40
-
giga123 #40 Sokkal jobb lesz mint a csöves első része ezt már várom. -
zsoltz #39 na ne!csak jan 17-én vagy 31-én lesz mo-n a mozikban? én addig nem tok várni -
zsoltz #38 akkor most mikor lesz magyarországon a mozikban???remélem karácsonykor már meglehet nézni -
Yoshimitsu #37 Azért tényleg gyorsan odaértek, mert még a napszak sem változott. :D Itt is, ott is süt a nap. :D Papi meg a puskával gyerekkel megtett kb 5 mérföldet. 10 perc alatt. :D De majd meglátjuk a fimet. :D ÉS akkor megtudjuk mi a csel :D Mert az is lehet hogy csak másnap mentek oda. :D Vagy bepattantak egy verdába és azzal zúztak valami mellékúton. :D Ezeket meg nem tartották fontosnak egy előzetesben, mert nem számítottak a gáncsoskodó forumozókra. :D -
#36 Bazeg :O
Most írták hogy össze van vágva ez az 5 perc jelenet. Erre meg beírod, hogy degyorsanodaértek.... lol :P -
naqua #35 Ehh.
http://www.avpuniverzum.hu/?id=alienbook2
Igy.
-
Yoshimitsu #34 Dik az a bárka meg tele van olyan tojásokkal. Akkor a Predátorok elméletben nem mostanában találokoztak először predéliennel. Szóval semmit nem jelent hogy predélien vagy sima... de mindegy... -
Yoshimitsu #33 Hát őőő. :D
Azért már csak a látvány miatt is meg fogom nézni. :D
És az milyen lenne ha a predélienből csinálódna a királynő aki fosná a cuppanós arcbaszkurát. :D És micsoda lények lennének? :D Emberből meg kutyából kikelt predélien mutáns iszonyt lények. :D
A Predátor meg bedobnak két ekit, és pörögne meg grimaszolna mint az állat és lövöldözne ezerrel. :D -
Yoshimitsu #32 Ha 4 része van akkor hogy lehet trilógia?:D:D:D:D
Na mindegy csak tetszik :D -
#31 Látom aztán te is követted az eddigi híreket.
Gratula. (:
Attól félek, hogy az első AvP után ezt már mindenki csuklóbol és divatból fikázni fogja. -
ension #30 Hát a fílm "zene" is borzasztó... de akármennyire lett is megvágva érdekes hogy nézi az apa a fiával a lezuhanó cuccot a hegyeken dombokon túlról ami vélhetően meglehetősen messze zuhant le tőlük, és még azon a napon otteremnek megvizslati mi a téma halmazati bűntetésként még a napszak sem árulkodik arról hogy mennyire messze is voltak valójában és azt gondolom amatőrség ilyen hibát ejteni... a fílm többi része pedig csupa hatásvadászat, értelem és részlet hanyagok... már az előző rész is szar volt attól félek ez is az lesz... 1x nézhető B kategóriás popkorn mozi fúúú figye' aztaaa zsírkirály... erre jó lesz szvsz talicska az egész sorry -
#29 Az nem lett megírva, hogy eléggé megvan vágva a videó (:
Maga Colin Strause erősítette meg.
/REKLÁM OFF
Amúgy az www.avpuniverzum.hu -n mindig olvashatóak a legfirssebb infók a filmről meg minden ami érdekes.
Már tavaly óta követjük a film eseményeit. Több mint 300 kisebb/nagyobb hír 1 év alatt.
/REKLÁM ON -
#28 ...hajóval ha megcélzom.... -
#27 Azért lehet mikor meglátta a rasztás alien-t nem az jutott egyből az eszébe hogy milesz a hajóval a megcélzom hanem hogy te jó éd mi a szent sz.r ezt ki kell nyírni! -
wolruf #26 Szerintem az amerikai/orosz/kínai űrhajósok se tudnának mit lépni (főleg nem azokban az otromba űrruhában...) -
gabr #25 Igen, de én egy pici emberke vagyok, ő meg a ürhajóban utazó szuperüber predátor, aki úgy gondolom kicsit okosabb mint egy emberke, lévén egy ürhajóban utazik... nem? -
koimbra1978 #24 Reméljük jó lesz:)
Itt látható pár kép a filmből, brutál
http://filmdroid.blog.hu/2007/12/11/par_kep_az_alien_vs_predator_requiem_bol -
Wittgen #23 Egyébként nem lesz hosszú életű a túlélő predi, ahogyan azt az a pár képkocka is bizonyítja. -
Wittgen #22 Azért kíváncsi lennék, hogy flintával a kezedben mit csinálnál, ha egy alien szembe van veled. Gondolom nem az jutna eszedbe, hogy megsérül a hajó, ha mellélősz, hanem, hogy kilyuggat a beste állat, ha nem találod el. Reflexből biztosan rápírítanál pár skulót, miközben tocsogna a gatyád a bélsártól. -
#21 Szimplán csak azért tudom, mert maguk a rendezők jelentették be...
Itten
Yahoo! Movies! actually released the first five minutes of the movie today. There are a few shots missing out of it.
Mondta az egyik rendező..Tehát számos rész hiányzik belőle.. -
wolruf #20 Felőlem vitatkozhattok, egyre jobban érdekel (a leírásotok alapján meg pláne :) ) Jó lesz ez... Kár, hogy az Alien 4 trilógiát (a könyvet) nem csinálták meg filmben :(
Az is ütött volna nem kicsit, főleg az Alienek bolygójának bemutatásával :) Hmmm :)
-
gabr #19 Te úgy beszélsz, minta tudnál bármit is arról, hogy milyen lesz a film a mozikban! -
#18 Mondom, hogy megvan vágva a jelenet, és nagyon csalóka.
