45
Buckethead
-
#45 lehet vmi nagy durranás jön... -
#44 Baromijó, mint minden mishawaka felvétel :)
Aggódom az ember miatt, 2010-ben még csak 1 albumot adott ki, és már augusztus van. -
#43 -
#42 Jordan live - szólóval
Pedig már beletörődtem hogy sosem fogom látni hogy hogy játsza :) -
bcrics #41 Ezis mekkora már. -
#40 egyébként tudom ajánlani EZT a feltöltőt, van egy halom high quality-s videója! -
bcrics #39
hehe -
#38 hoppá
-
#37 Pirates life for me -
#36 hali
Ami ennek a végén van, abból van valahol több is?? Létezik valami különálló kis dalocska, vagy ezt csak úgy bohóckodásból játszotta? -
jók ezek a nuncsakus baromságai :)
-
#34 Jah, kár hogy nem ő :) -
#33 OMG!!! de szar! :D:D:D -
#32 Zseniális a játéka. A gunsos téma viszont iszonyú nehéz helyzet. -
#31 Húha, asszem csúnyán alábecsültem ezt az arcot. -
#30 az is a show része, meg az idióta mozgás. ezért is kering az, hogy autista gitárzseni meg hasonlók... -
#29 Azért ez kemény, mi késztet egy embert arra hogy bevödrözze meg maszkolja a fejét?
Családja van pl? -
#28 Jah, az egyetlen kép ami kering róla a neten...most 40 éves (mármint buckethead, nem a kép :D). -
#27 hmm? :)
-
#26 Nézd meg a RatBag által linkelt videot, abban benne van herbie, aki beszél "helyette". -
#25 azért ezek nem semmi számok, tetszenek :)
meg amúgy az álarc miatt nekem a V mint vérbosszú c film ugrott be kicsit. De csak az álarc miatt. -
#24 hogyhogy sosem szólal meg? hogy kommunikál akkor a többi zenésztársával? számomra kicsit érthetetlen. :) meg a wikipedia nem tűnt annyira teljesörűnek. -
#23 ezt ismeritek? :) -
#22 a zúzósabb számok nagyon bejönnek,még sose hallotam erről de nagyon jó:) -
#21 ez az ember nagyon tud :|. Sose hallottam róla de nagyon tud gitározni :D -
#20 Akármennyire tud azért nem teljesen komplett a csávó. -
#19 LOL!!!
Nem lehet egyszerű dolguk a roadoknak illetve a többieknek egy turné alatt :) -
#18 Egyiken se.
Illetve a guitar hero soundtrack-jén (weben meg lehet valahol találni, én is onnan szedtem, jó szar minőségbe).
Eredetileg csak live-ba játszotta a post office buddy köré, szóló nélkül. -
#17 azt hiszem nekem csak a Pepper's Ghost hiányzik 2007ből.
viszont kurvára kéne a Funnel Weaver meg a Day of the Robot...
egyébként a jordan melyik albumon van? -
#16 Amúgy nem igaz hogy idén kiadott 4 albumot :D
Ebből 2 megvan, mondom dejó, már csak a régi albumok közül kell megszerezni párat, erre megint van 2 :)
Érdemes elolvasni a wikipedia-n az önéletrajzát :) Vicces.
Illetve a neten kering róla 1 (azaz egy) kép ahol nincs rajta maszk. -
#15 ja a kaleidoscope is tetszett. egyébként Island Of Lost Minds, csak az a gáz, hogy ez monoban van meg -
#14 Nah, pontosítok.
Kaleidoscalp
illetve
Island of Lost Minds
Még jó hogy csak az Island of lost minds az egyik kedvenc albumom :) -
#13 Zúzdából a kaleidoscope-ot illetve a island of minds (magy island of the mind?) albumokat mindenképpen ajánlom :) -
#12 lehet már találtam is egyet, Bucketheadland, Vol. 2 jónak tűnik -
#11 tánci-tánci meg Big Sur Moon live
szerintem gyönyörűen szól.
én csak pár napja ismerem, de nagyon tetszik. gyorsan be is szereztem 2 gigát a munkásságából de még így is hiányzik néhány a solo albumai közül. perpill a Cuckoo Clocks of Hell-t hallgatom, ez a szám amit humorosba linkeltem nagyon tetszik. főleg a zúzósabb, gyorsabb számok jönnek be, aki ismeri ajánlhatná pár ilyen albumot. -
#10 Jaja, a jordan jó szám...
A videoiban pedig herbie beszél, ugyanis buckethead sosem szólal meg :) -
#9 ja hát igen.
egyik legnagyobb nevű avantgarde - gitáros. -
#8 A PS2-es Guitar Hero II-ben van egy Buckethead szám (ha jól emlékszem a Jordan) az extrák között, illetve a Guitar Hero 3-ban van egy vásárolható karakter aki eléggé emlékeztet Buckethead-re.
Amúgy a gitáros oktató videói is elég érdekesek :) -
#7 Hmm nekem tetszett a másik topikba belinkelt cucc, majd utánanézek ezeknek is :) -
#6 Ja, nekem is tetszik, illeszkedik a számhoz :)
Kíváncsi vagyok egy skull scrape-hez milyen klippet csinálna :)