Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt szeretnem kérdezni h milyen internet sebességre lesz szüksége játéknak? (a minimálist írjátok ha lehet)

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Troyan
"stay a while and listen"

identify

esc

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

+ CT karaktervideók is televannak már gec*jo quotos szövegekkel

"This place is stick with a stench of ghouls".

Troyan
megnéztem ujra a spotlite vidiket és többen feltûnnek repülõ mobok. nem az alacsonyan repülõ denevérek, hanem magasan sárkányok vagy wyvernek, fajen lesz

és ömlik a vér rendesen egy két helyen bevillant

"They'll never see me coming."
"So it begins..."
"I shall purge this land of the shadow."
"All who oppose me...beware."
"Beware foul demons and beasts!"
"Evil, beware..."
"I will cleanse this wilderness."

ja, amúgy is nagy kari úgy meg kb 1.5x ére nõtt 😄 elég funnak tûnik.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

naja:d rögtön arra asszociáltam én is, de sztem krvajó 😊 jó nagyokat üt akkor a földre/be

Troyan
a d3 ból meg a monk "This fight is over!" :-) behaltam a hangsúlyán

2:12-nél a SSJ6 SKILL <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Troyan
"Is that all?!" :-)

i will NOT be denied* elirtam :d

Kinek, mi a kedvence quoteja/szövege eddig - karaktertõl
Asszem D3-ban is sok jó lesz...

ez a "I will to be denied" kezd megtecceni <#hehe>

D2-bõl mennyi klasszikus van, rögtön a jatek elejen is már...irja csak be vki 😊

Pretorian
Lehet hogy igazad van, most látom itt az alattam lévõ videóban hogy szétszakad a démon, lecsúszik a bõre a csontjáról és közben 70 liter vér ömlik ki belõle 😄
Látszik hogy nem nézek videókat. Na akkor ez kipipálva. 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

fákking badass

WHOS GONNA GIVE HIM A REASON TO FIGHT ? <#ravasz1>

varok vmire, es addig uncsi van azért.. 😊

Azt mondták, hogyha csinálnak konzol verziót annak teljesen más irányítási rendszere lesz, nem csak egy mezei portot akarnak majd összedobni, hanem teljesen átdolgozzák az egész játékot konzolhoz igazítva. Hogy lesz-e a konzol verzióból valami az már más kérdés.
Troyan
egy dolog még nyitott nekem. bétával játszottam az open beta elõtt, pár peccsel ezelõtt és ott játékon belül írták a skilleknél, hogy pld 200% weapon dmg. de most open betan számokat nem láttam, csak szöveges leírást. azért jó lenne tudni, hogy egy egy skillnél mennyi a démidzs

Troyan
konzol verzió: hogy a rákba fogják kontrollerrel használni a barbár leap skilljét?? pc él és élni fog. :-) vagy az új xboxon lesz egér meg bill

Troyan
többen mondtátok a vért, hogy hiányzik, de szerintem ez az act miatt van. zombik voltak, meg csontik és összerakott nagy hullák, lila vérük volt. az is hullott és nyomot hagyott a placcon, de nem olyan mértében látványos egy hasonló színû terepen. szerintem a továbbiakban ha lesz sok fallen meg egyéb démon szépen fog csorogni a piros cuccos.

Szerintem amikor több liter vér loccsan a földre a leölt démon hullájából és röpködnek a végtagon szana-szét, akkor az már elég véresnek mondható, de persze ízlések és pofonok. 😊

Troyan
androidra van egy ötöd ölõ, normálon úgy kifingat hogy ihaj, szerintem bemorcizok és megpróbálom legalább egyszer leverni 15éig

Pretorian
Vélemény:

