Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Ezért kell valódi barátnõ. Valahogy nekem ez egyszer sem fordult meg a fejemben <#hehe><#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

elitehun
azt te is láttad? azt hittem hogy csak nálam nem stimmel valami.
Carlos
Élmény nálam akkor lenne 10 ha leah kilépne a monitorból és kedves lenne hozzám miközben játszok. Igy csak 9. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Jabar
Itt is Boldog Születésnapot te tróger! 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

bélanéni
Pont fordítva gondolom. Ha feltétlenül részelemekre bontom, nem biztos hogy mindenre 10-et adnék, mert ha feltétlenül bele kellene kötnöm valmibe, bele tudnék. Nekem zusammen nézve 10 pont. Ha csak azt nézem mekkora élményt nyújt.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

j0nNyKa
én láttam egy fûszálat a játékban, ami totál nem illett oda, nem is értem, hogy gondolták... pfpf... <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex
mondjuk itt nem a tökéletességrõl, hanem elégedettségrõl szól a szavazás, szerintem ilyen alapon lehet valaki tökéletesen elégedett...vagy nem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Különc
10-est adhatsz játékélményre, zenére, grafikára, bármire ha lebontod elemekre, de ha overall nézzük az egészet nem lehet adni erre SEM 10-et (és nem is lenne reális)
7-9 pontszám szigorúan béta alapján, ami valós képet mutat

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

elitehun
értem mit akarsz, de ez nem feltétlenül igaz. mert a 10-es azt jelenti hogy hibátlan, ami valljuk be nem létezik. ebbõl viszont nem következik az hogy a 10-es a 9-es mert a 9-es már nem hibátlant jeelnt
bélanéni
Én ehhez mérten adtam 10-et. Most komolyan, mindenképp bele kell valamibe kötni, ha ilyen kibaszottul rendben van az egész? <#falbav>

Jabar
Én meg úgy gondolom hogy a 10-es a tökéletes, így 10-es nincs, de ezen aztán kár pörögni :p

antgecc
"10-es játék nincs"-rõl a véleményem: gondolkozzatok már, ha 10-es nincs, akkor a 9-es a 10-es.

A valós helyzet az, hogy tökéletes játék nincs, mindig lesz vmi, ami nem tetszik egy játékban. Ehhez a körülményhez mérten kell értékelni egy játékot, tehát ehhez képest igenis lehet 10-es egy játék.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Carlos
Egy Ladies egyszerûbb lenne.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
áh, akkor meg a girls mellé hogy women, jó ez így, ütõs poén, a feleségek meg simán be tudják magukat helyettesíteni a girlfriend részre
.. ha meg nem, majd meglátják .. 😄

Különc
Érzékenyen érint, hogy valaki vásárolt cuccokkal meg ver majd téged PvP-ben (az itemvásárláshoz neked is hozzáférésed lesz elvileg) egyébként meg nem is igazán érdekel téged a dolog, mi itt a probléma, nem igazán értem.

Az hogy te nem tudod megvenni, vagy nem akarod a legendaryt RMAHból? Akkor most miattad senki ne használja, hogy a lelked ne sérüljön?

elitehun
mondjuk szerintem nyugodtan oda lehetne irni a boyfriends mellé per jellel hogy husbands 😄
j0nNyKa
😄DDDDDDDDDDD win

elitehun
Jabar
Biztos lesz az is de 2. helyen jelenleg DH áll.

j0nNyKa
gondoltam... 😊
csak nehogy aztán te kezdjél el köpõcsövezni, meg kutyákat sétáltatni 😛

Jabar
Azon balül "tank" amenyire ez itt megálja a helyét, de mindenképp defensive beállítottságú (bár lehet változtatni bármikor úgyhogy ez mellékes 😄 )

Jabar
Nekem a barbár jön be bitangul, skill kalkulátort nézegetve nagyon érdekes (azt nem merem látatlanban kijelenteni hogy ütõs) setupokat lehet összeállítani.

j0nNyKa
te mit indítasz egyébként?

Jabar
hehe

j0nNyKa
<#eljen>

j0nNyKa
énis arra értettem, az a fail 😛
és nem, nem fogok köpõcsövezni, garantáltan 😊

De.
Jabar
mi a fail? :o
a 2*5=10-et arra értettem hogy 2x ment el a post...

Amúgy is, ne oltsál itt mindenkit hogy DH-val tolod majd (mert az a dúrva) aztán majd nagy titokban köpõcsövezgetsz! 😄SDD

Troyan
én szerintem se lesz olyan, hogy vér pistike a 20000 eurós gearjébe legyaláz. pvp-ben skill kell de sok, a gear csak egy része.

azon fogok majd röhögni, hogy vér pistike megveszi a fullos geart és úgy szétkapják a száját mint atom 😄DD

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

j0nNyKa
nem tudom, te mennyit PVP-ztél RMAH-n felcuccolt játékosok ellen a játékban, ami még meg sem jelent, és PVP sincs benne, de ha megengeded, tippelek: nem annyira sokat, hogy adjak a véleményedre 😊

nem értem a vita tárgyát: fikciókat én is tudok állítani, hogy mi miért lesz szar, de nem igazán látom, hogy mi értelme van?!

nem maradhatunk annyiban, hogy elõször jelenjen már meg szerencsétlen játék, és csak aztán fikázzuk le egyes részeit, ha azokat láttuk is?

elitehun
szerintem a játék nem fog olyan cuccokat dobni amitõl meghalsz ha csak rá nézel (overpowered)
"azzal van baja az RMAH-hatereknek, hogy nekik nem lesz rá pénzük, hogy használják, akiknek meg lesz, azok majd konstans összecsomagolják õket pvp-ben"

