Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lényeg:
Europe - home game region for players in the European Union, Eastern Europe, Russia, Africa, and Middle Eastern countries such as Israel and the United Arab Emirates

Új AH info weboldal:Diablo III AH
És talán egy fontos info a Q&A-bõl:
"Are there access restrictions to the real-money auction house?
For players residing in specific countries, the real-money auction house is accessible by players age 18 or over or those with the consent of their parents or guardians through Parental Controls:
Hungary

j0nNyKa
hát rendben, nevezzük másolásvédelemnek
a lényeg úgyis az, hogy mi, a normális (?) playerek boldogok vagyunk 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

pluhi
Valószínûleg elenyészõ kisebbség, aki emiatt nem veszi meg a játékot, viszont õk jó hangosak😄.
Nekem semmi bajom nincs a dologgal, az RMAH-t meg külön várom is, csak nevezzük nevén a gyereket, kérem. JW félig önellentmondásba kerül inkább, minthogy kimondja, ami van.
Davidus: azt hiszem sosem volt kérdés, hogy elérhetõ lesz-e, a probléma a paypal-es cash out részével van, tehát gyak. csak a bnet balanszra vándorolhat a zsé, számlára nem. De én örülnék a legjobban, ha nem így volna, elvégre fusizhatnék az irodában rendesen😄.
OFF -
attention_the time has come! ja még nem... de jó :d
majdnem jAhhde vagyis Diablos idökböl

We live this shit
Rap Superstar

hogycsak néhányat...:d na most away, elnezest az offért<#papakacsint>

Troyan
a jw-s interjúban, figyeltétek a wd skilljét amiben a zombik egymás vállára álltak és rádõltek a mobra?? hát ez megkora fun már bakker. még mindig röhögök. tudom , hogy sokan várják a necrót, kellenek a csontik meg minden, de ez akkora fun, hogy beszartam.:-)

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

TurboX
<#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tyrael vs Imperius.. nyamm
TVelvet
holy mother of penis... tényleg eléggé spoileres. 😊
Davidus
spoileres a videó

V9ykn8_TZL0

Davidus
js és csak 1 héttel megjelenés után lesz beizzítva az RMAH

V9ykn8_TZL0

hah, nem lesz indításkor RMAH ázsiában? 😄
ennyit a kínai farmerekrõl

How much can you take,before you snap?

Davidus
Davidus

V9ykn8_TZL0

pedig még mindig magaddal vitatkozol 😄 mert én egy szóval sem állítottam,hogy könnyû lesz az inferno,csak annyit mondtam,hogy nem kellene mindent elhinni, amit írnak...

biztos nehéz lesz, valamennyire. és bízok benne,hogy nem csak azért,hogy 5 helyett 10 ütésbõl ölök majd meg egy mobot,de ez az "über brutál nehéz,fél év alatt se lehet végigvinni" szöveg egy oltári nagy marketing maszlag, ezt kellene észrevenned

Carlos
Ezzel egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
én nem mondom, hogy nincs igazad, mert jogos amit írsz
de könyörgöm, manapság több kütyü van 0-24 (szakadás -és lagmentesen) a neten körülöttünk, mint ahány ujjunk van...
ez hogy nethez van kötve a diablo3, ez hatalmas obégatás, semmi más

el kellene gondolkozni, hogy mi lenne, ha lenne offline mód - mondok például egy szót így top of my head: csalás.

Carlos
Bob munkatárs nem volt inferno kompatibilis. 😊

Þór vígi þessi rúnar

pluhi
Ennek semmi köze a bnet által nyújtott szolgáltatáshoz. Kb. semmibe nem kerülne nekik egy offline single módot betenni, csakhogy akkor 2 napra rá kinn lenne a warez. Így, hogy szerver oldalon pörög az AI, irhatnak a lelkesek egy tört szervert, ami kalap szart nem fog érni és hónapokba telik az is, hogy 3 zombit kóvályogtasson. Ez DRM, semmi más.
TurboX
I can clear normal difficulty without a dying single time - JW: yes (d2-nél szintén, ="nagyobb kihívás D2-ben"... bullshit)

I can clear inferno dying less than 10 times - JW: no <#vigyor1> (gondolom maxos karakterre értendõ)

sry ha vótmá'
j0nNyKa
talán mert a bnet nem egy másolásvédelem, hanem egy feature, egy szolgáltatás ?

