35
Underwater Wars
-
barnasopiane #35 honnan lehet letölteni a játékot?
-
#34 launch trailer -
#33 Egy összehasonlító videot megnéznék mennyiben változott a game. -
#32 teszt 7.5/10
rossz link volt
-
#31 Hungamer teszt 7.5/10 -
#30 Megjelenési előtti trailer, PC Gépigény, Dobozkép -
#29 Deep Black: Reloaded - demo és megjelenési időpont -
simi1018 #28 Sziasztok !
Sajnos szerintem a Játék vége felé elakadtam. Egy bezárt kör alakú terepen vagyok ahol egy két helyen van ventilátor, itt lőszer is fegyver is van. A középen van egy lerombolt torony a széleken szét lőtt áramgenerátorok. Az biztos, hogy az egyik áram generátor működik ezt kell lőni az egyik fegyverrel ami feltölti, majd miután feltöltötte be kell kapcsolni és a robot ami ugyan itt mozog és lő rád, annak az oldalán kijön két kerek valami, hiába lövöm a robot meg sem sérül. Hogy kell kinyírni a robotot, aki tud segítsen már. Előre is köszönöm. -
nefelejcske #27 Battle-köszi!!!!!!!!! -
#26 G de a játék eleje felé ki is írta! -
nefelejcske #25 Köszi válaszod de melyik betű a csáklyázás? -
#24 Megcsáklyázod mint legtöbb esetben! -
nefelejcske #23 Help!
Már az első résznél elakadtam: hogy tudom kinyitni a rácsos ajtót ahol tuloldalt zöld a gomb? -
#22 Na xp alatt simán elindult, nem értem a win7-es gondot. Grafika rendben van, a játékmenet kicsit repetatív, igaz egyelőre vagy 3- pályát ha megcsináltam benne. -
#21 Csak megnézem én xp alatt hátha ott megy. -
#20 A szokásos fedezékbevonulós.De vannak közelharcok is amolyan "QTE" féleség.
-
#19 És a játékmenet, a lövöldözés? -
#18 Semmi kimagasló nincs benne!
Pl megölt ellenfél pillanatok alatt "elpárolog" pedig mivel víz alatt vagyunk lebeghetne ott a hulla simán.
Grafika sem valami jó és keményem csak a felbontást meg a gamma-t lehet állítani és semmi több.
-
#17 Miért, mi nem jó benne, azt leszámítva, hogy német és egy szót nem értenék belőle? -
#16 Működik semmi gond nincs vele csak maga a game nem egy nagy eresztés :( -
#15 Megy ez valakinek? (Maxtreme nem számít neki mindig minden megy) Nekem az Physx logónál megáll. -
#14 Na most nézem csak megjelent!
-
#13 Új képek! -
#12 European PC Edition Picked Up By Just A Game
Deep Black néven szerepel a későbbiek folyamán!2011 Q1-bn jön valamikor! -
#11 Új Trailer
Nvidia PhysX-es ez is -
#10 Pár új kép és Atwork -
#9 Néhány új kép -
#8 Pá új kép -
#7 Jó fizika az van mert a fatoronyban van min a csávó a levegőben állt :D -
#6 Az ötlet jó, és a képek alapján lehet nagyon jó játék. Ha tennének 1 társat is bele h ne egyedül kelljen menni, illetve coop módot akkor még jobb lehet. Grafika tökéletes így, a játékmenettel törődjenek, esetleg jó fizikát csináljanak a játékba! -
Aspyrin #5 A blurok háborúja :) -
n3whous3 #4 Nem kicsit... leginkább Far Cry-ra emlékeztet, főleg a víz feletti kép. És az nem mai lurkó... XD -
#3 2009es kiadási dátumhoz képest elég csúnya képek -
Borg #2 Azt hittem végre lesz egy jó játék a Seaquest DSV-ből. -
#1 Underwater Wars - Tűz a víz alá!
Az orosz Biart képtelen elszakadni a megszokott közegtől, így előző búváros játéka után vizes FPS-sel lep meg minket.
A tavalyi Diver: Deep Water Adventures minden elemében tipikus budget kategóriás program volt. Közepes látvány, középszerű játékmenet, ám a hangokért felelős stúdió munkálatainak köszönhetően döbbenetes atmoszférával rendelkezett. Aki volt oly bátor és kipróbálta, s a kötelező tanpálya teljesítése után eljutott az első éles merülésig, az nem felejti el azt a pillanatot, amikor a hullámok összecsapnak a feje fölött, s a filmekből jól ismert hangok közepette megteszi első lépéseit az oly idegen közegben. Az már csak hab volt a tortán, hogy a közeli korallzátony mélyére hatolva az első üregben szembeúszott velem egy barátságtalan muréna. Szívroham..
A srácok jelenleg egy olyan FPS-en dolgoznak amelyben katonai búvároknak szánják a főszerepet. Az USA haditengerészetének kötelékét erősítve más, szövetséges államok búváraival együtt dolgozva őrizzük a világ rendjét, s a bálnák nyugalmát.
A közeljövőben játszódó alkotás egyelőre roppant képlékeny állapotban van, s a megjelenéssel megcélzott 2009 sincs túl közel. XBox 360 és középkategóriás pc-k tulajdonosai vívhatnak meg víz alatt és szárazföldön Kína, Észak-Korea, vagy éppenséggel Irán legjobbjaival a biEngine 1.1 által meghajtott játékban.
info: Gamestar
Képek + Egy Tech movie