Végül csak a barbárral játszottam, más karakterrel nem.
Technikailag teljesen rendben van a program, Diablo játék nem kell hogy ennél szebben nézzen ki szvsz.
A fizika számomra kicsit megdobja a játékélményt (barbárral legalábbis tuti), amikor egyszerre 4 enemyt vágok szanaszéjjel és azok darabokra szakadva repülnek jobbra-balra meg mindenfelé, az priceless.
Ha már itt tartunk, számomra nem elég brutális (véres) a játék, a Diablo 1 ebben alaposan rávert mind a második részre, és úgy néz ki a harmadikra is. Ez nem egy komoly hiányosság, és nem hiszem hogy komolyabban befolyásolja majd a végsõ ítéletemet a teljes verzióban, de azért az elsõ pár gameplay videó láttán kezdtem örülni, hogy végre e téren megpróbálnak visszanyúlni majd a Diablo 1-hez. Szerintem a mai korhatár besorolási rendszer miatt vették szoftosabbra a figurát.
A zene egyenlõre még mindig csalódás, bár ezzel azért megvárom még a teljes verziót. Diablo 2-ben pl. az alap játék zenéje nem igazán tetszett (Lut Gholein mondjuk igen), aztán a LoD soundtrackje viszont mindent vitt, szóval hátha változik még a véleményem.

Lagspike-ból nekem jutott bõven, volt olyan hogy az ajtóból a könyvespolchoz mentem hogy lerántsam ami rajta van, és visszarepültem az ajtóba. Ez így sokszor egymás után.
Hammer of the Ancients is néha pár másodperccel késõbb reagált a kattintásra, ilyenkor elég hülyén nézett ki ahogy a semmibõl megjelenik a skill animációja, szétcsapja az ellent, az meg elhullik. Mindezt úgy hogy én már 15 méterrel arrébb vagyok.

A változtatásokról:

Sokan úgy lesznek vele, hogy biztos a majdani konzolverzió miatt "egyszerûsödött" a játékmenet. Szerintem nem egyszerûsödött, csak néhány korábbi játékmenetbeli illetve karakterfejlesztési elemet olyan formában integráltak a játékba, hogy szinte észre sem vesszük hogy ezek most is megvannak.
Nekem ezzel nincs bajom.
Kicsit belekukkantottam a skillrendszerbe, láttam ugye pár rúnát én is, és azt kell mondjam, lesz itt bõven replay value.
A random faktor is komolyabb lesz mint bétában, errõl van developer videó is.
A kraftolás átláthatóbb mint az elõdben, ez is + pont.
Összességében szerintem ez egy elég fasza folytatás lesz.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

he? miért 😊

TVelvet
Ki kéne szedni a + - -t a topicból... Anyone?
Annyira várom már a megjelenést, fõleg a béta alapján is.
Mivel üssem el az idõt addig ?
Tudtok ajánlani valami játékot ?
<#eljen>

Tatyla
wave of force-al elég jókat bohóckodtam,magamra engedtem egy csomó mobot már félig leverték a hp-m és akkor bumm a lökéshullám is mindenki összecsuklott 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
valaki plusszol valaki minuszolja a kommentjeidet valaki csak ezen élvezkedik hogy kit hogy tud minuszolni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

antgecc
Most játszok elõször a wizarddal, ez is kellemes meglepetés. Sokkal fantáziadúsabb, mint gondoltam. Eddig ezzel a legnehezebb a játék, de sokakkal ellentétben én ezt élvezem, nekem ettõl jó a class. Trükközni kell keményen, hogy ne csapjanak szét.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ProGabe
komolyan mondom, annyira jók lettek a kasztok, hogy nem bírok dönteni! monk, wd, vagy wizard?!?!?! esetleg egy barbál, bemelegítésnek

firsr world porblems, level 99 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carmang
De ez D&D féle "karaktertábla", nem diablós 😄

Lest4t
Próbáld ki a Magicka-t, el lehet vele hülyülni akár coopban is, és annyira nem áll távol a diablotól sem 😊

Troyan
valaki elmagyarázná, hogy kell értelmeznem a hozzászólásainak hasznossága rész? ír -11 et meg 4/5 öt. nem értem kinek szólhattam be miért minusz :-)

Carmang
Erre nem tudok mit mondani... nekem tényleg elég a minimap.

Ja, eszembe jutott valami: ez a Battletag most miért jött létre? SC2 féle RealID miért nem jó ide?

Valaki tudna adni ötletet mivel üssem el az idõt május közeépig? Korábbi részekkel nem játszottam, ma kipróbáltam a 2-t és mai szemmel nézve valahogy nem tudna lekötni szerintem igazán. Van ötletetek? :S (hasonló játék stb..)

berlinboy6329
Nem úgy volt,h visszavesznek a számokból?Még annak idején hallottam,h nem akarnak 11K-sebzéseket meg ilyesmi..

