Hommade Gifts for X-Mas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Mondjuk te is megéred a pénzedet, hogy a magyart nagy kezdõbetuvel írod 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

banborg
Jó a téma ,de tényleg fos a cím, változtasd meg oszt visszajövök ötletekkel.

<#duma>

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Fabio Capello
csinálj képeslapot 😄

(magadat meg lepd meg egy magyar-angollal, és tanuld meg hogy Home made)

ez szégyen... vedd elõ szépen a Magyar könyveidet és olvasgassad, majd utána szóbaállunk veled...<#beka2><#zavart1>

Dying Soul
magyarok vagyunk, angolul beszélünk, menõ.

PrasCo
Odáig jutottunk, hogy a magyar "szarul hangzik"?! Itt helyben tökönszúrom magam, kész...

Egyébként az egyik ajándékom egy általam "tervezett" póló, ráküldtem a Paint Shopot, persze a legyártását direkte ilyen cég végzi, van belõlük raklapnyi a neten.
LÉpjetek tul esetleg a cimen tényleg😊

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

_Atti_
de a téma franko...kiskoromban mindig sajátkészitett ajándékokat adtam..sõt néhanapján ha van ötletem még most is hozzáteszek ilyesmit..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Rage47
ez lesz most a trendy 😄😄
Zsolti9014
osztom, ráadásul még helytelen is az angol

Hajrá Magyarország!

by the way it's "homemade"

szarul hangzik😊

ja.. :|

autoszimulator
Miért nem lehet magyarul a címet? <#wow3>Nameg az X-Mas<#csodalk>

.: mobilize.hu :.

Elõsször is az osztalykaracsonyt kéne lerendezni😊 Az ofõ helyettest huztam😊 töritanár😊 nincs vmi ötletetek? arra gondoltam h festek neki vmi vicces pólót😊

Na ki mit gyárt karácsonyra😊 Konnyeb lenne elmenni a tecsóba venni valamit, de hát "a kézzel kíszített ajándék sokkal többet ér". (

(meg nincs is piizem<#lookaround>)