Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Jaja... Nekem is 3 CD a Dio2.
A 4. CD már a Lord of Destruction... Hamarosan már Pendrive-on is meglesz a CE-s Soulstone-nak köszönhetõen.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Carlos
Neked volt igazad (félig):
Install CD
Play Disc 1
Play Disc 2

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
3 cd a dio2 (3x vettem meg) 😄
Carlos
Akkor most megyek és megnézem.
Én úgy emlékszem, hogy két dupla cd tok volt...

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
3 cd, nem ?
1. install, 2. play, 3. cinematics
kiegnel jott ugye be 4.nek maga a lod

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
Nálam a D1 warez volt keményen, ahogy mindenki csinálta.
D2 már 0 day vásár volt (4 CD asszem) 😊
D3 is 0 day lesz.

Þór vígi þessi rúnar

ezeken jót nevettem!😊

Néha hasonlóakat szoktunk mi is tolni 😄

Egyik klasszikus ami egyik csaj ismerõsöm és köztem zajlott le, hogy egyszer mondtam neki még ts-n hogy "üdv a jókai guildben",késõbb pedig mikor az jött szóba, hogy elköltöztem arról az utcáról akkor mondja, hogy:
-De te beszélsz?! Te is elhagytad a jókai guildet!
-Nem,én csak a partyt leaveltem nem a guildet.
Majd hasba vágott és úgy röhögtünk utána mind2en :Ð
hiába a spontán baromságok mindig jók.
TBTPumpa
Én nem igazán vagyok Diablo fan, mert amikor az elsõ részt megszereztem (akkor még Warezban - 1997-ben nem is tudtam még, hogy lehet vásárolni idehaza is PC-re játékokat), akkor még baromira nem tetszett, így inkább az addig ismert WarCraft 1. és 2. részével játszottam, illetve az Age of Empires elsõ részével. Aztán persze voltak más játékok is ekkoriban, de 1999-ben sikerült megszerezni a StarCraft-ot (valami Razoros törtverzió volt), nah abba elsõre beleszerettem, mert a WarCraft-ot is bírtam és szinte egy az egyben ugyanaz a StarCraft is csak a világ különbözik. Aztán hozzám csak 2001-ben jutott el a Diablo 2, de akkor már a Lord of Destruction címû kiegészítõvel. Végigjátszottam Paladinnal, Varázslónõvel és a Nekro-val, de ennyi elég is volt belõle. Az elsõ részt a mai napig nem játszottam végig. Kb. 30 percet játszottam vele, így annak a történetét nem ismerem... A 3.-ik részt viszont a 2008-as bejelentés óta várom. Bár a StarCraft 2-ért jobban odavoltam anno...

TBTPumpa
Hogy lehet 12 éve várni a Diablo 3-at?
12 évvel ezelõtt még a Diablo 2 sem jelent meg!!! --> 2000. június 29.
Ráadásul 2001-ben jött hozzá egy kiegészítõ is. A kiegészítõvel együtt végigjátszva oda-vissza a teljes játékot minden karakterrel már 2002 közepe is lehetett (amikor érkezett a WarCraft 3 is), szóval csak ezután jöhetett a várakozás... Az pedig csak 10 év! Miért ír a többség 12 évet?

j0nNyKa
jajaja, az tetszett nekem is nagyon a videoban, illetve az a b*szottnagy hydra-ja a sorcnak

Troyan
barbárnak asszem fizikálisan képtelenség lett volna nagyobb kardot a kezébe adni, mert akkor már az orrszõrünket birizgálta volna. klafa vidi

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

sz4bolcs
Kockaság témához:

Van nagyobb feeling, mint mikor másfél éve nem látott haverral összefut az ember az utcán, mosolyognak egymásra pár másodpercig, várva, hogy ki szól elõbb, aztán az egyiknek mégnagyobb mosolyra húzódik a szája, és megszólal: "Diablo3???"?

