Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Igazából már 15. elõtt is lehetne simán clone, ha valaki megdobbant egy példányt raktárból esetleg és felrakja - bár nem sok értelme lenne... 😊
bélanéni
(Ha valaki egy Acc-ot is lop mellé, akkor már játszhat is <#idiota>)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TBTPumpa
Anno letöltöttem... Hát nekem baromira nem mûködött az a Skirmish, illetve nagyon másoknak sem. Trükközni kell vele, hogy mûködjön, de tudod kinek van kedve azzal szórakozni. Inkább originál játék és minden probléma megoldva.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

bélanéni
CloneDVD vagy hasonló lesz elsõ nap, csak értelme lesz-e az a kérdés.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TBTPumpa
The fire from the sky still falls.
Diablo III has not yet launched.

StarCraft 2/1-nél is volt ilyen jópofa szöveg... Hell it's not about time!

j0nNyKa
errõl a starter edition-rõl van valami hivatalos infó?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
jóhát a fájl ellenõrzõ cucc is megkerülhetõ, ha valaki nagyon akarja - de én most itt tényleg nem a warez témába akartam belemenni, csak kíváncsi voltam, ki mikorra számít az elsõ nem-fake torrent verzióra

oneal1
hogy lesz a multi rész a kész játékban?

Lesz szerver lista mint pl dio2 ben?

Bétában ugy csak quest hez lehetett csatlakozni meg friend mellé.
vagy rosszul láttam?

!Forza Ferrari!

Utolsó, mert offtopic: hm érdekes, pedig az alap proper nfo-ja azt írja, hogy megy a skirmish. Online módot meg el sem várok egy scene release-tõl, az az eredeti dolga 😛
És igen, tudom, hogy nincs 1.4.3-as release, de single-nél nem számít túl sokat szerintem, gyanítom a legtöbb változás az egy kis balancing.

Diablo 3-ból nem lesz semmi sztem, mooege-et fejlesztgetik, aztán az elér egy szintre... de nem hiszem, hogy túl élvezetes lesz belátható idõn belül.

TBTPumpa
Május 15.-én mindenkinek lesz lehetõsége kipróbálni a játékot - aki megveszi annak azért, aki nem veszi meg, annak pedig ott lesz a Starter Edition (gondolom teljes Act 1 és 15-ös szint a max Normál fokozaton).
2008 június 28.-án jelentették be, hogy valóban lesz Diablo 3... Ha azóta csak 500 Ft-ot tettek volna el a jóképességûek havonta, akkor már (48 hónap * 500 Ft) 24000 Ft lenne a játékra. Ennyi pénzbõl az Ipon és a Konzolok szervize már hozzátok dobta volna a CE-t, nemhogy a sima játékot...

bélanéni
Én már akkor leszedtem, amikor bejelentették a megjelenési dátumot. Próbáltam telepíteni, de azt nem engedi. (Valami jópofa szöveget ír, már nem emlékszem.)

TBTPumpa
De mennek... Csak a Hadjárat játszható végig az Offline módnak köszönhetõen. Skirmish nincs, Multi pedig alapból felejtõs. Ráadásul csak 1.4.0-ás verzióig van patchelve, míg a valós játék már 1.4.3-as javításnál tart (ha nem többnél).

Diablo 3-nál ha játék közben megszakad a net, azonnal kidob a fõmenübe a játék (persze az addig elért dolgaidat menti automatikusan), de folytatni addig nem tudod, amíg újra be nem jelentkezel Battle.net-re. SC2 közel sem ennyire kegyetlen.
Persze egészen biztosan lesz majd valami megoldás a Diablo 3-ra, de nem májusban és talán nem ebben az évben. Akik ki akarják próbálni azoknak pedig lesz Starter Edition (május 15.-én lesz elérhetõ ez is), ezután meg a jóképességû eldöntheti, hogy megveszi-e a játékot vagy sem.
Másrészt pedig a Diablo 3-ba egy fájlellenõrzõ rendszer is be van építve... Így a játék moddolhatósága (és esetleges magyarítás készítése) is lehetetlen, mert a játék minden indításkor ellenõrizni fogja gyorsan a fájlinformációkat. Ha valahol eltérés van azonnal visszateszi az eredeti verziót és csak úgy lesz hajlandó elindulni.

Gondolom arra gondolt hogy feltörik e a singlet, de mivel ez kb úgy fog menni single-ben is mint a WOW nem hinném hogy sikerül jó ideig feltörni úgy hogy élvezetesen játszható is legyen.
Starcraft.II.Wings.Of.Liberty.Proper-Razor1911
Starcraft.II.Wings.Of.Liberty.v1.4.0.Update-RazorDOX

ezek nem mennek?

Ok akkor leszedem, azt hittem ez csak a digitálisan elõrendelõknek jár.
j0nNyKa
most úgy van, hogy vagy bnet pénzed van, vagy paypal-on forintod, bnet pénzbõl simát csinálni tudtommal nem lehet, csak fordítva
vagy.. de?

Lazarus
sc2-bõl sem készült épkézláb warez, pedig ott kevesebb az online content. Ebbõl végképp nem fog
j0nNyKa
játszható verzióról a warez topicban beszélnék, ha akarnék
csak az volt a kérdésem, hogy szerintetek milyen hamar kerül fel egy akármilyen lófasz rlz a torrent oldalakra?
nyilván a használhatósága, meg úgy az egész nagyon nem érdekel

bélanéni
Az a véleményem, ebben a helyzetben tényleg nem okoznak kárt a warezolók. Mert aki fél éven belül nem veszi meg, az akkor se venné, ha nem lenne egyáltalán warez verzió.