Erre WD a vidiben csak kék meg 2 sárga cuccban 2200+-t sebez.*575% az már over 9000!!!

Barb skill aszongya:Eartquake.2000% weapon dmg...aha.2000*20.
Poti 12000+-t healel.D2-ben 7000 is ritka volt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nor3i
+1

Troyan
linkeltek egy videót egy-két napja a gw topicba, hogy megkora istenkirály kedvcsináló, de nem nagyon értettem miért. félreértés ne essék semmi negatív a játékról, mert életembe nem játszottam vele, de ha az alapján kellene nem is fogok. mondom no offense.

Ez is csak egy berögzülés az elõdökbõl, ott nem volt map, csak a nagy map, amit lehetett használni menet közben. Szerintem az, hogy jobb felül kinn van a kis map bõven elég...Nekem egyáltalán nem hiányzik a nagy map és az úgy menetel...

Carmang
Én addig elleszek a Skyrim-mel. Ha elõbb fejezem be, akkor tényleg érdekes lesz mivel kapcsolódom ki <#idiota>

Tatyla
mapnál mondjuk az nagy help lenne mikor már egy hosszabb kitakarított résznél futsz vissza a másik útra amin még nem jártál...

Carmang
Sebzés: azt azért vágjátok, hogy nem csak a fegyó sebzése számít, hanem a kari Primary Attribute-ja ad hozzá bónuszt.

Map: én komolyan nem értem miért akartok EGYSZERRE map-ot nézni, meg haladni. Ráadásul a megnyitott map besötétíti a területet, tehát még annyira se látod, hogy mi jön szembe. Pluszban még ott van a minimap a jobb felsõ sarokban. Miért nem elég az?

Nor3i
szerintem vedd meg<#idiota><#zavart1><#eplus2>

Tatyla
kis OFF:
most kaptam mailben...

ugyan vegyem már meg ha ki akarom próbálni ezek mit nem gondolnak?

Troyan
ja tudom már mit csinálunk 21 napig. jönnek be csókák és beírják mennyire gáz a gamma, mi meg lesavazzuk õket 2 oldalon keresztül. mint bármelyik jólfizetett blizz ügynök tenné. de pisszt :-)

Voyager5
Amúgy valaki itt írta, hogy gyenge a wizard.

Háát nemtudom 😄
Olyan simán mentem vele, hogy csak na. Old gamerek emlékeznek Dio1-ben, hogy minden szoba kb felért egy fél halállal az elején.
Persze a végére meg overpowered lett ez nem kérdés.
Tatyla
ezt a wizardos dolgot én se értem szerintem az egyik legdurvább aoe halálosztó organizmus 😊

Voyager5
én is így érzek.
Troyan
barbár, monk, wizard totál fej fej mellett, és már 200+ an szavaztak. megoszlik a nép rendesen. már csak az a kérdés mi a rákot csinálunk május közepéig. komolyan rosszabb ez a kis idõ, mint amóta bejelentették, hogy egyáltalán lesz.

Kandurex
szerintem a fele masszív hülyeség, legalábbis az érveléseid nagyon nem állnak meg a lábukon

- nincs stat pont osztás? Minek hiányzik? Az elõzõ részekben is gyakorlatilag kialakult struktúra szerint osztottuk a pontokat, mindenki ugyanarra nyomott karakternek megfelelõen, inkább volt dísz, mint bármilyen játékélményt befolyásoló dolog

- nincs skillfa, ugyanolyan karakterek,...sírok ezen a szövegen, pont, hogy a megváltozott rendszer miatt lesznek állandóan változó karakterek, nagyon ritka lesz az azonos build, hisz minden skill használható, hála az item -hez kapcsolt dps -nek. És nem ám 40-50 skill, amibõl a híres elõdben max. 2-3db használtunk, hanem kapásból lesz 30X5 valamint a 10 passzív ez önmagában karakterenként 150+ db ami MIND használható!!

- normálon túl könnyû...mintha az elõdök nehezek lettek volna, az igazi móka nightmare, hell körül kezdõdik..nem beszélve az inferno -ról!

Írta itt lent valaki, hogy a Wiz gyenge...nem vagyok benne biztos, h ugyanazzal a játékkal játszunk!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