Milliós internetes átverés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként én szoktam gyûjteni az efféle leveleket, már ha átjut a gmail spamszûrôjén, jókat mulatok rajtuk, néha kedvem tartaná megszívatni ôket (á'la 419eater). <#violent>#violent> <#zavart2>#zavart2>
\"There is no sweet kingdom of heaven, full of flowers and green landscapes. No god will welcome you with open arms, like a father who forgives all your sins. \"
A középkorban amikor megnyerte valaki a lovagi tornát, max elõtte kellett NEVEZÉSI díjat fizetni... mondom mielõtt még megnyerte volna.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
1. Az ilyen típusú ember sztem mindegy hogy e-mailben vagy levélben telfonon kapja a szopatást, benyelja biztos.
2. Nemhiszem, hogy mindenki továbbküldõs e-maileket küldözgetett volna orrba szájba, hogyha akár 10 Forintot is kellett volna fizetnie érte.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
volt olyan ember, akinek ezt a kezébe adva (szépen kinyomtatva), elkezdett szörnyûlködni. Én meg azt hittem, érteni fogja a viccet. Érettségizett ember.
Vagy, hogyha felugrik egy piros villogó ablak, amiszerint "a számítógéped veszélynek van kitéve, kattints ide, az elhárításhoz", akkor arra NEM kattintunk rá. Még véletlenül se. Vagy épp nem veszünk csengõhangot/háttérképet a jambától pénzért, mikor ilyenekkel tele van a net, ingyen. És ez csak néhány példa.
Annyit tehetünk, hogy ha valaki kezdõ, akkor mi "kockafejû gépnyomók" segítünk neki. Ha lusták vagyunk, -márpedig igen- akkor csak annak a pár oldalnak a címét kell megadni nekik, ahol okulhatnak. Kis fáradság, de talán van értelme.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
practitioner of the forbidden arts of death
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Itt nem az a hülye, aki bepróbálkozik, hanem az aki behajol. Megérdemelte.