Mert ez egyébként teljesen normális dolog? Hogy aki 1 hónapig farmolja a játékot, hogy egy legendary baál fanszõrével tekercselt markolatú varázskardot gyûjtsön, majd 15 euróért eladja valakinek, aki rámsuhint vele azt mehetek is, az oké? Közvetetten szétkúrja a játékomat (meg másokét is). Amúgy ez csak példa mert pont leszarom a pvp-t. Ezt nem értitek, BladeW-vel meg Carlos-szal, nem személyeskedni kéne, hanem nyitottnak lenni a vitára.
Sir Quno Jedi
hé én mire szavazzak, nem is bétáztam?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én kilencest adtam neki, mert figyelembe vettem azt, hogy ez stressz teszt, nem pedig nyílt béta, amcsi szerverek miatt volt magas a ping, és rengeteg a timeout. Szerintem van benne elég "lore" rá kell szépen találni a mindenféle naplókra és egyebekre. Ráadásul semmit nem láttam a játékból még, de már nagyon várom, hogy a wd-vel megidézhessem a poklot, diablo-nak nem marad már semmi 😄 Egyetlen problémám, hogy nincs karakter custom, tudom ez nem a játék profilja meg félig-meddig single player, de azért 2012-ben valami kis haj, arc, testnagyság lehetne nem?😊

elitehun
ja, mert cartmannek is annyira bejött a hibernálás <#banplz>
esgerus
9-es, csak azért ,mert szerintem sincs 10-es játék és a Age of empires 2 óta nem vártam egyáltalán semmilyen játékot, de most tuti lefagyasztatom magam 3 hétre.

Troyan
szerintem meg igenis teljesen más lesz a játék bétához képest, most ami a korongokon nyomtatva van. Sõt megjelenés napján gyün a 100 megás peccs ami még több mindet változtat a koronghoz képest. szerintem.

wedge31
Ez már csak valszeg csak szerver szinten volt béta, egyébbként minden más ilyen lesz a fullba is. Három héttel a megjelenés elött már nem lesz változás max csak akkor ha csúszik a megjelenés.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Omlás
No szavaztam beta = 7 retail majd kap 9-et <#idiota><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

TDC Geronimo
l2p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
ahahahah, fail! 😄
na de ha már így kinyírtad a hszem, tolom újra

#23261: azzal van baja az RMAH-hatereknek, hogy nekik nem lesz rá pénzük, hogy használják, akiknek meg lesz, azok majd konstans összecsomagolják õket pvp-ben.
igen, tudom, ipari baromság, de most mit tudsz velük csinálni? 😄

Én 8-at adtam a béta alapján. A párbeszédek elég átlagosak és egyszerûek, maga a játék is repetitív volt. Tudom, hogy ez a játék a hentrõl szól, anno a Dio 2 idején nagyon bejött ez a dolog, de azóta eltelt pár év és mai fejjel ez a stílus már nem fogott meg annyira mint régen. Mások az igényeim. Az meg tényleg fura, hogy lehet fegyvereket adni olyan karakterek kezébe is akik nem használják õket. A játék sem tûnik elég darkosnak, és itt nem csak a látványvilágra célzok, a D2 intrójához képest a harmadik részé egy vidám mesefilm. Nagyon félek, hogy a történet egy ötlettelen, átlagos sztori lesz sótlan karakterekkel, mint az SC 2-é. Ettõl függetlenül úgy érzem, hogy többször végig fogom játszani, de annyira nem ragadott magával mint vártam. Jó benyomásom van róla, de azért annyira nem túl jó. Mindenesetre bizakodom, hogy alaptalan a félelmem.

Ha lehetséges lenne a wirágbolti verzió nem venném meg. De mivel nem az, így megveszem. Ez nálam nagy szó, más játéknál nem lennék hajlandó ilyesmire, inkább hagynám a francba 😄
Jabar
na! 2*5 az 10 vazeg!

Jabar
5-öt adtam:

-1 ha nyitva a map nem lehet mozogni
-1 nem látta a már berakott barátokat a listában pedig patch notes szerint kellett volna
-1 nem lehet semmit sem változtatni a karakterek kinézetén
-1 idétlenül néz ki ebben a formában egy két mozgás (a fegyverekre gondolok)
-1 mert 10es játék nem létezik amig nem tudok rácsatlakozni mint a matrixban :p

Ezzekbõl valószínûleg változtatnak a teljesben de a kérdés a béta volt 😊

Ha meg fõként singlében nyomod már megint nem értem miért baj az AH. Mellébeszélsz. Én is azt mondom, hogy az ember válogassa meg kivel játszik, ha nem akar AH-zni szíve joga, de egy plusz lehetõség miatt amit nem kötelezõ használni megy a rinya, és nem igazán értem, hogy miért.
Avenger
Én is 9-et adtam. Fõleg a launcher behülyülése miatt(a retail pre-downloader is csinálta, csak kicsit konszolidáltabban). Persze most már hibátlanul megy minden, de nehogy már ne lehessen vírusirtó a gépemen. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Különc
Miért probléma, hogy engem csak a barbár érdekel? Nem bántok meg vele senkit, vagyis, azt hittem.

Troyan
hát ebbe egyáltalán nem lehet belekötni, totál igazad van 😊

Tatyla
fõleg csak egy barbár után 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Különc
Én is 8-ast adtam, indok egyszerû: 10-es játék nincsen és nem is valószínû hogy lesz, 9-est pedig egy béta verzió alapján nem adok