A predhajón még történik számos jelenet, míg lezuhan.. -
gabeone #17 Nem a hajó a hight-tech, hanem az ágyú!
Az alient sok helyre be lehet zárni, de sehol sem lehet ott tartani. Megsebzi magát, és a sav vérének hatására már kint is van. Egy ilyen megsebzéstől még a hajó is kijukadhat! OMG -
Prof William #16 Ja. Ez a predi Józsi volt a szefós takarító. CSak erre volt jó hogy a hengereket gondozza. A vállágyút meg lopta vagy a predi feketepiacon vette ócsóér...
Egy ilyen lúzert nem kalkuláltak be a predik sem...
Mellesleg miylen high-tech hajó az ami egy nyamvad sérüléstről lezuhan? -
#15 Ez a klipp megvan vágva számos helyen, olvasható több oldalon is.
A Predalien nem fog 10 másodperc alatt felnőni, nyugi.
Nem kell minden kérdésre választ kapni.
Az se biztos, hogy az első rész végéről való ez a hajó.
Látható, az egyik Predator alient nyúz meg, valamint arcmászókat vittek hengerekben.
Az első részben az összes alien megpusztult, arcmászóstól együtt.
Itt mégis van alien, kit nyúznak, nameg arcmászók.
Lehet máshonnan jött ez a hajó..
Egyébként ez egy alternatív kezdés. Lehet a filmben többminden derül ki. -
gabeone #14 Igen, az a rész engem is kiábrándított.. :/
Azoknak akik nem értik a kiábrándítás tárgyát: A Predator egy intelligens, csúcsragadozó faj. Több esze kellene legyen annál, minthogy elkezdjen "ágyúval" lövöldözni egy űrhajón. Ugye, mi történik ha mellélő!? Volt még vagy 2 tucat Predator, kérjen erősítést, figyelmeztesse a többieket. Nem kell hősködni!
Egyébként nem értemm, miért nem figyeltették kikeléséig, majd zárták el kikelése után a kis Predalient? Nem tudták, hogy Predatorban van? A predatorok mindenről tudnak (lásd betegségek az embereknél). A Predalien hirtelen mitől nőtt meg olyan nagyra? Még a föld körüli pályát sem volt idejük elhagyni, pedig a első rész végén rögtön a történtek után elindultak, és gyors az űrhajójuk.
Egyébként nagyon szép gyilkolós film lesz szerintem is, de kiábrándító egy előtörténete van. Tudom, még a legokosabb emberek is csak emberek és hibáznak, mint a legjobb vadászok is csak Predatorok és hibáznak.. -
#13 Wolf a nickneve a főszereplő Predatornak. -
#12 Szerintem teljesen korrekt. Az aliennel nem jó belharcot vívni, és ezt életem végéig tartani fogom. Ezt a rendezők is tudhatják, mert pl a cipőboltos videóban Wolf vagy cserkészéssel, vagy vállágyúval ölt. És csak a sima drone-k, ez meg egy predalien (marha klasz mozgásban). Még sima drone-ként is erősebb és nagyobb kispajtásaiknál, szóval a pred helyében én sem kockáztatnék meg egy belharcot. Becserkészésről pedig szó sem eshetett, hiszen a dög kiszúrta. Innentől kezdve ez körmérközés lett volna a bennmaradásért, nem cserkészés. Szóval, szerintem a ragadozó helyesen döntött. Célzott, lőtt. A dög meg elmozdult. Szar ügy. A plazma nem célkövető. És mint ilyen, nálam még mindig belefér abba, hogy a ragadozó nem isten, így hibázhat, és az alien viszont piszok erős ellenfél, akinek nem jó pusztakézzel nekimenni (belharcban ő élvez előnyt). Na mindegy -
Kobaljov #11 Ő lehet Viktor a Takarító a Predátoroknál -
gabr #10 Ne szorakozzál már! :D -
#9 Nemtudom te mit néztél, de a Predalient célozta meg, és nem a falat, csak a dög időben arréb futott. -
gabr #8 Áhh, szuper predátor gondolkozás nélkül belelő az űrhajó falába, amitől azonnal le is zuhan... ez kész vicc! -
Wittgen #7 Asszem elég mozgalmasnak mondható a film első pár perce. -
wolruf #6 Ez brutál. Akarom :) -
hypno #5 Látványos filmnek ígérkezik. -
#4 húú fain lesz :) -
Darkoo #3 "Szerencsére azonban - mindenfajta bejelentés nélkül - a január 18-ra csúsztatott Aliens vs. Predator: Requiem első pár percét is idő előtt nézhetjük meg"
Mivelhogy, UK (britt) yahoo-ról van szó, ezért náluk január 18án lesz eleve premier, amúgy december 25-én mutatják be Amerikában.
Egyáltalán nem csúsztatták el a premiert... -
gyuri12 #2 nem hinném hogy tetszeni fog,de vannak benne aliienek,szóval egy esélyt megérdemel.
a predator bolygós képt meg nem lehet kinagyítani,nem is lehet kinézni így,hogy mi van rajta:| -
#1 megnéztem, jó kis film lesz szerintem