55
Mabinogi
-
#15 ANGOL NYELVŰ szerver van?? ha van linket legyetek szívesek! -
Culram #14 Szeretnék regelni, de nem tok koreaiusul
Help me plz
-
#13 A WoWnál is feltehetnéd akkor a kérdést :). Azért vigyázni kell a Keletiekkel, mert gyengéd, gyerekes rajzok mögött brutális erőszak is megbújhat . (és akkor a Hentaikról még nem is beszéltem)
Mellesleg a karakter-animációk a játékban hihetetlen jól sikerültek. -
#12 Azt írják, hogy quest alapú, de 5 percnél tovább nem játszottam. :s
Elnézést a félreinformálásért, csupán a freetoplay.org -ról fordítottam. Amúgy megjegyezném, hogy a 9dragons jóval fiatalabb játék ennél (hiszen ez 2004es). -
#11 Mennyire grindelős? -
#10 nekem ez eléggé bejön! van angol nyelvü szerver valahol?? szeretném kipróbálni! -
#9 Sőt, van még az SWG-ben, CoX-ban is és még jónéhány másik MMO-ban, de szerintem nem is ez a lényege a játéknak. :-)
Nekem az eddigi infók alapján tetszik, de majd jó lenne a bétáról is híreket kapni. :-) -
#8 "Egy teljesen egyedi “title rendszert” tettek a játékba – a játékosok “címeket” szerezhetnek magunknak bizonyos dolgok teljesítésével"
ilyen van a 9Dragonsban is. Egy két questet ha megcsinálok, kapok valamilyen nevet a karakterem neve fölé, és az ad valamilyen buffot. -
Cat 02 #7 12+ gondolom -
#6 ez hány éveseknek való? :D -
#5 Ismerős?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Linkin Park - Numb -
#4 Na ez az, amint írtam egy kósza GameSpotos cikk alapján most :). Gyakorlatig nem lehet tudni ... ha minden igaz lelkes emberkék készítenek angol peccset a játékhoz, ami elég jól áll ... érdemes a freetoplay.org -on nézelődni, én is onnan tudom, ha van vmi info. -
#3 Egy kicsit még izgatom a fantáziátokat. Biztos ismerős a LOTROból, hogy saját zenét készíthetsz a játékban, aztán nyomhatod a frendekkel. No ez a játék jóval öregebb nála, de itt is van benne ilyen fícsör :).
Nézegessetek videókat a YouTube -on, van belőle rengeteg.
Ropjad maci
Playing for money
Együttes
(persze a zene nem nagy szám, de hangulatoooooos! :))
További Mabinogi videók -
#2 ez tök jól néz ki. mikor jön ki? -
Ez a fantasy MMORPG a Mabinogion Keltik mitológiára épül. Más játékoktól eltérően itt nem kasztokat kell választani, mikor új karaktert kezdünk, hanem a karakterünk korát kell megadni. Minden szombaton egy évvel lesz idősebb a karink, s ezzel együtt stat pontokkal és egyéb finomságokkal gazdagszik. A játék legnagyobb különlegessé talán az újjászületés. Újjászülethetsz level 1es karakterré ... ilyenkor minden resetelődik, kivéve a skillek, amiket már megtanultál az előző életben. Az újjászületés továbbá újabb skillek megtanulását is lehetővé teszi.
Előnyök:
Talán az egyik legszebb cel-shaded anime MMORPG. A Mabinogi hangulata magávalragadó ... rengeteg quesetet tetttek bele a játékba - egy bagoly repül hozzád, s ő adja a quesetet. Ezek azok az apró dolgok, amik izgalmassá teszik a játékot. Sokféle skill áll rendelkezésünkre, mint pl. life skillek (élet skillek), battle skillek (harci skillek) és magic skillek (varázsló skillek). Egy teljesen egyedi “title rendszert” tettek a játékba – a játékosok “címeket” szerezhetnek magunknak bizonyos dolgok teljesítésével (stat pontok növekedésével is járnak eme tettek).
Hátrányok:
A külföldi verziók közül vannak P2P és F2P verziók is. Azok akik nem fizetnek 2 órát tudnak naponta játszani az ingyenes szervereken (P2P verzióban). Pletykák szerint az angol verzió F2P lesz mindenféle időlimit nélkül vagy legalábbis amíg a béta verzió be nem fejeződik. Bár, továbbra is maradnak majd ingyenes szerverek. Egy igazi hátránya a játéknak talán az, hogy nincsenek igazi kasztok, csak a kor, ami számít.
Linkek:
FreeToPlay.org (innen fordítottam) - angol
WikiPédia – angol
Képek:
UI: Wikit érdemes olvasgatni, mert az élet skilleknél, van a tehénfejéstől a birkanyírásig minden van ... nagyon húzós játék lehet, de sajna nem volt erőm 5 percnél tovább játszani a TW verzióval, mert nem értettem semmit :(.