Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre következõ pmeme: "Ragnar360-nak kell akkor irnom ? és mit irjak neki szerinted ? hogy holnap kiprobálhatnám e ? vagy mondjam neki hogy beszéltem veled ?"
<#zavart2>#zavart2><#nevetes1>#nevetes1>
mondom te hülye vagy, már bocs...de én volnék az akivel beszélni akarsz -.- ja és hát elnézte... nemtudom, hogy lehet ilyet elnézni, mikor világosan leirtam ki-ki, meg megmondtam, hogy olvasson bele a topikba amúgyis...
(ennyit a megbizhatóságról, ecetra...bár az acc tulaj csak visszatudná venni, ha vmi gumbanc üt be, dehát akkor is nah...)
Na mind1 :D
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Friss letöltésnél akkor ezek szerint kevesebb.
MadWolf#11626

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ez még csak próba, nyilván nem így nézne ki, rendesen oda lenne igazítva, név is minden.
Akkor mar en is kerhetek valamit? <#zavart1>#zavart1>
Lehet kerni a logokhoz ki/be kapcsolot? En inkabb az alapjan tajekozodok. XD
De ha nem, akkor nem nekem igy is nagyon jo.
Akik a dio3.hurol veszik a CE-t, EZ lesz az egyik ajandek a 8 kozul. Durva, megy is ki a falra nalam. XD
asszem ma nincs alvás, holnap meg szabadnap... juppé!
MadWolf#11626
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Avenger: akkor végképp nem értem, hogy mivan :) lehet gépfüggö a méret :DD LOL
McHals meg nemtudom ki jelezte már, hogy tolná! - PM!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Riddick: nem, de miért pont sp3 kell neki...biztos a net framework 4 v mi miatt meg ilyenek...dehát azt külön is fel lehet tenni, nade mind1
akkor szopás...majd ha lesz gép meg win7 akkor megy :SSS :(
szerk.: poén, h eu kliensel nem is engedett szinte tovább, us-el meg leokézom, h ujabb op rendszer kéne, de még ott van a csík, h installing, viszont 10 perc alatt se ment fel 1%-ra szal vmi bug lehet :/
de mostmár tényleg off
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amúgy ez a 10-15GB szabad hely elég átlagos. A Shogun 2 pl. bõven elkerülte a 20, de talán még a 25GB-ot is.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
ráadásul egyhuzamba kell letölteni...semmi pause sesemmi sincsen...csak a nagy play gomb
Teljesen jó ez így , nálam hollós háttérrel .
"vessetek a mókusok közé" :)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
De egyébként azt a verziót nézd, amit linkeltem, kb úgy fog kinézni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
jah nem ez csak az új d3 topijj
Szóval a középsõ rész így fog kinézni, mint ahogy a linken látod, csak most jonny lelépett, majd holnap meg lesz oldva. :)
MadWolf#11626
MadWolf#11626