43
-
Mozes #43 Sziasztok!
Ha valaki nyomja a játékot, akkor tudna javasolni egy olyan oldalt ahol a play-eket elmagyarázzak részletesen. Mindegyik mellett van egy rövid leírás, de abból nekem nem látszik mint kezdő játékosnak, hogy az konkrétan mit is tud.
Köszönöm előre is!! -
Mozes #42 Szia!
Kicsit megkésve, de köszönöm a választ. Sajnos privát okok miatt akkor elmardt a vásárlás, de most a PS4 Slimmel együtt jön az NFL17 is :) Remélem az is van olyan jó mint a 16 amiről irtál. :)
Még egyszer nagyon köszönöm a részletes beszámolót, nagyon hasznos volt -
erfro75 #41 Szia!
Évek óta játszom az NFL sorozattal, mindig az aktuális résszel, folyamatos grafikai válozások a mostani részben annyira nem érvényesülnek, de eddig is szinte valósághű volt. A játék tartalmi részletei teljesen a valóságnak megfelelő élményt kinál, akár az aktuális játékos állapotot, akár a lehetőségeket figyeljük. Ha sosem játszottál még az NFL sorozattal azt el kell mondjam, hogy nem igazán lehet semmi máshoz hasonlítani, de persze magát a sportágat sem, ez azzal is jár, hogy némely részlet elsőre bonyolultnak fod tünni de egy maximálisan kiaknázható gyakorló mód is bekerült a játékba melyből nem csak az irányítást de magát az amerikai fotballt is el lehet sajátítani, persze csak virtuálisan. A carier módok nagyon jól fel vannak építve legyél akár csak játékos vagy edző de akár tulajdonos is lehetsz.
Szerintem a leginkább komplex játék a sportjátékok között, de mindenképpen adj neki egy lehetőséget. Sok kitartást és szorakozást hozzá, de ha belejön az ember az egész olyan lesz mintha a sport csatornán néznél egy meccset.
Üdv. -
Mozes #40 Sziasztok!
Valaki nyomja a 16-ot?! MIlyen? Nekem még sosem volt NFL játékom, de most gondolkodom rajta, sőt egyik érv amiért vennék konzolt.
HA valakinek van tapasztalata, akkor plíz ossza meg. Köszi :) -
#39 Üdv! Leszedtem xboxra a madden 12-őt. A problémám az, hogy mikor beteszem a gépbe a lemezt, és belép a menübe, elkezdi tölteni a játékot, és mielőtt betöltené a game-t ezt irja ki. "The disc is unreadeable". Dashboardom 2.0. valahanyas (nem tudom pontosan). Mi lehet a gond? Ha valaki tud segítsen pls! Előre is köszönöm! -
#38 nem tudjátok hogy 09-ben hogy kell súlyzozni meg futni mert nme tom hogy kell?? -
Jimanszky #37 Hajhó!
Kihalt a topik?:(Ma szereztem be a Madden NFL '09-et PS3-ra és hát kiba jó!!!Jobb sokkal, mint a PC-s '08;).El is kezdtem a Suprstar módot QB-ként és le is draftolt a Redskins:)De továbbra is hajrá Pats;)!!! -
#36 sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy madden 08-ban hogy lehet "normálisan" game-t kezdeni először jatszom madden jatekkal, a -play now- ba megyek ott tudok egy egy meccset jatszani nehezsegi szintet állitani, de valami bajnoksagot vagya ilyesmit hogy lehet elkezdeni? látom az első gyűrű elkezd aranyozódni fokozatosan mert a play now ban is ad pontokat. szóval valaki elmagyarázná légyszi laikus kezdőnek hogy kell elkezdeni jatszani? köszi! -
#35 Hu ott nem tudom sajna -
Xabinho87 #34 Xbox 360-on játszom vele... -
#33 A 09? PC-re soha :) -
#32 09? Ott nem tudom de a 08-nál pc-én a D betű -
Xabinho87 #31 Lenne egy kérdésem a 09-el kapcsolatban. Nem tudom, hogyan kell gyorsan futni az edzéseken, ezért nem is akar nőni a gyorsaság képességem. Hiába írja a gyakorlásban hogyan kell, nekem valamiért nem sikerül. -
NB2 #30 Nem M09-re mondták, hogy nem lesz? -
#29 vanitt vlaaki?:D
mikor jelenik meg a 09? -
#28 ja kéne -
#27 Majd megpörgetjük :) -
D00M #26 hát nem mondanám, hogy pörög a topic :( -
#25 jaja! na valami élet! -
#24 Neked is Yerry :) -
yerrymouse #23 Sok üdvözlet mindenkinek !!!
-
#22 Boldog karácsonyi ünnepeket -
#21 Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok -
#20 az igen de látom már törölték a témát:))) -
#19 anyám elsején kapott ilyen mailt.. -
#18 IDE is nézetekbe srácok hátha tud valaki segíteni ! -
#17 Középsőőőőőőő -
Srácok melyik legyen bannernak? -
#15 Jó az -
#14 Aha na de mindegy már nem megy nekem az a banner kép választás:)) -
#13 nem :) gondolom tudod miért -
#12 Semmi baj néha az is kell 1 kis negatív dolog:)) -
#11 nem rossz. sorry a kezdeti negatív hozzászólásokért amúgy énis bírom a gammát. -
#10 Szerintetek ez a kép jó bannernek? -
#9 csontdaráló^^ :D néha néha én is megnézek egy-két ismétlést, 07 gammában tetszett:) (Y) -
#8 -
#7 A bannert azt most csináltatom és kösz hogy benéztetek:) -
Neoncsoves #6 ja! multkor végignéztem a Pittsburgh - New England meccset. NE majdnem kikapott :) -
#5 Lesz is ez a topic:) -
#4 Pedig jó lenne ez a topik
szoktam vele játszani, néha sport2ön is nézek amcsi focit :-)