Az Opera fejlesztői kirúgnák az Explorert a Windowsból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na azért ne csináljunk már a Windowsból Linuxot. <#vigyor>#vigyor>
"Ha én kiadok egy xy oprendszert, hadd döntsem már el, hogy alapból milyen böngészõt adok hozzá."
Ezzel 100%-ban egyetértek. Én a WMP-t és az Windows Messenger-t sem hagytam volna kiperelni belõle.
De mivel hülye elmebeteg jogrend van a világon mindenhol (ez alól az EU sem kivétel), így mást nem igazán lehet tenni.
Azt nem tudom megtehetné-e egyáltalán az EU (vagy csak nem érdeke), hogy megmondja: A szabványok mától kötelezõ érvényûek, a szoftvergyártók kapnak x hónap türelmi idõt és aki nem tartja be azoknak a termékei lekerülnek ezen idõszak leteltével a boltok polcairól és nem forgalmazhat az EU területén, amíg eleget nem tesz a kötelezõ szabványoknak.
"Az o\aval csak annyi a bajom hogy sok memóriát eszik"
Nálad valami más gond lehet, mert az Opera talán a legkisebb erõforrásigényû böngészõ, még az IE is többet zabál a Firefoxhoz meg már 5 kiterjesztés fölött NASA szerver kell. <#idiota>#idiota>
Arról nem beszélve, hogy nem csak a memóriaigény számít, hanem hogy az Opera 30-40 óra runtime után kb 50 flash-es oldal után 10-15 nyitott tabbal (automatikus memóriakezeléssel) nem megy 300 fölé és ugyanolyan gyors marad, mint amikor elindítod, a Firefox, IE, Mozilla...stb meg 5-6 tabot megnyitsz és fut már 2-3 órája úgy belassul, hogy a tabok közti váltás is nehézkesebb.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az o\aval csak annyi a bajom hogy sok memóriát eszik(aki azzal jön hogy olcsó a mem és mérnem veszek, az vegyen egy biciklit és használja betonkeverõnek)
de butaság összehasonlítani az IEvel.
Suzukit se lehet összehasonlítani a BMWvel.Oké Suzikiból q*a sok van,de minõségben a bömci "picit" felülmulja(munkásszálló vs luxuslakosztály)...
Nem szivesen veszek olyankocsit aminek a motorházteteje levan hegesztve,a defektes kereket nem lehet cserélni,motort csak ugy lehet,ha bezuzatod,és ujra legyártatod...
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Az Internet Explorer (which is not equal Explorer ^^) MS fejlesztés.
Ha én kiadok egy xy oprendszert, hadd döntsem már el, hogy alapból milyen böngészõt adok hozzá. Ok, az tény, hogy az IE nagyon felejtõs, az új verzióról lerí, hogy FF koppintás, de akkor is az MS legtermészetesebb joga, hogy a saját böngészõjével árulja az oprendszerét.
Megõrült a világ komolyan mondom. Szólok is a Hondának, hogy leendõ verdába, nehogy Honda navigáció kerüljön, hanem Blaupunkt <#wow3>#wow3>
Akkor én is követelek!
Követelem, hogy a Suse Linux is tartalmazzon alapból Operát, mert már meg nem tudom mondani hányas verziótól ott figyel a Firefox a desktopon. Megyek be is perlem õket
<#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A
Egy átlag júzer hogyan tölti le a firefoxot, ha nincsen neki meg se cdn, se merevlemezén? Hm? És a döntés értelmében esetleg IE sem lesz, hanem csak egy puszta OS...
Én a Firefoxot IE-vel szedem le mindig újratelepítésnél...
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Ezzel a beadvánnyal megint jól meg lehet szivatni a mikrofost, és ez a cél! Nekem tetszik! Igazuk van. Tanuljanak meg végre programozni azok a majmok ott a mikrofosnál!
Ennyi erõvel az Adobe is panaszkodhatna, hogy vegye ki a Windows Movie Makert, mert nem fogy a Premiere. De nem panaszkodik, jobbat csinált, és aki videót akar vágni, megveszi az Adobe megoldását. Ugyanez történik böngészõfronton is, csak az Operát valamiért frusztrálja hogy 40% feletti az alternatív böngészõt használók aránya, õt mégsem választja senki (egyébként a #15-el egyetértek, az operánál és a mininél jobb böngészõ nem létezik mobilra és pocket pc-re, tényleg ezekre kéne koncentrálniuk, és akkor mobilfronton akár még piacvezetõ is lehet az Opera)
Ha a Microsoft tisztességes üzletpolitikát folytatna, akkor a Windows mellé adná az IE-t és nem automatikusan telepítené. De sajnos nem folytat tisztességes üzletpolitikát, ráadásul a termékek is gyenge minõségûek.
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
És ezt úgy képzeled el, hogy "mindenki" otthon elkészíti a maga kis windows distróját? Vagy lesznek IBM / HP / FS / Asus / Dell / stb. Windows distrók?
Vagy úgy, hogy mindenki beküldi az MS-hez a maga programját, hogy a következõ havi 100 lemezes DVD kiadásban tegyék elérhetõvé?
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
- notepad
- calc
- cmd
- defrag
- stb.
Továbbá követelem, hogy a Microsoft adjon ki egy Windows nélküli Windowst, amelyre akár a linuxot is fel lehetne telepíteni.
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
a gépét és így az IE-t. Ha nem lenne IE, lehet hogy ezek a nem tudatos júzerek
SOHA de soha nem neteznének mert nem tudnak böngészõt telepíteni.
Akit ez érdekel, az úgyis tesz fel valami jobbat - pl. Operát - de aki nem tud
kocsit vezetni, attól ne tiltsuk el a gyaloglást!!!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Idióta!
Valaki egy informatikai portálon utána nézhetne annak, hogy a Windows-okban melyik programmodult hívják Explorernek.
Szánalmas.
Utóbbinak csak jobb a logója és a marketingje, ráadásul Linuxra is sokkal elõbb jelent meg a FF.
Ez a varacskoskodás szerintem teljesen fölösleges.
Aki más böngészõt akar, az bármit felrakhat.
Aki más lejátszót akar, bármit felrakhat. Pl. nekem Crystal Player a kedvencem.
Egy törpényi részesedésû böngészõ szánalmas vergõdése az egész...
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva