Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a CD Galaxistól rendeltem meg.Mindig onnan rendelek.Azt Írták kedden jön meg.14990ft lesz.Nekem eddig mindig rendben küldték mindenféle árváltoztatás nélkül.
én már megkaptam a cd kulcsomat!!

Kapcsold ki a peer 2 peert az oprionsban úgy gyorsabb lesz..

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

antgecc
Tud vki vmi értelmes helyet, ahonnan megbízhatóan, normális sebességgel letölthetõ az installer? Blzzard downloaderrel iszonyat tetûlassú :S

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

skinnyman
Ahonnan én rendeltem már van aki egy napja megkapta 😮
Mondjuk tuti angliai arcok, amíg ideér az pár napot rádob azért.

Regards,

Egyébként lehet nem jelent semmit az, hogy ott az van írva elõrendelés... Progame-nél nekem is az van írva + még az elsõ körbe kiírt 10990-es ár a mai napig, holott e héten kedden felhívtak és tájékoztattak, hogy kedden küldik a csomagot. De legalább õk felhívták az embert és egyeztettek....

Persze, érdemes elkezdeni. Szerintem nagyon jó játék az elsõ két rész, és a 3-adik is valószínûleg méltó folytatás lesz.
A történet összetett, itt el lehet olvasni: http://hu.diablo.wikia.com/wiki/A_Diablo_t%C3%B6rt%C3%A9nete

A szintezés a WoW-nál sokkal izgalmasabb, és sosem vagy rákényszerítve a csapatjátékra, tehát egyedül is játszhatsz.
DanielT
100%, hogy tudod folytatni. Azért STARTER. Ha tetszik, fizetsz és folytathatod.
Máshol nem rendelted be? Én biztos már írtam volna neki, hogy na akkor dugjátok a seggetekbe 😄😄 És megrendeltem volna máshol...

Tatyla
elküldtem nekik is a képet mailben

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

LOL vagy 😄😄

mucsácsó
Legyen inkább 4-5 év, és akkor az úgy korrekt. 😛
mucsácsó
Az nem rossz...szerintem sürgõsen írj egy e-mailt nekik, hogy ez úgy mégis mi a fasz...?! :| 😊 Egyébként mindenki azt mondja, hogy egy életre elég volt a konzolokszervizébõl... hiába adják olcsóbban 1-2 ezerrel, ha botrány amit mûvelnek..
Aradebil2
fejezzétek már be ezt a 10évezést (egy fokkal jobb mint a 12) , kurvára nem várta senki sem a diablo3at 2002ben

Tatyla
más,nézzél gameplay videokat van fenn több millió.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ÉS kibaszott 10 év után már nem bírsz várni 1 délutánt? 😄😄

Tatyla
így néz ki most a rendelésem a konzolszerviznél nem hinném hogy ez normális:

Hali!
Bocs a hülye kérdésért, de ha egyáltalán nem játszottunk még ezzel a sorozattal, csak WOW-ot, akkor érdemes lenne ezt elkezdeni vagy teljesen más ?
én úgy tudom hogy lehet majd folytatni
Aradebil2
és addig akarod újra nyomni a beta contentet? 100% hogy a starterben elkezdett karit nem tudod folytatni rendes gameben

Srácok ha valakinek, meg lesz 15.-én hajnalban a játék, tudna küldeni PM-ben egy Guest Pass-t ameddig nem jön meg nekem a dobozos, ugyanis az enyém csak 15 délután érkezik. Nagyon megköszönném.
TBTPumpa
Nekem nincs bajom a játék külsejével. Szerintem király, fantáziadús, darkos és Diablo-s, de nem annyira szürreális és horrorisztikus mint a második rész.
Amúgy pedig a történet és a hangulat kárpótolni fog mindenért! Nekem már a cinematics videókban történõ dolgoktól is leesett az állam és egész este azon agyaltam, hogy ezt hogy fogják esetlegesen folytatni...
A Blizz most egy nagyon fasza történetet hozott össze, mérföldekkel jobb mint a StarCraft 2 Wings of Liberty történései!

A Blizzard méltán hülyéskedett április 1.-jén azzal, hogy a Zerges tamagochi játékukon Multicolor befejezés van (Mass Effect 3).
Kábé egy ilyen sztori kellett volna a Mass Effect 3-ba is, de az ugye BioWare + EA, szóval az már nem megy nekik! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Pretorian
Az komoly. Nekem úgy is jött levél elõrendelési + premierrel kapcsolatos információkkal a Pro Game-tõl, hogy elõ se rendeltem a játékot és kb. 2 hónapja nem is jártam náluk 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DanielT
Várj, be fogja fejezni, ne indítgasd újra és ne buzeráld.
Vagyhát annyiban árnyalnám, hogy megpróbáltam letölteni a telepítõt. A dolog úgy néz ki, hogy gyakorlatilag lejön a 7,6 G, de a letöltõ 99%-on áll. Mintha még várna vmit. Ahogy nézem ez a letöltõ végül is ilyen torrent kliens szerû. Gondoltam leállítom, újra indítom, akkor végig is nézi, hogy már mi van meg, de akkor meg hibával kiszáll a végén.

