Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kellõ nehézségû normálon... mégis honnan szûrted le, hogy nem lesz kellõ nehézségû a normál?? a bétából?? ja bocs... ami kb a játék lófasznegyed már elnézést...

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

yesname
Na és egy "apróság": nincs lebutítva és kellõ nehézségû normálon.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Lehet diablo azért néz ki ilyen menõn a dobozképen mert...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jót tettek neki a nõi hormonok
sz4bolcs
Ha ezzel a darkd3 progival kikapcsolom az elmosottságot, akkor több erõforrást zabál a hardverbõl?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

yesname
Játszom ezzel a Path of Exile-al (open beta hétvége) és azt kell mondjam grafikai stílusban, attrib és skillrendszerben jobbnak találom, mint a D3-at. Sajnos 😞
(És nem említettem még, hogy milyen ötletes a kereskedési rendszer, na meg minden más is 😊 )
A passzív skillfa ha az ember átnézi, rájön, hogy nagyon jól ki van dolgozva. Nem tudom elhinni, hogy egy kis csapat fejleszti.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Dobod a pöttyös labdát? <#bohoc>

Carmang
Ja, én sem tudom mit faragtak ki a sztoriból a LoD után 😊 És még 2 kieget is akarnak hozzá?

Carmang
Elég érdekes dolog ez a digitális megvétel. Mert amíg megveszed DVD-ben, abban az árban benne van a DVD ára, csomagolás, szállítás, nagyker árrés, kisker árrés, meg persze maga a program. De a digitálisban csak a programot kapod meg, mégis drágább, mint a DVD-s verzió. Vagyis ezzel egy csomó pénzt szerez a kiadó, mert a szállítás, kisker árrés, nagyker árrést is õ kapja meg...

tommygear
gondolom azt amit megrendeltél
Jó lenne, ha még csak utalások sem lennének a hozzászólásokban spoiler nélkül. ty.

TBTPumpa
Jajj nemár... Ne spoilerezzünk, hisz még a játék sem jelent meg!
Ne csesszük el mások élményét, ha én már elcsesztem a magamét! <#idiota>

Pedig lehetne beszélni, mert errõl lenne téma az tuti! Rohadt nagy fordulatok és csavarok lesznek a sztoriban! Végre!

(Komolyan már nem is az alapjátékot várom, hanem az elsõ kiegészítõt!)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

13.5 a jelenlegi áruk, elõrendelés esetén ingyenes házhoz szállítással
Mellesleg nem Nõcis alakja van Diablonak. Nem értem mi ebben a nõi test. 😊 Szerintem atomdurva ,de nem NÕ az is fix. Az egy dolog,hogy kibõl lett...

TBTPumpa
Megkapod egész baráti áron 14990 Ft-ért! <#idiota>

Bár azért odabökhették volna, hogy mennyi is a végösszeg.
Kimész a futárhoz 12000 Ft-tal (vagy amennyiért elõrendelted és amennyit mondtak neked) majd a futár elküld egy melegebb éghajlatra mert nincs nálad elegendõ pénz...

TBTPumpa
Ezek után nehezen képzelek el hozzá bárminemû folytatást.
Mondjuk a Lord of Destrucion záróképsorai után is ezt gondoltam... <#idiota>

Egyszerûen gyönyörûek a CGI-k. Viszont az ok,hogy "kibõl lesz Diablo" fenomenális 😊

Pedig nagyon durván fogják folytatni 😊

Troyan
konzolvilágnál odaadták a cuccot a futárnak. hogy mennyiért és mit azt nem tudom. teljesen fasza

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

tommygear
dikdikdik
TBTPumpa
Végignéztem... Lesznek itt meglepetések, nem is kevés!
Viszont elképzelni sem tudom, hogy ezek után ezt a történetet hogyan fogják folytatni...

(Még mielõtt mínuszolnátok: Semmi spoilert nem írtam, majd meglátjátok ti is, ha végignyomjátok a játékot!)

zzeN
No shit Sherlock!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Troyan
ez volt már?

eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/

rossz amit letöltöttünk kliens, javítás kell hozzá

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Davidus
making of része annyira nem spoileres voiszont nagyon érdekes. fent van az összes CG videó is úgyhogy azt csak az nézze meg aki szarik a sztorira

V9ykn8_TZL0

Pretorian
Remélem jó sokára. Az is hónapokba telik majd mire a meglévõ klasszokkal kikísérletezed a legjobb buildeket, minek ide kiegészítõ?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Davidus
ATOM SPOLEREK!!!! NE AGGYÁ MÍNUSZT MERT ÉN SZÓLTAM!!!!!444négy
behind the scenes dvd stream

V9ykn8_TZL0

Szerintem kamureg, ne válaszoljatok neki, direkt arra megy, hogy minél nagyobb baromságot kérdezzen!
Klemice
bazmeg még a játék sem jelent meg

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Mikor jelenik mega kiegészítõ, és milyen új karakterek lesznek ??
Ha már a monkot betették a Hellfire-bõl, akkor lehetne mondjuk Bárd karakter is 😊
Nekem a mosottság nem tetszik, de egy kis élesítés a darkd3 segítségével, és máris szebb lesz.
Amúgy pl. a ruházat, fegyverek stb. is sokkal részletesebben kidolgozottak lesznek így, és én szeretem közelrõl csodálni a karakteren a tárgyakat. <#wink>

