Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Újra végigtoltam a bétát a Démonvadász csajjal.
12-es szint is megvan már és nagyon, de nagyon komoly képességek vannak már ezen a szinten! Csak hullik az ellen, a karakterem pedig meg sem sebezõdik... :D Eddigi rekordom 64 monszta elpusztítása volt egyszerre, amiért a játék is jutalmazott 652XP-vel bónuszba! És mekkora fegyvereket és páncélokat lehet már craftolni? Most találtam egy Íjat a démonvadásznak, 28-as szint kell hozzá és 48-at sebez! <#idiota>
Milyen szörnyek lesznek itt még? Legyen már május!

Amúgy én is részt vettem bétás játékokban - ha valahol kapok kulcsot, akkor majd itt megosztom nektek!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
akkor mostmár válaszolok itt :D
ok, kapsz mindenképp :)
béta kliens letöltõjét pedig pl. innen tudod húzni - ez megy bejelentkezés nélkül, szal nekieshetsz akár most is

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
elkelt

Jabar
jaj, ez privibe akart menni^^

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jabar
Hali!
Jövõhétre nekem is passzolhatnál egy napot ha gondolod, viszont ha a válaszod igen akkor segíts egy link erejéig hogy hol tudom letölteni a klienst idõben az én icike-picike netemmel! :))
Üdv,Jabar

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Különc
Értem amit mondasz, de nem tartozik ide, tõlem lehet veszteséges is vagy milliomosok által üzemeltetett oldal, attól még szar

Vagy arra a postra kapcsolják ki a kommenteket, nem tudom mit vártak egy reklámpostra mit reagálnak az emberek, biztos megjelennek az 576 haterek is (nekem is van sztorim velük)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TVelvet
Nem, ezt úgy kell csinálni ahogy elvárják, a megegyezés szerint... Az oldal választhat, vagy csinál játékot/akciót, cserébe kap valamit az oldal, vagy nem csinál, és nem kap szart se, és nem lesz semmisem.
TVelvet
Elmondom neked, ennek az oldalnak annyi bevétele van, amivel fenn tudja tartani magát. se több, se kevesebb, és ha valaki azt mondja hogy "tessék, itt van egy kis lóvé", csináljatok némi akciót, cserébe csak minket reklámozzatok. Akkor te is így tennél.

Ilyen a világ, és ja objektív helyet keresel, akkor fórumon kell. Nem hiv. fansiteon. Ezért senkit nem kell utálni, de azért lásd be, senki sem szeret ingyen dolgozni, fõleg nem veszteségesen.
Ezt úgy kell csinálni, hogy nyíltan kiírni, hogy xy bolt támogatja az oldalt, elégedettek vagyunk, mi õket ajánljuk. Nem pedig kiírni egy olyan hírt, hogy hol lehet venni és mennyiért? És aki nem a támogatott boltokat írja, azokat kitörlik a fenébe. Magukból csinálnak hülyét.
j0nNyKa

ma 14:30ig adok beta accountot valakinek, az elsõ, aki priviben rámír, kapja
jövõhéttõl hosszabb idõtartamokra passzolok (1-1 teljes nap)

elitehun
Én egy szombatra foglalnám le :)
j0nNyKa

SLICK
mára vagy holnapra én lefoglalnám ha lehet :)

Különc
Minden szempontból, elvonatkoztatva az 576-os dologtól

bélanéni
(Ja és minden jelentkezõtõl el fogom kérni a saját BNET acc. adatait megbízhatóság ellenõrzés céljából. De ez még mind feltételes mód. <#idiota>)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Ha kapok a PCGURU-tól, lehet nálam jelentkezni 1-1 napra. Egyelõre még nem küldték ki.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
A Diablo3.hu oldalt minõsíti az, ha szponzorálja egy profitorientált vállalkozás? Gondolom nem reklámozhatnak másik boltot bizonyos szerzõdések értelmében, ezért nyilván egyenes õszinte, részrehajlás nélküli ajánlást nem tudnak adni, hol vásárold meg a játékot. Ez teljesen rendben van így, engem sokkal jobban zavar a baromi nagy rosszindulat, mint maga a leírt jelenség. Sajnos semmi sem jó. Ha valaki olcsóbban szeretné beszerezni, és nem a Diablo3-at támogatni, szíve joga, megteheti.

Aradebil2
továbbra is jótevõket keresek béta kipróbálására,letétbe adnám addig az én bnet accomat,vagy dota2 bétát;)

TVelvet
Miért, te azt gondolod a külföldieknél nincs így?:) Ne légy naiv...
SLICK
bízom benne, hogy hamarosan küldik. De szvsz ha már eddig nem küldték, akkor nem is nyertem :(

Különc
Magyar fansiteok és játékportálok minõsége...

antgecc
<#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

cataflam02
Köszi! Remélem sikerül végre nyernem egy kulcsot és ki tudom próbálni.

