11
-
GVG #11 akkor Sims 2 Hello Kitty edition mégse lesz?:( -
Soundmaker #10 Nekem sose jött be a SIMS (félreértés ne essék biztos jó játék) mert a szar grafhoz semmi értelmes dolog nem társult. Minek éljek külön életet pár poligon figurával ha ott a való élet...
Amúgy meg hányinger amit a SIMS körül megy, ehhez kapcsolódóan elfogtunk egy levelet ami a 2015-ig terjedő időintervallumban várható sims kiegészítők listáját tartalmazza:
- Sims 2 - Cunami
- Sims 2 - Drogpolis
- Sims 2 - Unemployment (csövesek életvitelét dolgozzák fel benne)
- Sims 2 - Spacestation (+ külön Űrszex addon)
- Sims 2 - Waling with dog (3200 kutyafajtával)
- Sims 2 - Barbie addon
- Sims 2 - Maffia (GTA klón)
- Sims 2 - Haloween
- Sims 2 - Michel Jackson (gyerekinzultálós addon)
- Sims 2 - Prison Break
- Sims 2 - LOST addon
- Sims 2 - Superhero
- Sims 2 - World of Warcraft addon
ha kimaradt valami majd pótolom... Esetleg ha valami kijött azóta ezek közül az csak az igazamat bizonyítja -
#9 3. képen illegális szerencsejáték :l -
SonicBoom #8 Ilyen graf mellett az eddigi összes ráférne egy duplarétegűre, naívság azt hinni, hogy nem így van. Persze ha a tárolási/tömörítési rutinokból sem a legolcsóbbat használnák. De az is igaz, hogy amíg veszik addig minek abbahagyni... -
Su0my #7 Akkor fogok szakadni, amikor kijön a 18 karikás kiegészítő, de kijön még egy, ami az orális dolgokra koncentrál.. Loverman: aki nem szereti az orális sexet, az ugye miért vegye meg azt, vagy fordítva?
-
Loverman #6 megint a fikagépek...
az alapjátékot nem adhatják ki minden tartalommal amit utána kiadnak kiegészítőn mert akkor jópár dvd-n kéne kiadni. az ÉLET minden területét meg úgy nehéz megjeleníteni. így legalább nem lesz az embernek olyan kiegje ami nem érdekli őt, ahelyett hogy lenne egy 20 gbyte-os játék a gépén aminek csomó aspektusát nem használja ki. ennyi... -
#5 az első két mondat _tökéletesen_ fejezi ki a valóságot :D:D -
GVG #4 végülis akármilyen ellenszenves is a sims meg ami akörül van...azért valljátok be ha ti lennétek az EA feje és ennyire jól megélnétek belőle ti sem hagynátok abba:D -
#3 csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni:
minden vágyam, hogy a gépemen tudhassam. :D -
gyuri12 #2 végre,erre vágytam...:| -
#1 ~60 , szegény rókák