Tin Man
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem értem a postod értelmét.
ezt most miért?... és miért így?... ha már kritika, fejtsd ki...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
pedig már kint van a part3 is...szóval nemtom
lesz magyar felirat biztos, csak a kérdés hogy mikor...amíg nincs angol felirat addig nem nagyon vállalják be a fordítók
Bazinga!
mert érdekelne, de barátnõm nélkül nem nézek sorozatot.
Bazinga!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Anime rajongóknak még 2 cím, hogy tudjátok hová tenni a stílust: Steamboy ill. Howl's Moving Castle ;-)
Játékosok pedig elég csak a Thief vagy a Bioshock nevet említenem és azt hiszem egybõl képben lesznek...
Mammut mester tollából ITT találhattok róla egy nagyob lélegzetvételû értekezést.
A sorozat hivatalos honlapját, infókat, képeket pedig ITT érhetitek el.
Neal McDonough /alias Tin Man/ ismerõs lehet a Rejtélyes vírusok nyomában c. sorozatból /1 évadot ért meg/ vagy az Elit alakulatból.
Felirat, ha minden igaz hétvégére lesz ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.