12
-
Kagemusha #12 Hát azért a "Tigris! Tigris!" ennél mélyebb értelmű alkotás... -
radical@work #11 Valakinek mond valamit az a szó hogy jauntolás?
Mert az alapötlet szerintem egy az egyben onnan lett lopva. -
Inquisitor #10 Hát nem egy "Rossz hely" vagy "Tigris! Tigris!" (hogy teleportálós, elgondolkodtatós sci-fiket említsek) a történeti mélysége, de ebből még nagyon jó dolgok is kisülhetnek. A trailer nem sokat mutatott eddig szerintem.
(Meg hány nagyszerű traileres filmről derült ki ugye, hogy f*s?)
Én egyenlőre várom. -
#9 Végre ez a méltatlanul háttérbeszorított számítógépalkatrész is kapott egy saját filmet :-D -
#8 nekem tetszik első ránézésre... -
Falatka2003 #7 wazze! Blockbusterek erről szólnak! (Butterfly effect meg nem egy olyan nagyon emlékezetes film, hogy utalgatni lehetne rá... szvsz azzal ez is fel fog érni) -
Wittgen #6 Biztosan megnézem, de nem várok sokat.
A látottak és az olvasottak alapján egy szabványos ezrszer látott, klisékből felépülő sztori lesz megfejelve teleportálással (szokásos különleges/balfasz srác háborúba/szar helyzetbe kerül és kénytelen megmenteni a világot/barátnőt/vérhörcsögöt a teljes puszulástól/idióta társaságtól/kihalástól).
Ehhh, nem várok tőle nagyon sokat. -
Loverman #5 van az SG-nek saját keresője a cikkekhez, ha nem tudod használni akkor GG -
#4 Tessék -
t0ma #3 de hol van az elso trailer???
meg veletlenul sincs a kapcsolodo cikkek kozott... -
gabr #2 Nem "szőke hajú idegen", hanem fehér, és nincs semmiféle háború! Elmondják az előzetesben is, hogy vannak kiképzett emberek, akiknek az a feladatuk, hogy őket elkapják, mivel tulajdonképpen bünözök... -
#1 Elsőre örültem, hogy Samuel L. Jacksonnal egy komoly filmet kaphatunk, valami pillangó hatás közeli komolysággal legalább. De ezek a bemutatók, háát ...
Idén januárban ... marha ... nagy ... látványorgia ... lesz. Ennyi!