163
Ki mire használja a mobilját ? (a telefonáláson kivül)
-
#83 ja, fényforrás! el is felejtettem! :D 3510i szép fényt ad a sötétben -
JackMeadow #82 de kurva fontos téma... -
Nuki #81 Vízszintmérőt hogy? -
#80 shalom!
-
#79 -telefonálás
-SMSezés
-játék
-zenehallgatás
-fényképezés
-jegyzetek beleírása
-ébresztőóra
-fényforrás
-számológép
-naptárnézegetés -
Szeszmester #78 Sörnyitásra. -
#77 Valaki nem tud olcson Sony Ericcson S500i-t???
-
#76 -telefonálás
-sms
-fényforrás nagyritkán
Kb ennyi. De öreg már szegány és szívesen használnám netezésre is WLAN-hoz, ezért keresgélek mostanában újat. A Meizu M8 tűnik a legjobbnak eddig :) -
#75 -SMS
-Net/MSN/E-mail
-Ébresztő/Óra
-Naptár
-Microsoft OfficeOneNote
-Játék
-Pdf/Word olvasás
-Térkép/Navigáció
-Lámpa
-
#74 én is csak szürkében :))
+ kamera, fényképező, (néha tükör?? LOL) -
#73 Se K800i :)(mp3-ra meg ipod de az mellékes )
-telefonalas
-sms
-foto,video
-
#72 -Telefon
-SMS
-Ébresztő
-Óra
-Számológép
-Naptár
Ilyenem van:
-
#71 minek zsebben hordani a telefont, asztalon nem kopik... -
#70 lol :D -
#69 Minek minden nap töltésselk kínozmi az akkut. -
#68 HEH :DDDDDDDDDDDD -
#67 sms-írásra, bankügyek intézésére, és a mobillal szoktam üvöltözni, ha mérges vagyok. -
#66 :(
[érti] -
#65 nek mw300i-m van
Zenélés
SMS
Beszélgetés
Játék
Kamera
Számológép -
#64 csak symbian op rendszeres telefonokon működik a webcammá konvertáló program -
haxoror #63 És?
Amikor alszom akkor tölt amúgy meg mi a szarnak hurcoljak magammal külön mp3 playert ha a telo is tudja? :) -
Hajnalcat #62 porfogónak -
mikusmate #61 Ébresztőóra, mp3 hallgatás, és a legfontosabb: emlékeztető (anélkül elfelejtenék mindent ) -
#60 Szerintem ez már a marhaság kategória. -
#59 mindenki! erről a teló-webcam dologról ki mit tud? fontos lenne :] (#54) -
#58 nem -
#57 Na ja az aksit meg töltheted naponta.... -
#56 Havi 4-5 ezerér is van már net.... És aztán ingyen ezek a dolgok. -
#55 Hát...:
MP3-om
phoning
Rádió
SMS
Óra
Ébresztés
Számológép
Bejegyzések:)
ilyenem van:
-
#54 motorolaj v3-at lehet webcamnak használni? -
#53 MP3-at még csak-csak aláírom, de akkor legyen benne 2gigás kari és tényleg szóljon úgy, mint egy normális Creative vagy MPIO. -
#52 Ja mégvalami: SMS-t soha nem írok. Lehet, hogy kiröhögtök, de tényleg soha nem írok. Felhívom és megbeszélem.
-
#51 nem, inkább felhivod :D -
zoolee #50 Nekem van egy fos v3 masom most, mert az n gage rendszere 1 perc alatt összeomlott.és ezt csak telózásra. -
#49 mer mondjuk azert, ha valaki ugy gondolja, hogy neki nem kell mp3,mp4 ipod meg hasonlo cuccok, akkor vesz 1 telefont ami bovitheto kartyas mondjuk 2 giga. megveszi a telot, rapakolja a zeneit, es azon hallgatja. 2in1 :] radio meg azert, hogyha mondjuk szereted a pop zenet meg ilyeneket, akkor fogod es elinditod, nem pedig hozod a kis szokol radiot magad mellett a buszon : o -
#48 havi pl. 10ezer internet? es ha epp mesz bulizni hazaugrasz msnre hogy megmond neki hogy kesel? vagynemertem :/ -
#47 Én pl azt nem értem telefonba minek rádio meg mp3 lejátszó???? Kapásból gondolom rendesen húzza az akkut. -
#46 Az enyém szebb. -
#45 az ébrezst,órának,néha emlékeztetők,ritkán telegfonálok és küldök ms-st,inkább csak a zsebemet nyomja:D -
#44 Vodafone-nál 15 ft egy üzenet. Szerintem egy kicsit húzós dőleg hogy msn-ezni otthoni pc-n ingyen is lehet.