Rainbow Six Vegas 2 - tökéletesíteni a tökéletest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos alig játszik valaki a Raven Shielddel mindig amcsi szerverekre kell menni <#szomoru1>#szomoru1>
R6 sorozat a Raven Shield és kiegészítõinél meghalt. Lockdown és a Vegas már rég nem taktikai játék. Agyatlan hent a régiekhez képest.
Valóság? Hm. amikor végtelen tárad van a pisztolyokhoz, életerõ mint a CoD2-ben: autogyógyulás...lol.
Viszont a Vegasban a sztorinak nagyobb szerepe volt, illetve volt 1-2 jó dolog benne.
Jelenleg egy játék van, ami még közelebb áll a valósághoz: Ghost Recon: AW2
Valóság? Hm. amikor végtelen tárad van a pisztolyokhoz, életerõ mint a CoD2-ben: autogyógyulás...lol.
Viszont a Vegasban a sztorinak nagyobb szerepe volt, illetve volt 1-2 jó dolog benne.
Jelenleg egy játék van, ami még közelebb áll a valósághoz: Ghost Recon: AW2
Lehetünk végre nõi karakterrel is, mi ez ha nem lényeges újítás?! <#idiota>#idiota>
(ha csak olyan lesz mint a Vegas az már nekem elég 😊
(ha csak olyan lesz mint a Vegas az már nekem elég 😊
Elsõ része nagyon tetszett (pályadesign, csapattagok irányítása, hangulat), szóval várom a következõt is. Viszont az elõzetes képek és infók alapján tartok tõle, hogy lényeges újítások nem lesznek benne, inkább egy 'Episode 2' lehet, mint amit a Half life2-bõl szerettek volna csinálni. A "Tizenegy eddig sehol sem látott fegyver"-t pedig picit kétkedve fogadom, az FPS-ekben szerintem már az összes valós múltbeli, jelenkori és közeljövõben megjelenõ fegyvert beledolgozták - márpedig a valósághûségetszem elõtt tartó R6 sorozatba nem illenének holmi fantáziafegyverek.