Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jabar
RMAH miatt nem tét nélküli a játék.
Gondolom úgy vannak vele hogy inkább mindenre azt mondják hogy tilos minthogy egybõl kiskapukat keresgéljenek egyesek.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

A feketepiaci gyökerek sokkal nagyobb sápot szednek, mint a Blizzard, és utóbbi megbízhatóbb is.

unknown nick
"Using programs that alter graphics is against TOS and can get you banned."

Ez elég fura SC2-ben, ami egy HC verseny rétegjáték, jó ideje használom a team color mod-ot és nem bannoltak, sõt még a vezetõ fejlesztõ sem tiltakozott interjúban mikor neki szegezték a kérdést. Csak a verseny szabályzatok tilthatják.

Egy szinte tét nélküli casual gémben miért baj a szín állítás?

Én az RMAH-ból fogok meggazdagodni.

Tatyla
lesz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

szerintetek aza auikciós háznak lesz magyarországon sikere ? Vagy a feketepiac fog jobban menni ?
magyarországon is vannak szép kiejtések
már az ipon környékén is pedig az még csak az ország egyetlen városának külsõ része 😊

Carmang
A lényeget kiírta, azt érted?

El tudod mondani nekem, hogy nagyjából miket mond ?
Csak mert kicsit nehezen értem. Köszi.
McHaals
omg az a kiejtés...

MadWolf#11626

DanielT
Munkaidõ után színemet se látjátok majd napokig 😉
edios
"játszani kell és kész"

ezt majd a másik topikban számonkérem ám 😉

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ProGabe
10k? Szart sem fog érni. Egy kis számolgatás, mi, mennyibe fog kerülni:

/Bocs az ON-ért^^/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

esgerus
10k D3 aranyat adok annak, aki bannolja eLiXirt...

DanielT
Na, akkor nyugodjál meg szépen, nem ölnek meg 😊 Ha mégis necces a helyzet, hívj fel, 10 perc alatt odaérek és megmentelek a tezsvírektûl. 😉
Davidus
😄D

V9ykn8_TZL0

sz4bolcs
Épp zuhanyoztam, és azt vettem észre, hogy a kád két sarkán szimmetrikusan van 1-1 tusfürdõ ugyanabból a fajtából csak más más illatú, az egyiknek kék a kukapja, a másiknak piros... ... ....xd

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

TVelvet
hát figyelj "600" ember csak felfog tûnni nekik egy bolt elõtt. 😄D
Carlos
Nem vagyok Bp-i. Nem nagyon vagyok ismerõs...

Þór vígi þessi rúnar

Az az üzlet inferno veszélyességû környéken van. Még postást sem vesznek fel arreafelé level 60 alatt... <#nevetes1>
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Konzolok szervize elõrendelésénél már 30k-t ír a CE-re.
Másnak is?
antgecc
A hõs, pokolpusztító, világotmegmentõ, monitorrepesztõ barbárok félnek elmenni éjjel egy üzlethez. Na ne már 😄

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
<#nevetes1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Megmutatod, hol olvastad ? köszi
DanielT
Addig sincs spoilerezés, okosat úgyse lehet beszélgetni megjelenés elõtt, meg utána se nagyon, játszani kell és kész.
DanielT
Nem gázos.

Budapest legforgalmasabb 6-8 sávos útja mellett, a Siemens székháztól 200m-re, az MKB banktól 50-re, Zuglóban, a kertvárosi rész szélénél.

Ennyire nem ismered Bp-t? 😊
Fpocok
Én jót nevettem, de szerintem eléggé elmentünk offba 😄

Lehet, hogy volt már:
Aki az EU digital telepítõt 05.12 elõtt leszedte annak frissítenie vagy újra le kell tölteni mert nem jó.
A régi telepítõ frissítése nem jó, az új telepítõt kell futtatni.
Az új kliens.

Az új fiókom: DevLupius

Davidus
autóval ok de a dobozt azért ne villogtasd mert azt hiszik a logóra hogy árpádsáv és agyonvernek

V9ykn8_TZL0

antgecc
Az miért van, hogy a downloader mindig kikapcsolja magát, holott végig sem megy a letöltés?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

sz4bolcs
Nem, de meglátnák akármelyikünket, egybõl az kéne nekik is...

sz4bolcs
Ne feledd, csak level 1-es barbár vagy. :ÐÐ

LOL <#nevetes1>
Carmang
Szerintem azt se tudják Rómeóék, hogy mi az a Diablo III 😄

Miert lenne mar gaz ? Azert anyos ulesre rakj be egy baseball utot meg gazpisztolyt ? <#nevetes1>
Laza
Baromság, menj nyugodtan.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
WoW kieget vettem ott már éjfélkor. Mondjuk lehet most a vasúti töltésnél már gyülekezni fog a kisebbségi raid, hogy a hazafelé tartóktól elvegyenek egy élményt .. és adjanak egy újat 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Carlos
Most akkor mivan? gázos vagy sem kocsival?

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
901-es éjszakai jár 1es villamos helyett, 7es vonalán meg 907-es

DanielT
Néha? Valamit rosszul csinálok 😉

amúgy meg ray of frost akar lenni az arcane szarság helyett

Carmang
Jól gondolod 😊
Figyi, a körút azért nem gázos terület, ez meg ott van egy ugrásra. Még a pakolásért sem kell fizetni, megállsz a közelben, oszt annyi.

http://bkv.hu/hu/ejszakai_menetrend
keresõbe: zugló vasútállomás

Carlos
Néha úgy gondolom, hogy csak szopatsz!

Þór vígi þessi rúnar

máris sok közöd van a játékhoz 😄

DanielT
Kocsivaaaaaaaaaal?!?! Spórolj magadnak idõt és gyújtsd fel most ahol van, ez úgyis elkerülhetetlen lenne arrafelé.
Fpocok
Vagy 10 dolcsiért megveheted majd.

Igen, az CE only. De gyanítom, hogy késõbb ,lesz valami hasonló ritka drop, csak esetleg más színû.

SLICK
Kösz!

Amúgy az Angel Wings csak a CE-rendelõknek lesz elérhetõ? Én pl sehogy nem juthatok hozzá?