8
  • windoki
    #8
    Éljenek a kihangosítók :-)
  • sanner011
    #7
    Én nem cigizem. És egy héten max 10 percet telefonálok, így bocs ha ettől nem ijedtem be. :)
  • aaaaa
    #6
    Ezt nem mondtam. De pillanatnyilag ott tartunk, hogy "nem bizonyított" , "egyes esetekben" stb. a válasz arra, hogy valójában mekkora kockázatot is jelent. Közben valószínű hogy már több 10 ezer ember meghalt mobilozás okozta rák következtében csak Te nem tudsz róla , mert a mobil gyártó cégeknek és a telefon társaságoknak elemi érdekük, hogy megcáfoljanak , vagy eltitkoljanak bármi olyan tanulmányt, vagy információt, ami azt támasztaná alá, hogy valóban komoly kockázatot jelent a rendszeres tartós mobilozás. Az tény, hogy a napi több órás mobilozás semmiképpen sem egészséges. De soha nem láttál senkitől olyan reklámot, hogy nem jó egész nap folyamatosan beszélni mobilon, sőt sorban kínálgatják a kedvenc szám szolgáltatásokat , ahol szerencsétlen esetben akár fél napokat is beszélnek az emberek egymással (mivel ingyenes), de soha nem hívta fel egyetlen szolgáltató sem ennek veszélyeire a figyelmet. Figyelembe véve, hogy sokszor 10 év alatti gyerekeknek is van mobilja, még nagyobb felelőtlenség elhallgatni a problémát.
  • xizor
    #5
    Igazad van!Rákot okoz.Dobjuk ki az ablakon a mobiljainkat hiszen káros.
  • aaaaa
    #4
    Hasonló módon szoktak legyinteni és röhögni a dohányzók is 20 éves korukban... És kissé máshogy fogják fel, amikor megkapják a tüdőrákról szóló leletet 40-50 évesen... Havi 22 óra nem a fél életed, csak napi 44 perc. Nagyon sokan használják ennél akár jóval többet is a mobiljukat , nap mint nap.
  • poizon
    #3
    "A kockázat még ennél is nagyobb, ha mindig ugyanazzal a füllel használják a készüléket, illetve nem használnak fülhallgatót."

    Ha headsetet használok és a telefon meg a zsebemben van, akkor hererákot kapok. Melyik a rosszabb? :D
  • sanner011
    #2
    Te Jó Atya Úr Isten B+.
    Már minden létező techinkai dolog rákot okoz, de mág olyan kaja is, amit 1000éve zabákl mindenki.
    Ááááá, ilyen nincs... Nem azt mondom hogy hülyeség, de hülyeség... x)
    Most mégis mekkora a valószínűsége, hogy fél életedben a mobillal a füleden mászkálj, hogy jól kifejthesse elrákosító hatását?:D
    Miért élsz? Az élet is rákot okoz. Meg halálos is! Menjenek mááááár....
  • aaaaa
    #1
    Ez az "apró veszteség" elhanyagolható, hogy pászáz (pár millió) ember meghal, mindazért cserébe, hogy a telefon társaságok milliárdos profitot elkönyvelhessenek... Csodálom, hogy még nem végezték ki szerencsétlen orvost , mert le merte írni az igazságot... Még jó hogy nem perlik be, a nemzetgazdaságot és az adóbevételeket veszélyeztető terroristaként. Mert ugye mostanában ez a divat. Lásd, aki nem vesz elég eredeti szoftvert, zenét , filmet munkahelyeket veszélyeztet, és csökkenti az adóbevételeket is. (Ezt hazudja az összes jogvédő) Aki nem telefonál eleget az is, biztos...