Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
progame.hu-n aki elõrendel, nyerhet diablo3-as steelseries fejhallgatót meg diablo3-as egérpadot
12750-ér adják
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
V9ykn8_TZL0
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Az Art. 38. §. (2) bekezdésnek azonban van egy másik értelme is: egy belföldi pénzforgalmi számlával kell legalább rendelkezni, ami nem zárja ki sem a további belföldi pénzforgalmi számla nyitását, sem a külföldi pénzszámla nyitását. Magyarán szólva, a pénzforgalmi számla nyitására kötelezõ adózónak lehet akár több belföldi, vagy egy/több külföldi pénzforgalmi számlája is.
amúgy pont a múlt hónapban változott az a törvény is,hogy mikor számít üzletszerûnek az internetes árusítás
How much can you take,before you snap?
Szerintem attol is fugghet ez a dolog, hogy az eladott itemek-et milyen kategoriaba soroljak? Mit is adsz el tulajdonkeppen? Ez nem egy kezzelfoghato targy, talan nem is egy szolgaltatas. Pusztan a jogot adod el, hogy valaki hasznalhasson egy bizonyos itemet.
Szerintem itt rengeteg kiskapu lehet (mi az hogy uzletszeruen, mi a helyzet az ajandekozas esetevel, stb..).
és ha para van és feljelent akkor meg kiderül h nincs bevalva...mehecc a böribe 😄DD
All hail the double x!
Egy gyors keresés:
"28. vállalkozási tevékenység: az a rendszeres gazdasági tevékenység, amelyet a magánszemély, illetve a jogi személy vagy egyéb szervezet saját nevében és kockázatára üzletszerûen végez,"
Szóval nem muszáj bevallani de be kellene. 😄
(mivel nem tudom milyen árak lesznek, nemtom mire fogom használni. Ha nem száll el nagyon akkor akár vételre is használom majd)
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
igazából valami lépésrõl-lépésre tutorialt olvasnék szivesen, hogy mondjuk van egy bankszámlám, (ha kell, akkor egy paypal accom), nyilván a bnet accom, meg mondjuk egy fasza itemem, amit el akarok adni X euróért
innentõl mi történik, és a végén az X euró mekkora része kerül a zsebembe?
egyáltalán euróról beszélünk végig, vagy valahol történik váltás pénznemek között?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A Paypal számla is valakinek a nevén és lakcímén van, azaz, azé a pénz ami rá érkezik. De egy adó szakértõt kéne kérdezni. 😄
Én pl azt tervezem, hogy hagyom paypalin és ebay-es hülyeségeimet veszem belõle.
Persze hol van ez még? 😄 Lehet ,hogy egy fagyi ára se jön össze. 😄
vagyis nekem így rémlik online sportfogadásból
Ha marad az accodon vagy a paypal-on, akkor köze nincs az állambácsinak hozzá.
Þór vígi þessi rúnar
Amugy ha itemrol (weapon/armor) beszelunk, akkor asszem 1 euro a standard levonas, nem 15%, vagy nem?
Tehat ha esett egy jo kardod mondjuk, amit beteszel RMAH-ba 250 euroert, es en meg akarom venni, akkor:
- toled levon a Blizz €1-t
- toled levon a paypal €37.5-t (250 15%-a)
- ado?! Ezt nem pontosan ertem, hogy is van
Azaz egy 250 euros itembol legjobb esetben ado nelkul 250-1-37.5=211.5 Eurot fogsz kapni.
@Egoraptor: szerintem aki elad, az elobb utobb venni is fog... ;-)
Þór vígi þessi rúnar
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
vagy már megvan neki az kb. mind mehet be az aukciós házba átlagáron vagy
kicsit alatta. :]
2 jó craft esetén már megvan a minimálbér 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ti (amennyiben hasznalni fogjatok az RMAH-t) mennyit szannatok egy lvl60as epikus itemre ami mondjuk mar nagyon-nagyon kene egy set-hez?
BTW, ha a mostani szavazas mar lezarult, s meg nem volt, akkor meg lehetne kerdezni: "Fogod-e hasznalni az RMAH-t?"