Ingyen Vista Ultimate adatok átadásáért cserébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nos az utóbbi 1 hónapban kb 4 ismerõsöm kapott%vett új laptopot, és ebbõl 4 1-2 hét után lecseréltette XP-re, mert a Vista egy kezelhetetlen fos...
egyrészt hülyének nézi az embert + iszonyú lassú, nem csoda hogy mindenki útálja.

rigidus
> Ilyet általában elvakult linuxkockák mondanak...

Altalaban...

Maradjunk annyiban, hogy altalaban azok mondanak ilyet akik szerint a vista "tetu lassu, DRM-es agyonkorlatozott, instabil OS".

Egyebkent - ha mar offolunk - speciel egy pillanatnyilag 95% W2k3 usert linuxkockaztal le. <#ravasz1>

> Szerintem annak aki nem warezol, teljesen jó ez a konstrukció

Szerinted. <#rolleyes>

Szerintem meg mindenkinek az a konstrukcio jo ami SZERINTE jo.

Azaz: Nem áll messze az igazságtól amit mondot...

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Nekem van Vistám a Campus licensznek hála (nem adnák ki érte több pénzt)... úgy 2 és fél hétig használtam, de meguntam az az õrületes lassúságát... Inkább megoldottam, hogy a laptopomon elinduljon az XP...

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Gerygrey
tetu lassu, DRM-es agyonkorlatozott, instabil OS

Ilyet általában elvakult linuxkockák mondanak, akik a Windowsból legutoljára a 95-öt látták egy memóriahibás konfigon.

Szerintem annak aki nem warezol, teljesen jó ez a konstrukció (mondjuk akinek minden progija eredeti az meg valószínûleg megengedheti magának az eredeti Vistát)
rigidus
Kedves Gyerekek!

Van egy tetu lassu, DRM-es agyonkorlatozott, instabil OS-unk amit ingyen odaadunk ha adatgyujtest vegezhetunk a szamitogepeden.

Ez am az uzlet. <#eljen>

Sebaj, itt az új windows, ami sokkal jobb mint a Vista 😄
http://dotnet.org.za/codingsanity/archive/2007/12/14/review-windows-xp.aspx

Minden jog fenntartva!

Feltenném egy üresen álló gépre, azon futhat 3 hónapig. Ennyit megérne.
Azért csak ritkán kapcsolnám be, kár az áramért...
Kár, hogy nálunk nincs ilyen.
má nem azért, de az átlag magyarra én is szarok, akkora csõcselék van itt , hogy az valami szörnyû..

azontúl meg az az igazság, hogy MO-n minden drága a keresethez képest-> a Vista meg minden országban nagyon rossz ár/teljesítmény mutatóval rendelkezik..

Blackmail the Universe

a microsoft termékek licensze nem a magyar microsoft-tól függ. a microsoft direktben nem ad el licenszeket, hanem a viszonteladók adják el. vagyis a viszonteladók és a cégek azok akiket kell emiatt vádolni - sajnos.
Én már rég az ebay-en vettem windows server licenszet - sokkal olcsóbb volt mint itthon 😞 ... szörnyû ...
Na ja, a németek meg olyan akciót csináltak még tavaly, hogy az az illegális XP használó aki megveszi az XP-t, az kap mellé egy Vista licenszet is... Nálunk mi van? Alacsonyabb fizetések, alacsonyabb fizetés a MS dolgozóknak, mégis magasabb áron adják az oprendszerüket... Azért elbeszélgetnék a vezérigazgatóval, hogy hogy a fenébe számítják ki ezeket a dolgokat. Meg miért van az, hogy azokban az országokban ahol sokkal-sokkal jobb a fizetés mint náluk és olcsóbb a Windows, ott még külön akciókat csinálnak, itt meg nem. Vagy ennyire hülyének nézik a magyarokat? Valószínûleg a MS Magyarország vezetõjének megvan a fizetése, meg a nagy kategóriás autója, és szarik magasról az átlag magyarra...

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

Kicsit megkésett a hír, tudtommal már le is állította a Ms az akciót napokkal ezelõtt.

Minden jog fenntartva!

"na mivan, ennyire nem megy a pista szekere ?😄 "
ha ingyen adják az a baj, ha drágán az a baj 😊) az ilyen hozzászólókat szeretem a legjobban 😊) . mókásak.
Én például símán belemennék ebbe. Bár Vista Home Premiumot futtatok de semmi gondom nincs azzal, hogy azt nézze meg az ms, hogy milyen programokat futtatok 😊 azért cserébe, hogy Ultimate-et kapjak 😊 ... Nincs titkolnivalóm 😊...
Vorpal
Ez megéri.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Hm, nemrossz trükk
Ez tök jó:c)
MS SUX

A mennyből az összes érdekes ember hiányzik

na mivan, ennyire nem megy a pista szekere ?😄