16
  • winnie
    "mi késztethet valakit arra, hogy ezt a hulladékot letöltse. "

ha ennyire érdekel - kérdezd meg az alattad szóló kollegát. (de, hogy én is reagáljak én igazából azt nem tudom elképzelni, hogy miért olyan divatos látatlanban f*kázni mindent. oké, tudom, nyájhatás, fórumita magatartás, ma ez a menő:)

a másik topikba 15 rész jerichot írtál. én sem tudom elképzelni, hogy mi késztethet valakit arra, hogy azt a hulladékot letöltse. tudom, nem csak az értelmes lények nezetnek és néznek sorozatot, de az ember olykor remél.

(na mindegy, ráadásul még elfogult sem vagyok, mert én a big brother 6-7-8-ból is csak a 3-4 első részt láttam, valahogy a heti 3 sok volt nekem és volt más néznivaló - ergó nem a zsánerem. de te is biztos nézel játékot/vetélkedőt a tévében és, ha a BB-t megnézem, akkor tény, hogy az az egyik legerősebb játékformátum, hiszen nem semmi stratégiai érzék kell ahhoz, hogy valaki tizeniksz emberből utolsóként maradjon bent. egy taktikai játék, amit úgy tűnik, esetedből kiindulva, nem szeret mindenki.)
  • Hoz_Hun
    Értem az iróniát, csak nem szeretem. El nem tudom képzelni mi késztethet valakit arra, hogy ezt a hulladékot letöltse. Valószínűleg nagyon naivan azt hittem a nálunk leledző netes közösség magasabb értelmi színvonalon áll mint a BB célközönsége és ilyen terror akcióval semmilyen szinten sem csökkenti a sávszélességet. Tévedni emberi dolog. Ezek szerint ha erről cikket írtak több olyan élőhalott forog itt nálunk a gép előtt, akik erre zombulnak.
  • winnie
    nem tudom, hogy ilyesmit ide le lehet-e írni, de beszélik, hogy vannak módszerek, amikkel az amerikai sorozatokat idehaza is lehet nézni - nem kell várni rájuk fél vagy évet.
  • Hoz_Hun
    Jaj bazzeg már megijedtem, hogy itt lesz. Pfeww...
    Mi a ráknak kellet ez ide? Kit érdek, hogy amerikában vagy akármerre hol is tart a Big szar?
  • angol
    azabaj hogy nálunk az igazi nagy fazonok nem mennek be tévébe kurválkodni, mondjuk megértem, ill. ha valaki bunkó & proli akkor viszont megagiga baromnak kell lennie hogy embergyerek nézze minden este.
  • akyyy
    gratulálok.
  • MerlinW
    A magyarok nem voltak jók, amcsiból csak az ideit láttam (S8) de az kifejezetten jó volt. Mellesleg az amcsi összefoglalók nagyon készek. Jó vágások, apró poénok beszúrása (imátkozik valaki benyomnak valami idétlen templomi muzsikát, stb). Mint valóságshow nem tudnám nézni, de heti 3-4 alkalommal 40 perc mosolygásra jó. S8-ban pl nagyon jó ötlet volt a szereplők "ellenségeinek" beküldése. A végső párosról ill győztes karakteréről nem is beszélve:)
  • winnie
    "Mit érdekel engem, hogy X számú ember hogy ordítozik veszekszik, kefél, sz@rik?"

ha az amerikai verziót nézed, akkor az egész egy stratégia játék, egy taktikai harc, hogy ki nyeri az 1 millió dollárt. és, mint olyan még érdekes is lehet. (csak itthon valamiért a néző többet gondolt bele)
  • kernerster
    Az elején még én is néztem. Aztán rájöttem hogy irgalmatlan hülyeség. Mit érdekel engem, hogy X számú ember hogy ordítozik veszekszik, kefél, sz@rik? Hát elmondom otthon is ugyanez megy.

Egyébként meg, ha valakinek is lenne gy csöpp esze, akkor elkezdené terjeszteni, hogy senki ne küldjön sms-t. Így senki nem kapna egyet sem. A vetélkedő csődbemenne, és mindenki bent marad.Tudom hogy lehetetlen, de akkor is....
  • pauly
    De miért akarjátok elvenni azoktól az élvezetet akik szeretik?
  • jefferson83
    Hááááááááát ezt felesleges vót leírni...
  • skodatuning
    tegye fel a kezét, akit ez érdekel.na.
  • Wittgen
    Ezt aztán qrvára érdemes tudnunk, nekünk magyaroknak. Számomra semmi értelme ennek a cikknek.
  • Mister
    mert akkora fost még életemben nem láttam... és mindenből az folyt, ez volt a legszörnyűbb :(
  • winnie
    miért szerencsére?
  • peterx
    Szerencsére nem itt lesz!