11
  • Jack Bauer ahős
    A második évad kielemezése spoilermentesen!
  • ssolitude
    A második évad üt. Jobb, mint az egyes.Lehet ezt még fokozni?
  • Zocsi
    /OFF
    Nem. A kiváló a kiválogat-nak egy "maradványszava". Gondolom nem kell megmagyarázni, hogy miért jött belőle és a jelentésük hogyan köthető össze. Más aspektusban pedig a kiváló=kitűnő. A kívánó a kíván szóból manifesztált főnévi igenév szerűség... nem tudom sose voltam jó nyelvtanból.
    /ON
    Én még csak a sorozat 1. évadját láttam, de az sztem pazar volt. Az elején vacsi közben kicsit óckodtam a dologtól, de Dexter monológjai teliszájú röhögésre késztettek így végignéztem. Nem is sajnálom. Persze még a magyar vetítés előtt. Szigorúan angolul!
    De most hogy így reflektorfénybe került, le is húzom a 2. évadot.
    Jó étvágyat!
  • Loverman
    kíváló lenne? az a kívánó-ból képzett szó?:D
  • winnie
    én is ezt írtam
  • Zedas
    A 2. évad nem a 2. könyv alapján készült. Mivel a 2. könyv nagyon jó, ezért nagyon el voltam keseredve a 2. évad elején, aztán kiderült hogy végül a 2. évad is kíváló lett. Aztán megjelent a 3. könyv, és iszonyat szar lett, úgyhogy most per pillanat nagyon örülök hogy lemásztak a könyvről.

A 3. Dexter évadhoz kíváló lenne a 2. könyv átírata.
  • neoG
    én nem mondtam, hogy az alapján készült a 2
  • winnie
    mintha már a második sem a könyv alapján készült volna, de majd valaki kijavít. ergó tessék elolvasni:)
  • neoG
    amúgy iszonyat bejövős. És végre egy sorozat, amit szeretek és van vége is!!!
    Nem kell rágnom a körmöm még hónapokig!Várjuk a 3ik könyvet
  • neoG
    jó, de tudjuk be annak, hogy csak "nekünk" - akik 1 az 1ben nézik - régi ez a hír. Az ezsgéhez képest viszont elég gyorsan jött az info
  • gabr
    Hát ez a hír közel két hetes...