13 nap és

Észak-nyugati körzet 187-es emberölés, gyilkosság,halál…

http://www.youtube.com/watch?v=ipg7MNGrvgg

😄

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

pluhi
Nem is értem miért nem állnak ki és mondják meg kerek perec, hogy ez a másolásvédelmünk, ha nem tetszik, nem kell megvenni. Ha valaki, akkor a Blizz megtehetné. Jönnek ezzel a mismásolással, hogy igy coop meg úgy design...
Carlos
Lustáknak:

Tip: You can shoot enemies to kill them. 😊)

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
igazabol a quakeset kellett volna linkeljem, az jobb ("when I was your age, we rocket jumped all the way to school uphill, both ways... in boiling lava!" 😄)

Igazabol az egesz vita abbol robbant ki hogy te alitottal valamit en meg cafoltalak, nem vagom hogy neked ebbol hogy jott ki az, hogy magammal vitatkozok, en konkretan veled szaltam vitaba, mert te allitod hogy az egesz problema az endgame nehezsegevel az csak hype. Te vagy az, aki nem hiszed el, marketing meg mas indokok moge bujsz. De ne gondold hogy egyedul vagy, mint mar irtam tele a D3 forum hozzad hasonlo ketelkedokkel, igazabol ha ti nem lennetek kb a kutyat se erdekelne hogy a nehez valoban nehez lesz, egyszeruen megvenne a jatekot az akit erdekel es annyi.
j0nNyKa
én is így vagyok ezzel, jó is, hogy feljött a téma, jövõ hónapban járt volna le a vipem, gyorsan toltam még 1 évet

Carlos
Aki spúr egy 1000-est fizetni 1 évre valamiért amit minden nap használ az meg is érdemli. 😊

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
sg szerkesztés hiány fail 😄

jazzy
Ez már tényleg az, de remélem meglovagoltok még minden melléütést és mellékattintást egy fórumon. Várj írok új témát. Juk.
Carlos
Szintén... <#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Különc
Önirónia fail

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sáska
OFF
errol ez jut eszembe :-)
ON

Carlos
LoL. Ezt most saját magadnak mondtad. Arcpálma.

Þór vígi þessi rúnar

Úgy bizony 😊

jazzy
Ne haragudj de téged egy kicsit butának érezlek.
Carlos
A hentes a D1-ben volt és télleg über nehéz volt annó elsõ végigjátszásra.

Þór vígi þessi rúnar

Level 2 = 2. pálya, tudod diablo 1-ben az elején még így jelölték a pályákat 😄

jazzy
A blizz elég sok dolgot mondott már. Majd ha megtapasztaltuk akkor lehet véleményt mondani.
Az, hogy az ACt 1 = tutorial a blizzard mondta, az meg szerintem nagyobb gáz, hogy szerinted a diablo 2 ben szerepelt mászáros 😄

Legalábbis tapasztalatból írom, hogy a ma tizenévesek játékhoz való hozzáállása olyan, hogy elkezd játszani, ha nem boldogul az elején már, mert meghal 5 perc után, akkor a játék FOS és otthagyja 😄

elitehun
a blizz mondta hogy az act 1 egy tutorial szerûség
jazzy
Az egész act1-et nem láttuk egyrészt. Másrészt ha lvl2-n lecsaptak azt azért gáznak érzem Diablo 2ben.
Carlos
Tiszteletben tartjuk az érzéseidet!

Þór vígi þessi rúnar

nem értelek... te most magaddal vitatkozol? akkor miért az én kommentemre válaszolsz?

Mind1 úgy is tele van a lószerszámom azzal, hogy állandóan a vita megy

Én csak azt nem értem mi az hogy bevezetõ a játékosoknak? 😄

Diablo 1 + 2-nél miért nem volt bevezetõ a játékosonak? Minap feltettem d1iablo 1-et, úgy lecsapott a mészáros level 2-n, mint a szart 😄 És anno is lecsapott, és pont ezért szegezett a game oda, mert kihívás volt, hogy azért is kinyírlak te **** 😄😄

Persze megértem a blizzardot is valamilyen szintem, de számomra vicc, hogy egy egész act 1 a tutorial 😄😄 Persze a sok idióta pistikéknek is hagyni kell, hogy legyen sikerélmény, így megvegyék, a píz beszél...

szerintem kár volt 😄

Carlos
Én egy kommentben sem állítottam, hogy nem lesz nehéz az Inferno.

Þór vígi þessi rúnar

Sunrider924 nek adok igazat 😄 a sok hülye itt flémel, hogy vááá biztos nem lesz elég nehéz mert act1 az lófasz volt

srácok

El lett mondta videót is tudok linkelni, hogy az act 1 amolyan bevezetõ a játékosoknak 😄

különben is a béta act 1 része csak egy hangyapöcsnyi lófasz....
hogy lehet béta alapján az egész játékot megítélni? atya isten....