Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Fpocok
Honnan? Adsz linket?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Különc
Éjfélkor meglátlak galaxisnál, pofonod megkapod <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Carlos
ÉN meg azon hezitálok, hogy éjfélkor galaxis vagy reggel galaxis. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
asszem' digitalis cd kulcsot lehet kapni 12000-ert, ha jol remlike valaki linkelte a livekodok-rol.

En meg mindig a digitalis vs dobozos dilemmaban vagyok :/
ejfeljkor mar jatszani akarok, de ha gond lesz a szerverekkel, akkor akar megvehetnem a dobozos verziot masnap delelott.

Fpocok
Nem értem az összefüggést a köcsögség és a cdg között 😄

j0nNyKa: Tera nem érdekel, T2 meg k*rva messze van.

Sáska
tera mar megjott, de <#shakehead>

TBTPumpa
CD Galaxis:
http://cdgalaxis.hu/PC/19735/diablo-3-majus-15-keddtol.html

Csak 14990 Ft.
Mindenképp itt kell venned, mert ha nem, akkor kcsg vagy! <#idiota>

De amúgy itt a legolcsóbb - 12790 Ft:
http://konzolokszervize.hu/pc/diablo-3-pc-diablo-iii-pc

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
jaj izé, béta alapján elég szar lesz a játék, inkább várd meg a torchlight 2-t, vagy a terát

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fpocok
Hol a legolcsóbb ez a játék? Nem vagyok nagyon oda érte, de mivel rájöttem, hogy a gw2 nem az én játékom lesz, lehet kipróbálom.

j0nNyKa
jók ezek a magyar cikkfordítások, meg is érdemli, aki olvassa 😊

más, monk fanoknak egy kép:

CalebJoe
És mikor eltelik az ezer esztendõ, a Sátán eloldatik az õ fogságából.<#nevetes1>
elitehun
ááá az nagyon jó lenne 😄
TBTPumpa
Diablo III can steal your souls. Ginger kids are safe! <#banplz>

TBTPumpa
"A kérdésre, hogy követhetjük-e a treasure goblint a dimenzió kapun át a válasz az volt, hogy: sokan kíváncsiak hova vezethet az a portál. "

Hát tényleg király lenne, ha követhetnénk a globint a portálon át... Én is kíváncsi lennék mi van a túloldalon! Talán egy globintanya, ahol van egy bazi nagy globin! Bossfight forevör! Challenge Accepted! <#idiota>

Daell Drow
Smuge
Jól néz ki 😊

TBTPumpa
Ez baromi szép ebben a formában.
Már látom is a fordítást: And at the end of days... A napok végén... az igazság elesik... <#idiota> Dörgesd meg az eget a barbárral. Lõdd le az éjfattyakat a Démonvadásszal! Varázsolj Spar Budgettes kólát a cigányoknak a Varázslóval! Idézz meg egy magyar vizslát a Witch Doctor-ral (Boszorkánydoktor?)! Üsd le Chuck Norrist a Monkkal! <#banplz>

Eddigi infók szerint a magyar kiadás is papírtokos lesz, csak magyarítva.
Nagyon elkeserítõ lenne, ha itt is csak egy nyamvadt DVD tokban löknék oda a játékot a vásárló elé!
De a Konzoloknál van angol nyelvû dobozos is... elvileg...

j0nNyKa
<#eljen>

CalebJoe
jó nagy állat lett a Butcher
zzeN
Így néz ki a sima kiadás, szokásos Blizzard minõségben(már ha mi nem kapunk vmi tescos szart):

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Jay és Néma Bob kopogtat az ajtódon...
(via Frostshock)
j0nNyKa
te normal act2re is pelenkával mennél, ha eljutnál odáig.

Troyan
bétában négy csonti ütötte õ meg le se feküdt, jól bírja az öreg

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

sz4bolcs
Jaja, én is mindig mikor megnézem az introt az jár a fejemben, hogy ekkorát nyekken egy ilyen vénember, akkor elég edzettnek kell lennie, hogy így fölpattanjon bármiféle komolyabb sérülés nélkül...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Troyan
Még mindig semmi emil, mi a rák van a rendeléssel, csak, hogy majd jelentkeznek. Azért holnap már csak be kéne érni a boltokba nem?

Ezúton szeretném kifejezni minden vizsgázónak, érettségizõnek, zh-zónak, szigorlatozónak, hogy maximális reszpekt és szorítok nektek. Tudom milyen, mi is eltoltuk a szigorlatot, amint begyütt a nyár, de ti ne tegyétek, hanem toljátok mint ökör!! Én pedig hálát adok a jóistennek, hogy soha többé az életembe nem kell bifláznom, csak ha én akarok. Ha hazaérek csak a lányommal kell lennem és nyugodtan álomra hajthatom a fejem abban a tudatban, hogy nem kell holnap megmérettetni. Egyébként még mostanában is van, hogy sikítva ébredek, mert álmomban kiderül, hogy szart se tanultam holnapra. 😊

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

bélanéni
Csak plagizálok az okosoktól <#idiota> (MO.-n szabad, legális)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Ehhezképest,hogy hány éves elég jól átvészeli azt a zuhanást amit az intró videóból láthattunk <#beka3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

zzeN
Deckard Cain’s Age Revealed

"The book lists Deckard Cain’s birth year as 1202, and since the “current” year at the start of Diablo III is 1285, Deckard Cain is now… 83 years of age."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carlos
Úgyérted MA még nem volt...

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Ebben az órában még nem volt <#kuss>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Egy katolikus pap már az elsõ beöntéskor próbál majd lebeszélni, hogy játsz a Diablo3-al, mert az szentségtelen, az ördögtõl való mû.

Carlos
5

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
<#vigyor3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Különc
Nem, hellre értettem, nem hinném hogy elsõ karakterrel akár hellig eljutnék, infernoról nem nyilatkozom, oda rengeteg pelenkával megyek és minden mobpack elõtt szenteltvizes beöntést kérek egy katolikus paptól

Sheltem
Õ a hell fokozatról beszél, te nem az infernóval kevered? 😊

Különc
Hülye vagy? Ez sokkal nagyobb esély, mint számítottam <#nevetes1>

jazzy
Jaynél mindig van pia és ázsiai lányok.
És megvendégelnem nekem kell, vagy hozza a piát?
Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Guest-65: What happeneds after i beat inferno mode? Jason Regier: I’m pretty sure Jay comes to your house and gives you a big hug.
Rage47
jazzy
Na én sem bírtam ki a Diablo elvonást, úgyhogy megvettem a Diablo - The Sin War trilógiát 😄
TurboX
mi ez? kiégett a retinám
Carlos
e!
Én arról beszélek, hogy a kuunavang minipet volt a cuki nem azt, hogy nehéz volt lecsapni.

Þór vígi þessi rúnar

esgerus
<#taps>

Én az infernot valahogy így képzelem hardest touhou boss
coolpet
Kuunawang az nem volt tobb mint 2 perc Hardon. Csak jo build kellett hozza jo herokkal. A Mallyx, na az igen 😊 Milyen minipet?

Battletag: coolpet#2467

esgerus
Csakhogy ez paradicsomos húsgombóc, de ez is jó. 😄

Daell Drow
Hat amig nem tudunk mit csinalni keddig, ez megy.<#hamm>
Kovetkezo tema szerintem az lesz ki mikor alszik egyatalan. <#idiota>
Na en mentem ebedezni toltott paprikat. <#finom><#finom><#finom>