11
-
Jack Bauer ahős #11 A második évad kielemezése spoilermentesen! -
ssolitude #10 A második évad üt. Jobb, mint az egyes.Lehet ezt még fokozni? -
#9 /OFF
Nem. A kiváló a kiválogat-nak egy "maradványszava". Gondolom nem kell megmagyarázni, hogy miért jött belőle és a jelentésük hogyan köthető össze. Más aspektusban pedig a kiváló=kitűnő. A kívánó a kíván szóból manifesztált főnévi igenév szerűség... nem tudom sose voltam jó nyelvtanból.
/ON
Én még csak a sorozat 1. évadját láttam, de az sztem pazar volt. Az elején vacsi közben kicsit óckodtam a dologtól, de Dexter monológjai teliszájú röhögésre késztettek így végignéztem. Nem is sajnálom. Persze még a magyar vetítés előtt. Szigorúan angolul!
De most hogy így reflektorfénybe került, le is húzom a 2. évadot.
Jó étvágyat! -
Loverman #8 kíváló lenne? az a kívánó-ból képzett szó?:D -
winnie #7 én is ezt írtam -
Zedas #6 A 2. évad nem a 2. könyv alapján készült. Mivel a 2. könyv nagyon jó, ezért nagyon el voltam keseredve a 2. évad elején, aztán kiderült hogy végül a 2. évad is kíváló lett. Aztán megjelent a 3. könyv, és iszonyat szar lett, úgyhogy most per pillanat nagyon örülök hogy lemásztak a könyvről.
A 3. Dexter évadhoz kíváló lenne a 2. könyv átírata. -
neoG #5 én nem mondtam, hogy az alapján készült a 2 -
winnie #4 mintha már a második sem a könyv alapján készült volna, de majd valaki kijavít. ergó tessék elolvasni:) -
neoG #3 amúgy iszonyat bejövős. És végre egy sorozat, amit szeretek és van vége is!!!
Nem kell rágnom a körmöm még hónapokig!Várjuk a 3ik könyvet -
neoG #2 jó, de tudjuk be annak, hogy csak "nekünk" - akik 1 az 1ben nézik - régi ez a hír. Az ezsgéhez képest viszont elég gyorsan jött az info -
gabr #1 Hát ez a hír közel két hetes...