Kiszivárgott a Dexter 2. évad befejező része

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A második évad üt. Jobb, mint az egyes.Lehet ezt még fokozni?
Zocsi
/OFF
Nem. A kiváló a kiválogat-nak egy "maradványszava". Gondolom nem kell megmagyarázni, hogy miért jött belõle és a jelentésük hogyan köthetõ össze. Más aspektusban pedig a kiváló=kitûnõ. A kívánó a kíván szóból manifesztált fõnévi igenév szerûség... nem tudom sose voltam jó nyelvtanból.
/ON
Én még csak a sorozat 1. évadját láttam, de az sztem pazar volt. Az elején vacsi közben kicsit óckodtam a dologtól, de Dexter monológjai teliszájú röhögésre késztettek így végignéztem. Nem is sajnálom. Persze még a magyar vetítés elõtt. Szigorúan angolul!
De most hogy így reflektorfénybe került, le is húzom a 2. évadot.
Jó étvágyat!

kíváló lenne? az a kívánó-ból képzett szó?😄

én is ezt írtam
A 2. évad nem a 2. könyv alapján készült. Mivel a 2. könyv nagyon jó, ezért nagyon el voltam keseredve a 2. évad elején, aztán kiderült hogy végül a 2. évad is kíváló lett. Aztán megjelent a 3. könyv, és iszonyat szar lett, úgyhogy most per pillanat nagyon örülök hogy lemásztak a könyvrõl.

A 3. Dexter évadhoz kíváló lenne a 2. könyv átírata.

én nem mondtam, hogy az alapján készült a 2<#taps>

mintha már a második sem a könyv alapján készült volna, de majd valaki kijavít. ergó tessék elolvasni😊
amúgy iszonyat bejövõs. És végre egy sorozat, amit szeretek és van vége is!!!
Nem kell rágnom a körmöm még hónapokig!Várjuk a 3ik könyvet<#worship>

jó, de tudjuk be annak, hogy csak "nekünk" - akik 1 az 1ben nézik - régi ez a hír. Az ezsgéhez képest viszont elég gyorsan jött az info <#taps>

Hát ez a hír közel két hetes... <#confused>

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?