76
mindenféle. saját eggyüttes, tanárok stb
-
#36 háát.... -
#35 Nyugi majd beindul;) -
#34 hát még mindig nem jönnek. arra gondoltam lehet hogy az a gáz, hogy itt a zemberek csak sztoriznak, és nem egymással beszélnek, ezért nem tartósan népszerű téma.ahogy csúszik le a listán...egyre kevesebben is fognak ide írni. -
#33 pedig érdekes topig. mármint, szeretem olvani az ilyet. szal jöhetnek még a sztorik nyugodtan :D -
#32 megállt az élet. hát ebből nem lett olyan nagy siker. -
Daza500 #31 Egyszer egy Bloodhound Gang koncerten az együttes tagjai vízipisztolyokba
hugyoztak bele, aztán azzal spriccelték a közönséget.
Még jó, hogy leghátul voltam.
Érdekes módon mindenki nevetett ezen. :) -
#30 mi is a fasság ? -
Monoton #29 egyszer a zenetáborban ... -
martinho040150 #28 ez qrva jó vidi XXD
ugy berugtam semmi pénzért xD
-
Coco #27 :DD -
#26 :D -
#25 nagyon annak tűnik.vhonnan ismerős a hangja,de az arca is.persze,lehet,hogy csak keverem valakivel. -
simirizsa #24 Sugárzik a csajból az értelem :D -
#23 8 jégert, 11 sört... :Ds -
#22 a kárpátia miskolci koncerjén 1 skinhead nagy izgalmában izomból hasbakönyökölt
utána bocsánatot kért és vett nekem 1 sört 300Ft-ért:| -
#21 0:19-nél meg a legvégén a fószer az szinkronszínész, nem? -
#20 LOL:D:D::DD -
simirizsa #19 Aszem ez ide való -
Cat 02 #18 GWAR -
#17 Kinek mi az élmény :D -
#16 az nem élmény hanem -
#15 Megbőgetni az ének tanárt na az igazi élmény :DDD[már 3x sikerült ;) ] -
#14 Mi egyszer Pécsett léptünk fel, és hajnalban/reggel mentünk haza - vagyis a barátainkhoz, akiknél aludtunk. Már néhányan indultak dolgozni, stb., szóval ébredezett a város. Valakihez keveredett egy gázálarc, én pedig abban mentem végig, közben akusztikus gitáron játszottam. A többiek pedig kb. úgy néztek ki mellettem mint egy sereg zombi a Dead Rising-ből. Szóval erdekes látvány lehettünk. :) -
#13 tök jó lehetett :) -
#12 Régebbi zenekarunkkal volt egy koncertünk aminek a vége felé már nem nagyon volt szomjas egyik tag sem :) A végén a többiek elkezdtek lepakolni de én még elkezdtem gitározgatni néhány alap rock and roll témát, amire aztán a basszusgitáros visszajött és elkezdett kisérni, aztán a dobos visszapakolta a cuccot és végül az énekesünk valami halandzsa nyelven elkezdte nyomni. Életem legjobb fellépése volt annak ellenére, hogy annyira részeg lettem a végére, hogy alig emlékszek valamire :)
1 hétre rá az utcán megállított egy srác és megkérdezte, hogy a koncert végén miket játszottunk, mert az kurva jó volt, de én nem tudtam semmit mondani rá mert szinte végig jammeltünk. Aztán kiderült hogy vagy 1,5 órán keresztül nyomtuk még, a normális koncertprogramunk meg volt vagy 50 perc előtte. Állítólag volt hogy a közönségből jöttek fel emberek dobolni, gitározni, basszusgitározni meg énekelni :) Ja és annyi még hozzá, hogy death/trash metal-t nyomtunk azzal a zenekarral, szal ahhoz képest azért elég kontrasztos lehetett a végén a rock'n'roll :) -
martinho040150 #11 DIVIZÍÓ 88
Rózsaszín Pitbull
XD
-
#10 helyesírás rlz:) -
#9 de, csak infóm van. feladat kész, lehet netezni. miért? -
Aspyrin #8 Nincs ma suli? -
#7 nem. élmény pl az, amikor a báty ám mikrofon ba, erősítre köttöttel kurva hangosan Burzsoa nyugdíjasokat énekel, én meg basszusgitárral kísértem, vagy amikor a saját gitártémámat nyomtam, a szomrút, ő meg nyomoott alá kurva jó dobtémát. EEEjjHHHh vagy amikor felvételin zenei szakközépben 0 pontos előfelvételi szófézs dogát írtam
-
#6 és ez élmény???? -
#5 azt hallottam, eg ydeath metál koncerten, amikor nagyon "jó volt a hangulat",(már előre levágtak pár kecskét) és a vérüket ráöntötték a közönségre a színpadról... -
n3whous3 #4 együttes egyébként, nem 2 gy-vel :D -
n3whous3 #3 Nem vagyok benne a témában, de pl. Marilyn Manson egyik koncertjén ledobtak egy tudomisénmilyen állat koponyáját, ami meg egy ember koponyájába állt bele... meg is halt az illető -
#2 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!behánytam a nagyszinpad előtt -
#1 no, erre kiváncsi leszek. úgy terveztem, hogy erre sztorikat lehet írni mint pl saját eggyüttes, zenetanárok, hangszerekkel elszenvedett sajnálatos balesetek, koncertek, stb.