Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már írtam mi értelme van. AH pörgetés, mert te adod a gyengének, a nálad erõsebb karik vagy a teamben farmolók neked. Legalábbis HC-n ahol az itemek perma elvesznek, ez az elv mûködik jól.
SC kariknál a cél, hogy telítõdjön az AH minden iszonyat sok gold legyen és akkor nyitják az RM-et.
Get a life!
Így néz most ki mantrával:
http://noob.hu/2012/06/05/Screenshot001.jpg
Legjobb mikor van melletted egy barbi armort/resist shoutal úgy 1200 allres :D
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Get a life!
Get a life!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Get a life!
A res úgy kell infernóra, mint egy falat kenyér.
Get a life!
Most nézegettem egy inferno act 3 monkot soloban és nem 1 hitelték. Kb úgy ment végig mint én hellen, és nem skippelt egy groupot sem. Bár néha meghalt de jól tolta.
Ha valakinek alkalmadtán lenne kedve coopozni akkor vegyen fel friendnek.
Nem tudok sürün játszani de néha jo lenne ha tudnék kivel.
Barbárommal Hell legelején járok.
Battletag:
Strayerke#1499
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Szerintem meg Diablo.3.Blizzard.InfernoItem.Editor.v.0.145.beta :D
How much can you take,before you snap?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Én is ugyan így csináltam volna. Csak hát azért mégis bosszantó...
(csak költõi kérdés volt)
Így még farmolni sincs értelme...:S Szóval, hogy lehetett ezt így elbaszni... mai napig nem értem.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Igy nezek ki,es act2on a sima mobok par utesbol leszednek.(most rajtam van a buff am 255 a resim)Mire gyurjak?Tudom resistance de azon kivul?Nem hiszem h az a par 100 resi annyit segitene.
1)Nagy tüskés köcsögök ellen játszottunk négyen..Extra health ......(no avenger)volt 9milla HPjuk..Kettõt leszedtünk,harmadik enragelt(amit szánalmasnak tartok..Semmi értelme nincs,minek az?Szánalomhegy)..Visszamegyünk.. 16millió élete van...V 168 mittudomén..Egy örökkévalóságig tartott...Mintha 4-5X annyi HP-a lett volna.Hárman ütöttük,én splinter köpõcsõ,magic missile meg seismic slam és épp hogy csak megmozdult a HP csík...
2)NM DH-t tolok WD mellett,elegem lett,hogy állandóan megdöglök act3-ban miközben megyek a büdös fickóhoz,a sok szobás mapon,mert kurva hosszú és a tökömnek sincs kedve állandóan végigmászni,úgyhogy gondoltam publicban tolom....
Belépek mit látok?A legfrissebb elérhetõ pub game act 2 9. quest,Belial elõtti...100000000 éve elhagytam már,de mindegy...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
PM
Gyümölcsözõbb dologra gondoltam, DPS a HP rovására
extrém verzió. Érted.
De faszlámaság miatt...
Potit cseréltem és elfelejtettem ráhúzni az új potit a bar-ra... így hiába nyomtam a Q-t, hogy healelj buzi... bele is haltam és néztem bután, hogy wtf-ért nem gyógyultam... aztán leesett.
Þór vígi þessi rúnar
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem konkrétan DH, de van az is.<#eplus2>#eplus2>
ütöd fél kilométerrõl akkor ne tükrözze már rád vissza
a sebzésed. Ha 4k HP-s papír kari akarok lenne akkor
had lehessek.<#eplus2>#eplus2>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Olyasmi kellene inkább hogy bizonyos elite pakk prefixek
ne kerülhessenek egyszerre be egy pakkhoz. Szóval
hogy ne legyen soha túl OP egy csoport se.
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Get a life!
szóval legalább ezt a magához rántást, meg extrafast dolgokat kivehetnék, nem lesz tõle annyival könnyebb, de legalább van értelme
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