RTL Winter Games 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attelee
Ketten egy gépen lehet tolni valamelyik részt???Pc-re gondolok!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

grebber
Na kijött a 2009-es is!

RTL.Winter.Sports.2009-RELOADED 2.74GB

Next PC upgrade: 2022

Attila8805
Én még nem találtam sajna:-(

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

w77d
van már megoldás arra, hogy ne lépjen ki meg faggyon le?

nekem csak a síelés tetszik az egész játékban : downhill , giant slalom , slalom. a többi unalams , sõt ez is mert csak egy pálya van...

Szabó Péter

Ja! Játszanék, ha tudnék vele, mert csak felIdEgESÍT!

Firerock
ez a topic miért nem jó?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

leho94
Én is játszom vele.Nekem még nem fagyott ki sosem😊

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Attila8805
😄
Amúgy jáccik még valaki rajtunk kívül?
Várjuk a világrekord idõket és eredményeket!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

deszar 😄D

n3whous3
nem csoda, hogy itt is meg ott is kifagy... hát ez TÉLI SPORTOS JÁTÉÉK! <#idiota>

púúúúú

az Enigma verzió van meg... nem rossz játék a régebbiekkel is játszottam 😊 a bob és sáncugrás a kedvencem 😊 a curling az érdekes 😄 a mûkorcsolya meg hát sztem felesleges 😊

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Attila8805
Én neked meilyk werza van meg?
Amúgy hogy tetszik a játék?

Attila8805
hát az gáz.
De jáccottam vele többet is és a bob is kifagy betöltés után egybõl.

üdv!
nálam a ceremóniáknál fagy ki állandóan... hiába nyomom ki h ne legyen akkoris kifagy 😞

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Attila8805
És honnan tudod hogy az eredeti ne fagy ki?

Esetleg eredetivel kell játszani?

Attila8805
Hali mindenki!
Szerintem egy naon jó télisportos játk csak egy bajom van vele amikor elindítanám a síugrást lefagy!
Valakinek van ötlete?