Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
d2-ben volt ilyen, itt is biztos lesz
pumpát picit korrigálva

Normal lvl 1-30
Nightmare lvl 30-50
Hell lvl 50-60
Inferno lvl 61+

ez a monszták lvl-je,te hellen tetõzöl elvileg😊

Hacsak nem építettek be egy olyan mechanizmust, ami egy bizonyos szint után nem ad xp-t normalon/nm-en/hellen, akkor matematikailag lehetséges. Egyszer biztosan eléri az xp-d a szintlépéshez szükséges mennyiséget, de olyan kevés xp-t fogsz már kapni egy idõ után normalon/nm-en/hellen és olyan sok xp kell a szintlépéshez, hogy nem lesz kifizetõdõ normalon/nm-en/hellen xp-t gyûjteni. (na jó hellen valszeg el lehet érni a 60-at)

TBTPumpa
Jah már megvan:

Normal lvl 1-30.
Nightmare @ Hell lvl 30-50.
Inferno lvl 50-60.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Gondolom akkor a karaktereket sem igazán lehet feltápolni 60-as szintre Normal fokozaton...

Aradebil2
xp-t farmolni 1000% hogy kell majd normal/nm átmeneten, de geart is ugyanúgy,fõleg magasabb diffek váltásánál
egyébként meg az,hogy nem mefi/baalrunolsz, hanem mondjuk weeping hollow runolsz nem tesz sok különbséget😄 mész és ölsz
ugyanúgy megvolt d2ben is a tomb meg cs run

wedge31
De nehéz lesz ezt megszokni a rengeteg dio2 runolás után.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Különc
Valamennyit kell majd késõbb, fõleg Hellen, elvileg nagyon megizzadsz ha Hellrõl egybõl infernora mész

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Itt elvileg nem kell run-olni, mert nem lesz értelme. Csak elsõre dobnak a bossok értékes lootot.
Csak simán játszani kell.
Aradebil2
fõleg hogy én eddig mindig 27-28ason végigtoltam legkésõbb normalt,és minimum 35ig baalrunoztam+farmoltam,hogy tudjak valamit kezdeni nightmaren:S

jazzy
Végigszenvedni? Megnéznélek lvl30-as monsterek ellen kezdenél nightmaren lvl1-esként kisbaltával 😄
TBTPumpa
WOW... Egyszerre 3 válasz is jött. Idõközben már rájöttem én is, hogy elõször a Normalt mindenképp végig kell "szenvedni". Így volt ez korábban is. (Csak most hirtelen a StarCraft 2 jutott eszembe, ahol akár Hard fokozaton is lehet egybõl nyomatni - csak a Brutal-t nem, de az tényleg brutál már).

Aradebil2
nem tudsz nightmaren kezdeni,amíg nem nyomtad végig normalt az adott karival,ezt végig kell csinálnod minden egyessel,hiszen nightmare lvl31 a legkisebb monsta is

Különc
Maradsz a normálnál, mert nem választhatsz nehézséget, "ki kell érdemelni", vagyis lenyomtad normalt, mehetsz nightmare-re elölrõl, lenyomod nightmaret, jön hell majd inferno

Nem értem a kérdést. Nem lehet egybõl ott kezdeni. Ha megcsináltad a Normalt, akkor azzal unlockoltad a Nightmare-t, ha azt csináltad meg, akkor unlockoltad a Hellt, azzal meg az Inferno-t.

TBTPumpa
Amúgy szerintetek érdemes egybõl Nightmare fokozaton kezdeni egy nem "új" játékosnak vagy inkább maradjak a Normálnál?

Különc
Abból körbevesz 8, lol

Most már kezdem érteni Jay Wilsont, hogy miért is lesz olyan nehéz az Inferno.
Nagyon durva ugrás van Hell és Inferno között ezen adatok alapján.

