43
  • Mozes
    Sziasztok!

Ha valaki nyomja a játékot, akkor tudna javasolni egy olyan oldalt ahol a play-eket elmagyarázzak részletesen. Mindegyik mellett van egy rövid leírás, de abból nekem nem látszik mint kezdő játékosnak, hogy az konkrétan mit is tud.

Köszönöm előre is!!
  • Mozes
    Szia!

Kicsit megkésve, de köszönöm a választ. Sajnos privát okok miatt akkor elmardt a vásárlás, de most a PS4 Slimmel együtt jön az NFL17 is :) Remélem az is van olyan jó mint a 16 amiről irtál. :)

Még egyszer nagyon köszönöm a részletes beszámolót, nagyon hasznos volt
  • erfro75
    Szia!

Évek óta játszom az NFL sorozattal, mindig az aktuális résszel, folyamatos grafikai válozások a mostani részben annyira nem érvényesülnek, de eddig is szinte valósághű volt. A játék tartalmi részletei teljesen a valóságnak megfelelő élményt kinál, akár az aktuális játékos állapotot, akár a lehetőségeket figyeljük. Ha sosem játszottál még az NFL sorozattal azt el kell mondjam, hogy nem igazán lehet semmi máshoz hasonlítani, de persze magát a sportágat sem, ez azzal is jár, hogy némely részlet elsőre bonyolultnak fod tünni de egy maximálisan kiaknázható gyakorló mód is bekerült a játékba melyből nem csak az irányítást de magát az amerikai fotballt is el lehet sajátítani, persze csak virtuálisan. A carier módok nagyon jól fel vannak építve legyél akár csak játékos vagy edző de akár tulajdonos is lehetsz.
    Szerintem a leginkább komplex játék a sportjátékok között, de mindenképpen adj neki egy lehetőséget. Sok kitartást és szorakozást hozzá, de ha belejön az ember az egész olyan lesz mintha a sport csatornán néznél egy meccset.
    Üdv.
  • Mozes
    Sziasztok!

Valaki nyomja a 16-ot?! MIlyen? Nekem még sosem volt NFL játékom, de most gondolkodom rajta, sőt egyik érv amiért vennék konzolt.

HA valakinek van tapasztalata, akkor plíz ossza meg. Köszi :)
  • lacinkacinka89
    Üdv! Leszedtem xboxra a madden 12-őt. A problémám az, hogy mikor beteszem a gépbe a lemezt, és belép a menübe, elkezdi tölteni a játékot, és mielőtt betöltené a game-t ezt irja ki. "The disc is unreadeable". Dashboardom 2.0. valahanyas (nem tudom pontosan). Mi lehet a gond? Ha valaki tud segítsen pls! Előre is köszönöm!
  • Soldiers
    nem tudjátok hogy 09-ben hogy kell súlyzozni meg futni mert nme tom hogy kell??
  • Jimanszky
    Hajhó!
    Kihalt a topik?:(Ma szereztem be a Madden NFL '09-et PS3-ra és hát kiba jó!!!Jobb sokkal, mint a PC-s '08;).El is kezdtem a Suprstar módot QB-ként és le is draftolt a Redskins:)De továbbra is hajrá Pats;)!!!
  • Samballah
    sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy madden 08-ban hogy lehet "normálisan" game-t kezdeni először jatszom madden jatekkal, a -play now- ba megyek ott tudok egy egy meccset jatszani nehezsegi szintet állitani, de valami bajnoksagot vagya ilyesmit hogy lehet elkezdeni? látom az első gyűrű elkezd aranyozódni fokozatosan mert a play now ban is ad pontokat. szóval valaki elmagyarázná légyszi laikus kezdőnek hogy kell elkezdeni jatszani? köszi!
  • Hakan
    Hu ott nem tudom sajna
  • Xabinho87
    Xbox 360-on játszom vele...
  • Hakan
    A 09? PC-re soha :)
  • Hakan
    09? Ott nem tudom de a 08-nál pc-én a D betű
  • Xabinho87
    Lenne egy kérdésem a 09-el kapcsolatban. Nem tudom, hogyan kell gyorsan futni az edzéseken, ezért nem is akar nőni a gyorsaság képességem. Hiába írja a gyakorlásban hogyan kell, nekem valamiért nem sikerül.
  • NB2
    Nem M09-re mondták, hogy nem lesz?
  • Firerock
    vanitt vlaaki?:D
    mikor jelenik meg a 09?
  • trogerzsiger
    ja kéne
  • Hakan
    Majd megpörgetjük :)
  • D00M
    hát nem mondanám, hogy pörög a topic :(
  • trogerzsiger
    jaja! na valami élet!
  • Sada01
    Neked is Yerry :)
  • yerrymouse
    Sok üdvözlet mindenkinek !!!
  • Sada01
    Boldog karácsonyi ünnepeket
  • Hakan
    Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok
  • Hakan
    az igen de látom már törölték a témát:)))
  • trogerzsiger
    anyám elsején kapott ilyen mailt..
  • Hakan
    IDE is nézetekbe srácok hátha tud valaki segíteni !
  • trogerzsiger
    Középsőőőőőőő
  • Hakan

Srácok melyik legyen bannernak?
  • trogerzsiger
    Jó az
  • Hakan
    Aha na de mindegy már nem megy nekem az a banner kép választás:))
  • hunbasser
    nem :) gondolom tudod miért
  • Hakan
    Semmi baj néha az is kell 1 kis negatív dolog:))
  • Fabio Capello
    nem rossz. sorry a kezdeti negatív hozzászólásokért amúgy énis bírom a gammát.
  • Hakan
    Szerintetek ez a kép jó bannernek?
  • LasCar16
    csontdaráló^^ :D néha néha én is megnézek egy-két ismétlést, 07 gammában tetszett:) (Y)
  • Hakan
  • Hakan
    A bannert azt most csináltatom és kösz hogy benéztetek:)
  • Neoncsoves
    ja! multkor végignéztem a Pittsburgh - New England meccset. NE majdnem kikapott :)
  • Hakan
    Lesz is ez a topic:)
  • trogerzsiger
    Pedig jó lenne ez a topik
    szoktam vele játszani, néha sport2ön is nézek amcsi focit :-)