Újabb Jumper trailer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát azért a "Tigris! Tigris!" ennél mélyebb értelmû alkotás...

Valakinek mond valamit az a szó hogy jauntolás?
Mert az alapötlet szerintem egy az egyben onnan lett lopva.

Hát nem egy "Rossz hely" vagy "Tigris! Tigris!" (hogy teleportálós, elgondolkodtatós sci-fiket említsek) a történeti mélysége, de ebbõl még nagyon jó dolgok is kisülhetnek. A trailer nem sokat mutatott eddig szerintem.
(Meg hány nagyszerû traileres filmrõl derült ki ugye, hogy f*s?)
Én egyenlõre várom.

MrPrise
Végre ez a méltatlanul háttérbeszorított számítógépalkatrész is kapott egy saját filmet :-D

immovable
nekem tetszik elsõ ránézésre...
wazze! Blockbusterek errõl szólnak! (Butterfly effect meg nem egy olyan nagyon emlékezetes film, hogy utalgatni lehetne rá... szvsz azzal ez is fel fog érni)

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

Biztosan megnézem, de nem várok sokat.
A látottak és az olvasottak alapján egy szabványos ezrszer látott, klisékbõl felépülõ sztori lesz megfejelve teleportálással (szokásos különleges/balfasz srác háborúba/szar helyzetbe kerül és kénytelen megmenteni a világot/barátnõt/vérhörcsögöt a teljes puszulástól/idióta társaságtól/kihalástól).

Ehhh, nem várok tõle nagyon sokat.
van az SG-nek saját keresõje a cikkekhez, ha nem tudod használni akkor GG

Seth

PSN ID.: Beegabor

de hol van az elso trailer???

meg veletlenul sincs a kapcsolodo cikkek kozott...
Nem "szõke hajú idegen", hanem fehér, és nincs semmiféle háború! Elmondják az elõzetesben is, hogy vannak kiképzett emberek, akiknek az a feladatuk, hogy õket elkapják, mivel tulajdonképpen bünözök...

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Macccy
Elsõre örültem, hogy Samuel L. Jacksonnal egy komoly filmet kaphatunk, valami pillangó hatás közeli komolysággal legalább. De ezek a bemutatók, háát ...
Idén januárban ... marha ... nagy ... látványorgia ... lesz. Ennyi!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"