Aradebil2
act4-ben van 170k-s is,és akkor még nem rare,meg champion😄

Különc
Infernon 26k sebzés, asszem kelleni fog egy kis armor

Carlos
Én szeretem a "papírformát". Majd a könyvben végignézem õket... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Davidus

V9ykn8_TZL0

Áh... mondjuk ebben az órában még nem volt... 😊
És a preview-ja: (link spoilerben, achievementek, monster affixek, monster HP és sebzésinfók)
Az achievementek között vannak gyengén spoileresek is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Carlos
Minden szóval egyetértek és tényleg ezért veszem meg... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
És igen srácok, kevesebb mint 10 nap! 😊

Tudom sokan unják már a számláló aktuális állapotáról a postokat de ez már elég szép "eredmény" 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Gondolom, a Blizzarddal kötöttek egy szerzõdést. A Blizzard kiadja nekik ezeket az információkat, persze õk csak launch után adhatják ki a guide-ot. Abban is elég biztos vagyok, hogy a Blizzard kikötötte, hogy nem vállal garanciát arra, hogy minden információ változatlan marad, az eléggé nonszensz lenne.
Bár gyanítom, hogy olyan dolgok, mint hogy melyik szörny hol bukkan fel elõször, azok már eléggé kõbe vésett dolgok. HP értékek simán változhatnak még szerintem, Itemek statjai is, szóval szerintem aki ilyet vesz, az inkább azért veszi, mert elég igényes/szép munka. Plusz valamilyen szinten megörökíti a játék egy bizonyos állapotát 😊 Ereklye

Aradebil2
a gameguideok általában ilyenek😄 a számok valsz már a launchkor sem lesznek igazak,de nem is az benne a lényeg

Troyan
még meg se jelent a játék és már bibliát is írtak? honnan szedik az infót? simán változhat egy csomó minden.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

bélanéni
Baszd meg, ez már igen! <#idiota> Mondjuk ehhez nagy fan-boynak kell lenni, de azért elfogadnám. De az biztos hogy csak belelapoznék, és minimum egyszer végigjátszanám a játékot, mielõtt komolyabban olvasgatnám.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Aradebil2
az ilyennel az a baj,hogy nem bírnám ki,hogy rögtön ne lapozzak a végére<#zavart1>

Carlos
Hardcover: 400 pages
Gyönyörûség, elõrendelve!
BradyGames’ Diablo III Limited Edition Strategy Guide:
One-of-a-kind sculptured metal bookmark featuring Diablo's head.

Amazing hardcover featuring holographic foil, matte film lamination, spot gloss, and a multi-level emboss.

48 pages of Armor Set art unique to the Limited Edition.

Expert tips for dominating Multiplayer action over Battle.net in both cooperative and competitive play.

Complete Quest Guide, covering all four Acts in the adventure.

Exhaustive Bestiary, detailing every monster in the game.

In-depth coverage of Heroes to maximize player effectiveness in all five Character Classes.

Guide to meeting and leveling up the Blacksmith, Jeweler, and Mystic professions, and how to maximize the relationships and crafting from each Artisan.

Presentation of item types, weapons, collectibles, and other loot. Plus: discussion of sets of items, how to get better loot, and manage raw materials.

The only official resource to Blizzard's Online Auction House. Bid on and win rare items safely and effectively.

Screen shots capture numerous indoor and outdoor areas in new regions of Sanctuary.

Fém könyvjelzõ:

Þór vígi þessi rúnar

Nem kérdeztem semmit 😉

Ezeket az adatokat honnan szedik? Illetve ez a kép honnan van? Látom, hogy diablofans.com, de azon belül merre?

Aradebil2
itt az egész guide, kicsit SPOILERES!(nem sztori,hanem különbözõ monszták miatt - pl ha nem akarod megtudni h act4ben az armaddon nevû dög mit csinál,akkor ne nézd meg😊)

Aradebil2
Még több inferno stat, pusztá számok alapján tényleg brutális lesz

TBTPumpa
Én nem vagyok biztos benne, hogy lesz ebbõl Launch Trailer...
Így is már kaptunk 3 féle TV Spot-ot (WoW kiegészítõk és SC2/1 esetében is csak 1-1 TV Spotot kaptunk), bár ha tényleg lesz valamiféle löncs tréler, akkor azt is a jövõ hét folyamán dobják fel.