Most feleségem gépén is elindítottam, de ott is ugyanez. 99%-nál megáll, bár szerinte már megvan 7,6 g a 7,6-ból.

A másik, hogy vmi használati utasítás vagy ilyesmi? Letölthetõ? Vagy majd telepítés után ott lesz?

(nem mintha gondot okozna a használat, csak, ha már megvettem akkor mégiscsak úgy illene)
+1

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

DanielT
LOL! Ja. A Zuglói gettóban.
jazzy
Vagy engedjük meg a készítõknek, hogy eldöntsék mit lehet és mit nem. Nekem nem tetszett a BF3, nem vettem meg, problem solved.
Aradebil2
mondjuk azért kimenni iponba éjfélkor...elég meredek környéken van,vigyázzatok magatokra😊

Carmang
Az a vödör az asztal alatt azért nagyon kemény 😄DDD

Micsoda probléma bakker.... ha meg nem lenne gém akkor meg azért menne a sírás 😄

DanielT
MURVAJÓL néz ki élesítéssel a játék, utána visszakapcsolva az eredetire, valami borzalom.
Fpocok
Miért gyász?
Ha valakinek nem tetszik, akkor hadd hangolja már át. A BF3nál ugyanez volt... azt a kék fost az emberek 99% utálja, de õk le se szarták... ezért kellett az injektort használni.
Szerintem itt is lesz hasonló, akár a dark program.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Davidus

V9ykn8_TZL0

Carlos
Gyász...
Én sose használok ilyen szarságokat... Minek? Nekem teljesen megfelel a mostani kinézet (orig) is. Lehet, hogy nem kapják el az embert, de ha mégis, akkor bukja az accot. Nem ér ez annyit.
Mahináljon inkább a monitor beállításokkal, ha nagyon nem tetszik neki a graf. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Õszinte leszek, nem érdekel, hogy buknak-e rajta. (szerintem nem, csak kevesebbet keresnek).
Az, hogy itt 7.5K-val olcsóbban tudom megvenni nekem megér egy kis kirándulást este az üzletükbe.

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
Már 18 oldalnyi méltatlankodás gyûlt össze 12 óra alatt a DarkD3 plugin ügyben a Blizzard fórumon.
Fpocok
Hagyjuk már ezt az ip alapú bant. Biztos létezik... de
1. Akinek nem fix az ipje, ott tökmindegy.
2. Miért bannolna ki valakit örökre, amikor account ban után újra megveheti az ember és akkor jön neki a pénz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DanielT
Teljesen világos, de ha ezt tartják, akkor lehet, hogy buknak rajta, hogy a szavahihetõségük megmaradjon. Ez a korrekt eljárás.
Ja ok. A hülyék meg tanulnak érettségire is, mi? Holott mondhatnák a vizsgabizottságnak: Mátyás egy király volt, a többit meg guglizza ki, akit érdekel...
yesname
Létezik, de szart sem ér. Kért statikus IP-nél nyûgõsebb a véltoztatás kérése, fõleg ha domainhez van rendelve . Azonban szimpla kábeles fix IP-nél (pl. UPC) sok esetben egyszerûen "kérhetsz" maghadnak másik IP címet. Éppen ezért az account bannolást csinálják, nem IP alapút.
Ha nem fix az IP, akkor meg nincs kérdés 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Carlos
Ennek melyik része nem világos?

Tisztelt Vásárló,

Örömmel értesítjük, hogy az elõrendelt játéka a hivatalos megjelenés napján (2012-05-15) reggel 10 órától átvehetõ lesz boltunkban.
2012.03.21 12:06 -kor az alábbi termékeket rendelte meg a(z) 'xxx' rendelési számon:
1 db

Diablo 3 Collector's Edition (PC)
22.696 Ft (17.871 Ft)

Összesen fizetendõ:
Nettó: 17.871 Ft
Bruttó: 22.696 Ft

Átvétel helye: 1143 Budapest, Francia út 40/b.

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
MOST jelentkezek be 20 percen belül 20 különbözõ ip-vel.

Veszel nekem egy collectorst, ha megcsinálom? 😄
Ui: am google a barátotok ha nem hiszitek el😊)

zzeN
Én is megrendeltem (egy angol boltból), remélem a héten megérkezik Angliából.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Taníts minket, hadd okosodjunk a hátralévõ idõben. Meséld el a "végleges ip alapú blokkolás"-t.
yesname
A könyvjelzõ miatt meg kell rendelnem (no meg nagyon jól néz ki). A hossza pont akkor jó, ha nem túl hosszú. Nem csak ehhez a könyvhöz kell ám használni. Én olvasok elég sokat.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

De létezik végleges ip alapu blokkolás 😄 és, ha õk azt akarják, hogy ne tudj játszani a játékukkal akkor te nem is fogsz azzal játszani... hidd el

Carlos
fap-fap-fap... megérkezhetne már az enyém is. 😊

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
Ja, csak végleges ip-nem.

Ha banolni akarnak, egyetlen és tuti módja az account banolás, miért is tennének mást..