Lazarus
bubunet pénzt vissza lehet konvertálni valódi pénzre blizi által támogatott módon, vagy a ferdeszemûek fogják ezt intézni?
Hát valami "jóskapista" által készített CloneDVD stb biztos már megjelenés napján fent lesz, és megy majd 500 komment, hogy miért nem indul stb., de kétlem, hogy scene release lenne belõle.

remélem december elõtt nem nagyon.
amúgy meg warez topic

How much can you take,before you snap?

bélanéni
De micsoda? Ha egész jól játszható verzióról beszélsz, akkor szerintem fél-1 év múlva kb.

bélanéni
Én mostantól egy videót sem nézek meg (esetleg ha lesz launch trailer, meg majd ezt a Wrath videót), és május 14-én jövök utoljára a fórumra, mielõtt végigjátszom normal-on a játékot. (Bõven elég volt arról elméleteket olvasni, kibõl lesz a Diablo, ezt is bánom, remélem nem így lesz.) Ti hogy vagytok ezzel a dologgal?

j0nNyKa
enkóron szerintetek mikor lesz fent? hétfõ? legkésõbb kedd reggel?
az nem érdekel, hogy mennyire nem lesz értelme / nem fog mûködni, az a warez topic

aha, így már tényleg ok

Hegi90
Igen, de a durvat ugy ertette sztem, hogy kisebb esely. Joval kisebb, mivel itt nem lesz ugye ladder reset evente.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

szerintem, ha 1 hét után már mindenki tele lesz brutál cuccokkal,akkor egyrészt alig lesz ára valaminek a piacon, másrészt az nagyban csökkenti a játékélményt.
persze az 1 hét az erõs túlzás,de szvsz jobb lenne,ha nehezebben juthatnánk csak hozzá a legendary és set itemekhez.

vagy te hogyan látod?

Hegi90
pont, h annak lenne ertelme.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

hosszútávon annak nem sok értelme lenne szerintem

Davidus
szerintem még D2-nél is durvább drop csenszek lesznek az AH miatt😊

V9ykn8_TZL0

hát remélem,hogy a magical itemek drop százaléka kb úgy lesz beállítva,mint a d2-ben. nem lenne jó már egy hét után tele lenni legendary meg set cuccokkal

Hegi90
En olvasom, koszi 😊

Nem kell megvennie, ha visszaolvas, akkor megtalálhatja a letöltési linket itt a fórumban. Aki digitálisat vett, az sem jutott elõrébb. 😊

andorr1984: Max annyi a hasznod, hogy a telepítõt leszeded most és HDD-rõl tudod majd 15.-én feltelepíteni, és nem a DVD-rõl. Ennyi.
bélanéni

oneal1
max ha megveszed a digitális verziót ha létezik persze ilyen.

!Forza Ferrari!

Le lehet már tölteni a játék egy részét, hogy amikor valaki megveszi boltban, ne kelljen sokat várni a telepítésre ?
Honnan lehet leszedni ?
bélanéni
Én speciel AH-ban történõ eladásra gondoltam, de maradi vagyok <#idiota>

bélanéni
Én letöltöttem kb. még március 15-én. De DVD-rõl fogom feltenni, mégiscsak más a feeling, meg akkor már ne az legyen, hogy feleslegesen pusztítottuk a környezetet. A letöltést biztonsági okból tettem meg, hogy ha bejön az az 1 ezrelék, hogy szar a lemez, ne akkor kelljen nekiállni tölteni, mert agybajt kapok. <#zavart2>

j0nNyKa
ugyanazt töltöd le, mint ami a dvdn fog érkezni, igazából tökmind1, hogy a dvdt pörgeted majd, vagy a vinyódról rakod fel

btw azért lehet jobb, ha most letöltöd, mert éjfélkor már telepíthetsz, amíg mondjuk elmész a boltba a kulcsodért, és mire hazaérsz vele, már installálva van a játék, csak be kell lépned battle.net-re, aktiválni a kódod, és játszani

Csak azért kérdeztem mert így hivatalosabb ha már megvettem arról telepítsem nem? 😊 Meg sokszor irtó lassú eleinte a letöltés a béta letöltése is nehezen és lassan indult be.
j0nNyKa
tök jó lesz, hogyha az AH ilyen szeméttárolóként fog mûködni 😄

Nekem is elég lesz az 5 slot. 😊 A Sacred 2 I&B-ban meg 15 slot sem volt elég, 😊 ott annyi build variáció volt. 😊
Te tudod, nekem gyorsabb lesz SSD-rõl telepíteni 15.-én. 😊
Troyan
ah is jó ötlet. Berakod a cuccot kétmilliárd dollárért, de mondjuk azt kétnaponta asszem ujra kell tenni. Mert lejár. De lehet csak levelet küld és vár kivételre, mint wow-ban.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Nekem is elég a 10 karakter normál felhasználás mellett.
Meg hát ez a "mule" karakter megoldás nem valami elegáns.

Töltsük le inkább a klienset? Ne várjuk meg a dvd-t és onnan telepítsük?
j0nNyKa
kevés lesz, de ne legyen igazam!

Látom túl lassan írtam és már eljutottak ehhez a megoldáshoz! 😊

Tök egyszerû! Van 10 karakterhelyed elindítod az elején mind a 10-et és használhatod tárolásra az inventorijukat! Ennyi! 😊