100%-nál egy Wrath címû animációs filmet kapunk, ami Sanctuary világában játszódik. (Ha jól tudom)

#25869: Tim Exile is elég brutál, õ is mindenfélére használja a hangját 😊 Vagy ott van a Brandt Brauer Frick, akik élõ hangszerekkel (és gépekkel) adnak elõ house, techno zenéket. Aphex Twinrõl, Autechre-rõl, stb.. nem is beszélve 😊

jazzy
Pici illusztráció, ha megengeditek (ha nem akkor sem tudom törölni már 😛), ha már komoly zenérõl volt szó.

Launch trailer az mikor várható? Mert ha jól tudom 100%-nál nem azt kapjuk.
jazzy
Persze vannak szintek, azért egy Beardyman szintû tehetségbõl az egész világon pár darab van..
Tenyleg kicsit off, es nagy marhasag. Nem teljesen rossz az irany, ahol tapogatozol, amugy. Az a kulonbseg, hogy egy DJ felszerelesevel nulla szakertelemmel es/vagy nulla tehetseggel hamarabb lehet elviselheto eredmenyt produkalni, mint a te hardvereddel(mert a csellod is csak hardver), de jonak, tehetsegesnek, muvesznek(!) lenni nem feltetlenul kevesebb ido. Az ketsegtelen, hogy az elso lepesek konnyebbsege, es a felszereles hozzaferhetosege(eleg egy szamitogep, meg egy alkalmas szoftver) miatt higabb a "szakma".

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

jazzy
9 Nap múlva (és ugye az utolsó nem is számít) megkapjuk az ütõset <#vigyor>
bélanéni
Egyetértek, de akkor már legalább valami ütõseket hoztak volna össze. Ez legyen a legnagyobb problémánk.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Nemtom kinek volt ez a zseniális ötlete Blizznél, hogy 90%-ra a 3244542. wallpaper pakkot tegyék be, de developer naplók után és Wrath elõtt kicsit soványnak érzem a jutalmat benne.
TBTPumpa
Reveal 90%-on!
Mindegyik kasztnak megkaptuk a háttérképét.
Keddre valószínûleg meglesz a 100% is...

bélanéni
Diablo1-2-3 történet 5 percben.
Asszem ezt én is mindjárt megnézem, rámfér. Ezeket szeretem, nem az ilyen 25 oldalas meséket kis betûkkel. A részletek nem igazán érdekelnek, de szeretem azért tudni mi is történt ezelõtt.

Ezzel csapassátok !
mucsácsó

bocs, de ezt muszáj volt 😄D
HeadHunter86
Ez nektek DIABLO III topic??? Ez inkább egy rohadt nagy chat szoba, ahol mindenki beböfögi az éppen aktuális gondolatát, már ha lehet ezeket egyáltalán gondoltatnak nevezni....

Megyk PH-ra, ott 100x értelmesebb hsz-ek vannak, nem pedig minden oldalon 10x azt kell olvasnom mennyi idõ van még 15.-ig. Szánalmas.
-fav.

AtomSplitter
A Dj lemezeket kever egymásra (DJ=Disc Jockey=lemezlovas). Zenét nem ír, de legalábbis a dj státuszának ahhoz semmi köze. Minõségi elektronikus zenét sem lehet 3 gomb megnyomásával írni, mert mindenki levágja, h csak random megnyomtál 3 gombot. Egy jó producer a zenei affinitáson kívül egy hangtechnikuséval felérõ technikai tudással is rendelkezik. Nem mondom, h könnyebb csellózni mert nem az, de ne vegyél mindent ami az elektronikus zenéhez köthetõ egy kalap alá, mert ilyen alapon mondhatom h csellózni könnyû, mert pár nap alatt el tudom rajta játszani neked valamelyik szart a fásy múlatóból.

Másrészt az úriember akinek a halálhírén kiakadtál, több világszinten sikeres számot is írt. Elárulnám, hogy sikeres popdalt írni qrva nehéz. Fõleg olyat ami 20 év múlva is ott marad az emberek fejében. És ö nem egy ilyet letett az asztalra. Ezt nem lehet elérni alázat nélkül.