Jabar
nekem kifejezetten tetszik, bár lehetne kicsit világosabb :p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

de, én😊
Ó bárcsak olyan lenne mint a wow, sajna nem forog 3d ben.
Aradebil2
én sem vagyok a téma híve, de a csetlogot például 1/1-ben onnan vették

A SC2 nem jött be, (nem szeretem azt a játékuniverzumot amire épül)
a könyv, meg a filmzene cd-m most is bontatlan😄
Különc
Ne kezdjük újra, nincs itt semmiféle WoW

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

berlinboy6329
darkd3.com
A számokat meg kikapcsolod.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Broafka
itt tényleg mindenki megbarátkozott már ezzel a diablo 3 küllemmel? Én nagyon imádtam az elsõ és második részt is, iszonyat hangulata volt, a mai napig egy kult játék. De titeket tényleg nem zavar ez a WoW stílus, meg "ütés-számok-a-fej-felett" játékmenet? hogy csak a legijesztõbbeket említsem

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Nagy mazlista aki ott lehet kedden az ejfeli launchon, sajnos en nem de azert egy uveg pezsgot felbontok a pirosbetus napon !
OFF: Ahogy nézem a rajongói oldalt nincs itt baj az SC2-vel. 😊 Csak már nem hypeolják, mert megvan az a közönség aki szereti az SC féle játékmenetet.
Pörög ott az élet rendesen.
Ennyi.
TBTPumpa
Diablo 3 elõbb megjelenik...

Egy magyar srác reakciója Twitteren a Diablo 3 hype-ra:

"Ez a Diablo 3 ugyanolyan lesz mint a Starcraft 2. Elõrendelték nagy lázasan, egy-két hónapig pörgött aztán mint ha nem is lett volna."

Oké, hogy nincs mindenkinek pénze rá, de azért nem kéne ennyire irigynek lenni... Amúgy pedig nem StarCraft 2 hanem StarCraft 2 Wings of Liberty (a 3 részre osztás miatt illene kiírni a teljes címet)! <#idiota>

A torchlight 2-vel senki se fog jatszani ? <#eplus2>
TBTPumpa
1. Jobban nyisd ki a szemed. Van itt olyan, hogy kijelentkezés, csak menj a Fórum fõoldalára!
2. Általában a digitális verzió olcsóbb, pont azért mert nincs hozzá tok és kézikönyv, bár nem sokkal. Ha kell neked egy tok menj be egy Tesco-ba vagy Interspar-ba és vegyél magadnak hozzá egy jó kis szegényes anyagminõségû DVD tokot pár száz forintért.

3. 7,6GB a játék telepítõjének mérete, ami pontosan: 7782,4 MB.
Egy floppy lemez (szabványosan 1,44MB - de pontosan ennyi nem fér rá), így számuljunk 1 MB-tal és így az osztás is könnyebb...
Pontosan 7783 darab Floppy-ra lesz szükség + rettentõ sok türelemre és idõre...

gandrus
1: rákattintasz a fórum szóra fent, majd a megjelenõ oldalon a kijelentkezésre

2: Nem reménykednék benne.

3: 😄

TBTPumpa
Mert ugyanaz a láma gyerek linkelgeti õket, aki elõbb megszívatott minek azzal, hogy nincs rajta a DVD-n a tényleges telepítõ.
És még szar képmegosztót is használ...

Itt talán már nem lesz béka:
http://www.kephost.com/images4/2012/5/12/be73ndewghpkvlq1se39.png

Lenne 3 kérdésem:

1. Hogy lehet innen kilépni, ha be vagyok jelentkezve ? Nem találok semmi ilyesmit, hogy "logout" vagy "kijelentkezés".

2. Digitálisan megvéve a játékot nagyjából ugyanannyiba kerül, mint boltba megvenni. Ez azt jelenti, hogy a tok gyakorlatilag ingyen van ?? Mert ha igen, akkor nem lehet megkérni valamelyik boltot, hogy adjanak már nekem Ingyen egy üres tokot, csak úgy poénból ??

3. Floppy lemezek formájában nem kapható a játék ? Vajon hány ilyenre férne rá ??

😊
Fpocok
béka.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
A múltkori Diablo3.hu-s streamben mutogattak egy CE unboxing videót, észrevettem benne, hogy a Soundtrack lemezhez nem a szokványos mûanyagtok jár, hanem egy szép Digipak (papírtok).
Erre lecseszett ott egy srác (narrátor volt - vezetõségi tag), hogy hogy lehetek ilyen hülye, mert digipak-ban nem szoktak audiocd-ket dobálni, erre pedig mit látok:
http://img845.imageshack.us/img845/5360/dsc0106.png

Na, most a pofájához basszam, hogy hülyegyerek mégiscsak nekem volt igazam?
(És ilyen kretének a Diablo3.hu-s szerkesztõk). Ráadásul még az SG fórumot is leszólják, mintha az övüké jobb lenne...

Fpocok
Így van.
+még letölti a maradék fileokat és indul is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha lehúzom azt a downloadert, amit belinkeltek ide többször is, és elindítom, letölti a játékot; akkor amikor ha a kezemben a CE, akkor csak meg kell adnom a kulcsot és élesedik, játszható lesz? Magyarúl nem csak a digitálisokhoz jó ez az elõtöltött verzió?