Vagy mikor egy padon a tûzõ napon fekszem, szunyókálok, egyszer csak hallom, hogy mellettem vmi ismerõs hang elkezd hahotázni annyira, hogy átragad rám a nevetése, erre oldalba bök, és látom, hogy egy régi elvtárs az, aki még mindig a hasát fogva nevetve : "Te meg mit trollkodsz itt?! Menj már vissza a monitor elé barnulni, mert megárt ez neked! <#idiota>"

Igaz, hogy az elmúlt évekbe nem telepítettem a gépemre 3 játéknál többet, de vannak még dolgok, amikre újra felcsillan a szemem.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Troyan
lol ba a legtöbb idõt azzal töltöttem, hogy néztem a többieket loadingolni. egyébként kellemes kis gamma. de le kell róla szokni, mert rosszabb mint a crack egyeseknél :-)

ez lool már :d

Taiwanban
de ami még fontosabb, mi az az UI, amit használ? 😊
Aradebil2
hehe,többek között engem találhattál😄 másnap reggel simán értementem 9re, és még kaptam is a megmaradt launchpartys szarokból(gagyi egérpad,+kvajó poszter)

Aradebil2
Koreában ilyen nem fordulhat elõ, elég komolyan vannak szabályozva a pcbangek, ez kínában volt emlékeim szerint

j0nNyKa
meghaLOLt volna
erted.. <#idiota>

😮 nekem nem jött le..h meghalolt volna v vmi

elitehun
eltekintve a hullától aminek a karja megmerevedett a billentyûzeten és most a levegõben áll
ez sztem szar kép, semmi : )

TurboX
kamu, mert LoL-ozott (bár ez a lényegen nem változtat)
+18
az mennyire durva hogy ki van kopva alatta a padló...

tényleg a "kockákat" szidjuk egy "kockaforumon"?😊
Ja most már jó 😄

szép üres 😊

Mivel nem jön be semmi, így nehéz is lesz megnézni 😄😄

j0nNyKa
kovezzetek meg, de a mai nap folyaman mar harmadjara fogok a jatekrol beszelni 😄

nagy szintu spellek vannak a videoban, aki maganak akarja oket felfedezni, ne nezze meg, szal kind of spoiler:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dxl-daX3LsM

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> Hogy még mindig mennyit hokiztok ezen...minden "stílusban" vannak igénytelenek, vannak normális kockák vannak nem normálisak, vannak normális diszkópatkányok vannak nem normálisak 😄 meg normális alterosok is..bár az kevesebb xD másrészr, a normálisság is egy nézõpont kérdése.Ki a normális?
Én is jártam bulizni régebben ("tuc-tuc") zenére, sõt csináltunk is partikat..most pedig klubbokban játszok.Bár én mondjuk ezt nem veszem fel, hiszen rengeteg fos "tuc-tuc" zene van és amit mainstreambe nyomnak az hulladék, de általában, aki így említi meg, arról lerí, hogy nem igazán ér (esetleg süket) a zenéhez.Másrészrõl ez szubjektív, harmadrészrõl pedig ált. mindig az a trendi, amire a nép jól elszórakozik...vagy amit a managgerek annak lõnek be (sznobnak/trendinek).
Játszani még kevesebbet játszottam, 2005-06 körül leginkább cs:source elõtte pedig d2 olyan két évig..azóta hébe hóba cs:source..mikor hogy van kedvem.Van amikor 1 hónapig napi 4 órát simán..van amikor fél évig semmi.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

antgecc
😄DDDDD Hát ezen jót derültem 😊))

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Troyan
párszor el kellett olvasnom a postot, hogy megértsem hová akarsz engem vinni, és biztos nem a hátsó fertályomnál akarsz kutakodni. de megértettem, hogy motorozni szeretnél elvinni. szivesen veszem a meghívást, bár nekem csak egy szutyma simsonom van, amin nincs akksi és a legfélelmetesebb élményem egy leltár utáni esti hazamenetel volt, mikor a kanyarban le kellett vennem a gázt és úgy lecsökkent a lámpa fényereje, hogy azt se tudtam, hol vagyok a puszta közepén. :-)

Hegi90
Én amúgy ha pesti lennék meg nem lenne tele a hetem zh-kkal/vizsgákkal lehet kinéznék, hogy milyen a hangulat, vagy mennyien vannak. Persze 10 perc után valszeg valamelyik kocsmából nézném a tömeget, de azért mégis (plusz kint lesz angelday meg fb2 is).

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Troyan
én nekem sosem volt ennyire rossz fogalmam a kockaságról. volt egy koreai csávó nemrég aki meghalt egy netcaféban wowozás közben. na ez az akinek nincs élete. nekem van életem és be tudok kockulni mellette. meg kell találni a középutat, ami nem mindig könnyû.

