be lehet majd jutni, mert éjfélkor csak picit tudtam kipróbálni a mage-t.
There is no peace. There is only WAR!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Elegge foscsi ez a screen 😊
Battletag: coolpet#2467
No,beteszem már..Ilyen moslék.Ötlet?Aszongyák HD4xxx alatt ilyen szar csak...Ötlet?Irkálnak dolgokat,dehát kinek megy,kinek nem megy...
PDT-GMT konverter
Ez szerint 8: am az GMT 15:00. Hungary az GMT+1 tehat 16:00
ehhez kepest a szerok 17:00-ig onlineak voltak, az utolso percig jatszottam rajuk es irtak hogy 10 perc shutdownig, 8,7,6,5 1 perc.
Akkor mennyi az annyi?
Battletag: coolpet#2467