One more story

Hol érdemes megvenni ?
Sziasztok Diablo III Collector's Edition megjelenésig még lehet fognak árulni ? kinek mi a véleménye a kasztokrol Wizard pl . Nekem nincs beta kulcsom de remélem megjelenés elött még kipróbálhatom .
Carlos
Én onnan veszek CE-t ahonnnan elõször szólnak, hogy menjek be érte ekkor és ekkor. Az ár nem érdekel.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
ma délután / este valaki(k) egy kis cooperative móka ?

j0nNyKa
én úgy vagyok vele, hogy a topiclakók megtalálták a faszább boltokat (egymást segítve), aki meg a diablo3.hu -tól várja az infókat, az megérdemli

TVelvet
Marketing, és pénz. :) Ezért senkit nem kell utálni, nyilván akkor meg kell venni máshol. :D
Kandurex
hhm...azért az milyen már a Diablo3.hu oldalon, hogy közzé tesznek egy cikket: "Sokan kérdeztétek merre érdemes megvenni a Diablo 3-at és hol van még egyáltalán Collector’s Edition." és a cikkhez tartozó hozzászólásokat amik nem az 576 bolt láncot dicsõítik, vagy ne adj isten, más boltokat említenek meg, irgalmatlanul törlik. Nem gyengén ellenszenves ez a magatartás, hisz relatíve semmivel nem jobbak, vagy rosszabbak a többi boltok, csak annyi "bûnük", hogy nem húzzák le pofátlan mocskos módon a vásárlóikat. Én már jó 10 éve kerülöm õket. Akinek van egy kis esze, elkerüli a pénzszopó bandát. Egészen nyilvánvaló a kapcsolat az üzlet és a portál között.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
wd hátterek:

How much can you take,before you snap?

zzeN
Ma osztják ki.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sheltem
Elvileg tegnap éjfélkor ért véget a játék náluk, tehát akármikor kaphatsz értesítést mostmár.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

j0nNyKa
megdumáljuk majd :)

cataflam02
Grat azoknak akik nyertek kulcsot!!!
Véletlen nem tudja valaki, hogy a PC gurus nyereményjáték nyerteseit mikor értesítik ?

One more story

Carlos
Sajna én nem tudom megosztani, mert Authenticator van az accon.

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
1 este már játszottam vele Turbox jóvoltából(akinek nagyon szépen köszönöm mégegyszer) de még 1 este kipróbálnék egy másik kasztot(wizard) is.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

j0nNyKa
fogsz rá lehetõséget kapni - most kifüggjük egy jóbarátommal (pár nap), utána osztani fogom

Sheltem
Jó bétázást!

Remélem énis tudom még tolni mielõtt kijön a végleges :/

Avenger
Na megküldték 12 órája, csak az egyéb facebook üzenetek közé, amire semmi sem hívja fel a figyelmet a fõoldalról, én meg a piros értesítõ ikont vártam. :)

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Hmm még mindig nem kaptam meg a gamestaros béta kulcsot. :(

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

bélanéni
Nem, csak nem voltam bulizni :)
Van egy "kis" dolgom, azért keltem korán.

Sheltem
Csak nem te is melózol ma? :)

Jaja valószínûleg akkor a CE is valami elõzõ állapotot mutat és már elfogyott.

bélanéni
Mondom, volt gond az oldallal, adatbázishiba, szerintem visszatöltöttek egy egyel korábbi mentést, vagyis egy 1-2 nappal azelõtti állapotot. Úh. várjuk ki a végét, szerintem az a D3 az 11.990 és a CE elfogyott. Nekem is tökéletesen megfelel a 11.990-es ár, így is a(z egyik) legolcsóbb.

Sheltem
Egyébként megint lehet náluk collectort rendelni(este még nem lehetett) 23990 Ftért, akit érdekel.

Sheltem
Mindegy én nem variálok. 11990 vagy 10990 igazából kibírom az 1000Ft különbséget.
Csak több ne legyen mert akkor tényleg csak egy kulcsot fogok venni valahonnan.

bélanéni
nem tudom, nem-e valami gebasz folytán történt az árcsökkentés, 1 órája MySQL hibát jelzett az oldal.

bélanéni
Érdekes, a konzolokszervize.hu-n ismét 10.990 a játék, vajon mi aki 11.990-ért rendeltük, ugyanennyiért kapjuk?

köszi