Hegi90
nyugi fátter 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
Jó páran biztos. Mondjuk én épp nem nézem a számlálót, értetlenül csóválom a fejem, hogy minden nap beírja vki, hogy épp mit mutat a számláló. A nonplusultra pedig ez az egekig tolt adrenalin egy kiesõ epic hatására 😊 Egyszer elviszlek egy karikára, 1 km-es egykerék, vhol 200 körül rakjuk le az elejét, aztán ásítozhatsz, ha epic esik 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Szerintem ez nem kockaság 😄, mint ahogy az sem, hogy valaki sokat játszik és ezért kocka. Ennyi erõvel aki sokat activitizik az is kocka... Vannak emberek akik ezt a fajta szórakozást, kikapcsolódást kedvelik. Mások meg állandóan buliba verik a f*** valami alpári szar igénytelen fos tuc tuc zenére, + játszák közbe az agyukat kézben 1 üveg sörrel, másik kézbe meg nyomják az okostelón a fácsét... Na az aztán a kockaság 😄, aki még a telón is a fácsét küldi... 😄.

Én pl nem tartom magam "kockának", mivel elmúlt 12 évbe vagy 3 game volt összesen ami lekötött, de azt se napi 76 órában toltam, ettõl függetlenül sokszor megkaptam, hogy mekkora kocka vagyok persze olyanoktól, akiknek meg abból áll az élete, hogy minden 2. nap sárga földik isszák magukat, és õk a faxa gyerekek 😄 Szánalom....

Ozzyehh
Adom, mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ezek az emberek semmi rosszat nem tettek azon kívül, hogy szeretnek játszani.. ahogy valljuk be mi is :/
oké van pár nem komplett 😄 de hát most istenem...
mondjuk ha engem valaki videóra vesz launchon letépem a szakállát<#eljen>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Troyan
azért szerintem jópáran nyugodtan egyetérthetnek velem, hogy meglehetõsen kockák vagyunk abban az értelemben, hogy 10 másodpercenként ránézünk a számlálóra, nem e estünk bele valami idõtorzulásba, spórolva pár napot. egy 1sek és 0sokból álló valamire várva, minek semmi kézzel fogható vonzata nincs, mégis egekig tolva az adrenalint ha kiesik valami epic 10011000. :-)

találtam egy ismerõs nicket a kommentek között <#vigyor>

How much can you take,before you snap?

Fú de gáz az elsõ srác xD Na én biztos nem mennék el egy ilyen szarságra 😄 Állni ott órákat ennyi IQ light között + még lehet hasonló IQ light riporter is fáraszt 😄 Inkább alszok egy jót és szépen átveszem futár bácsitól 😄

TBTPumpa
Nem akarok egoista lenni, de céljaim közé tartozik, hogy országos bajnokságot nyerjek ezzel... http://index.hu/video/2010/07/28/starcraft2/?s=starcraft
Ezek a videók legendák! <#idiota>

sz4bolcs
bakker, a végén a szõke srácnak milyen fogai vannak 😄😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

antgecc
Na... 1 v 2 hete pont az ilyen nyomorék kockafejekrõl beszéltem, erre a fél topic kb elküldött a picsába, hogy mirõl beszélek én, õk nem láttak semmi hasonlót, pedig egyikük mindegyik launchon ott volt, és persze a jelenlévõ kolegák mindegyike kivétel. De biztos én vagyok a farok, mert ezek a tagok mind faszagyerekek és kicsit sem nyomik.

mert annyi elsõ ember van, h lesz belõle kivétel? <#eplus2>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Ozzyehh
Jó hát... na.. beismerem vannak arcok 😄 ,

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

TBTPumpa
Te jó ég... Ezek után elképzelni sem merem milyen jófej emberkék fogják elsõként megvásárolni a játékot (persze Tisztelet a kivételnek!)

Davidus
pénztáros arca 1:39-nél😄

V9ykn8_TZL0

Carlos
gyász

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
Mégjobb videó még a WoW party-ról... http://tv.gamestar.hu/video/wotlk-launch-party

Carlos
Két megkérdezett közül 2nek nincs párja... ki érti ezt... <#fejvakaras>

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
jaja, szerintem sem kell, de vegulis igy, hogy kulon loot van, elkepzelheto..
bar a dio 1-2-es arcoknak ugysem fog hianyozni, es (gondolom en) ok vannak tobbsegben

TBTPumpa
Nem érted mind1... Majd meglátod, ha elmész a partira... Én a "szakértõkre" mondtam a kockát...