Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpát picit korrigálva
Normal lvl 1-30
Nightmare lvl 30-50
Hell lvl 50-60
Inferno lvl 61+
ez a monszták lvl-je,te hellen tetõzöl elvileg😊
Normal lvl 1-30.
Nightmare @ Hell lvl 30-50.
Inferno lvl 50-60.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
egyébként meg az,hogy nem mefi/baalrunolsz, hanem mondjuk weeping hollow runolsz nem tesz sok különbséget😄 mész és ölsz
ugyanúgy megvolt d2ben is a tomb meg cs run
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Csak simán játszani kell.
Nagyon durva ugrás van Hell és Inferno között ezen adatok alapján.
Az achievementek között vannak gyengén spoileresek is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom sokan unják már a számláló aktuális állapotáról a postokat de ez már elég szép "eredmény" 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Bár gyanítom, hogy olyan dolgok, mint hogy melyik szörny hol bukkan fel elõször, azok már eléggé kõbe vésett dolgok. HP értékek simán változhatnak még szerintem, Itemek statjai is, szóval szerintem aki ilyet vesz, az inkább azért veszi, mert elég igényes/szép munka. Plusz valamilyen szinten megörökíti a játék egy bizonyos állapotát 😊 Ereklye
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gyönyörûség, elõrendelve!
BradyGames’ Diablo III Limited Edition Strategy Guide:
One-of-a-kind sculptured metal bookmark featuring Diablo's head.
Amazing hardcover featuring holographic foil, matte film lamination, spot gloss, and a multi-level emboss.
48 pages of Armor Set art unique to the Limited Edition.
Expert tips for dominating Multiplayer action over Battle.net in both cooperative and competitive play.
Complete Quest Guide, covering all four Acts in the adventure.
Exhaustive Bestiary, detailing every monster in the game.
In-depth coverage of Heroes to maximize player effectiveness in all five Character Classes.
Guide to meeting and leveling up the Blacksmith, Jeweler, and Mystic professions, and how to maximize the relationships and crafting from each Artisan.
Presentation of item types, weapons, collectibles, and other loot. Plus: discussion of sets of items, how to get better loot, and manage raw materials.
The only official resource to Blizzard's Online Auction House. Bid on and win rare items safely and effectively.
Screen shots capture numerous indoor and outdoor areas in new regions of Sanctuary.
Fém könyvjelzõ:

Þór vígi þessi rúnar
Így is már kaptunk 3 féle TV Spot-ot (WoW kiegészítõk és SC2/1 esetében is csak 1-1 TV Spotot kaptunk), bár ha tényleg lesz valamiféle löncs tréler, akkor azt is a jövõ hét folyamán dobják fel.
#25869: Tim Exile is elég brutál, õ is mindenfélére használja a hangját 😊 Vagy ott van a Brandt Brauer Frick, akik élõ hangszerekkel (és gépekkel) adnak elõ house, techno zenéket. Aphex Twinrõl, Autechre-rõl, stb.. nem is beszélve 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Mindegyik kasztnak megkaptuk a háttérképét.
Keddre valószínûleg meglesz a 100% is...
Asszem ezt én is mindjárt megnézem, rámfér. Ezeket szeretem, nem az ilyen 25 oldalas meséket kis betûkkel. A részletek nem igazán érdekelnek, de szeretem azért tudni mi is történt ezelõtt.
Ezzel csapassátok !
Megyk PH-ra, ott 100x értelmesebb hsz-ek vannak, nem pedig minden oldalon 10x azt kell olvasnom mennyi idõ van még 15.-ig. Szánalmas.
-fav.
Másrészt az úriember akinek a halálhírén kiakadtál, több világszinten sikeres számot is írt. Elárulnám, hogy sikeres popdalt írni qrva nehéz. Fõleg olyat ami 20 év múlva is ott marad az emberek fejében. És ö nem egy ilyet letett az asztalra. Ezt nem lehet elérni alázat nélkül.