Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
(És nem említettem még, hogy milyen ötletes a kereskedési rendszer, na meg minden más is 😊 )
A passzív skillfa ha az ember átnézi, rájön, hogy nagyon jól ki van dolgozva. Nem tudom elhinni, hogy egy kis csapat fejleszti.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ne csesszük el mások élményét, ha én már elcsesztem a magamét! <#idiota>#idiota>
Pedig lehetne beszélni, mert errõl lenne téma az tuti! Rohadt nagy fordulatok és csavarok lesznek a sztoriban! Végre!
(Komolyan már nem is az alapjátékot várom, hanem az elsõ kiegészítõt!)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Bár azért odabökhették volna, hogy mennyi is a végösszeg.
Kimész a futárhoz 12000 Ft-tal (vagy amennyiért elõrendelted és amennyit mondtak neked) majd a futár elküld egy melegebb éghajlatra mert nincs nálad elegendõ pénz...
Mondjuk a Lord of Destrucion záróképsorai után is ezt gondoltam... <#idiota>#idiota>
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Viszont elképzelni sem tudom, hogy ezek után ezt a történetet hogyan fogják folytatni...
(Még mielõtt mínuszolnátok: Semmi spoilert nem írtam, majd meglátjátok ti is, ha végignyomjátok a játékot!)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/
rossz amit letöltöttünk kliens, javítás kell hozzá
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
V9ykn8_TZL0
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
behind the scenes dvd stream
V9ykn8_TZL0
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ha már a monkot betették a Hellfire-bõl, akkor lehetne mondjuk Bárd karakter is 😊
Amúgy pl. a ruházat, fegyverek stb. is sokkal részletesebben kidolgozottak lesznek így, és én szeretem közelrõl csodálni a karakteren a tárgyakat. <#wink>#wink>
a könyv, meg a filmzene cd-m most is bontatlan😄
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A számokat meg kikapcsolod.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Pörög ott az élet rendesen.
Ennyi.
Egy magyar srác reakciója Twitteren a Diablo 3 hype-ra:
"Ez a Diablo 3 ugyanolyan lesz mint a Starcraft 2. Elõrendelték nagy lázasan, egy-két hónapig pörgött aztán mint ha nem is lett volna."
Oké, hogy nincs mindenkinek pénze rá, de azért nem kéne ennyire irigynek lenni... Amúgy pedig nem StarCraft 2 hanem StarCraft 2 Wings of Liberty (a 3 részre osztás miatt illene kiírni a teljes címet)! <#idiota>#idiota>
2. Általában a digitális verzió olcsóbb, pont azért mert nincs hozzá tok és kézikönyv, bár nem sokkal. Ha kell neked egy tok menj be egy Tesco-ba vagy Interspar-ba és vegyél magadnak hozzá egy jó kis szegényes anyagminõségû DVD tokot pár száz forintért.
3. 7,6GB a játék telepítõjének mérete, ami pontosan: 7782,4 MB.
Egy floppy lemez (szabványosan 1,44MB - de pontosan ennyi nem fér rá), így számuljunk 1 MB-tal és így az osztás is könnyebb...
Pontosan 7783 darab Floppy-ra lesz szükség + rettentõ sok türelemre és idõre...
2: Nem reménykednék benne.
3: 😄
És még szar képmegosztót is használ...
Itt talán már nem lesz béka:
http://www.kephost.com/images4/2012/5/12/be73ndewghpkvlq1se39.png
1. Hogy lehet innen kilépni, ha be vagyok jelentkezve ? Nem találok semmi ilyesmit, hogy "logout" vagy "kijelentkezés".
2. Digitálisan megvéve a játékot nagyjából ugyanannyiba kerül, mint boltba megvenni. Ez azt jelenti, hogy a tok gyakorlatilag ingyen van ?? Mert ha igen, akkor nem lehet megkérni valamelyik boltot, hogy adjanak már nekem Ingyen egy üres tokot, csak úgy poénból ??
3. Floppy lemezek formájában nem kapható a játék ? Vajon hány ilyenre férne rá ??
😊
Erre lecseszett ott egy srác (narrátor volt - vezetõségi tag), hogy hogy lehetek ilyen hülye, mert digipak-ban nem szoktak audiocd-ket dobálni, erre pedig mit látok:
http://img845.imageshack.us/img845/5360/dsc0106.png
Na, most a pofájához basszam, hogy hülyegyerek mégiscsak nekem volt igazam?
(És ilyen kretének a Diablo3.hu-s szerkesztõk). Ráadásul még az SG fórumot is leszólják, mintha az övüké jobb lenne...