Tin Man

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
most õszintén... szerinted akinek ez már 1 éve kedvencek között van, azt így gondolja?

nem értem a postod értelmét.

ezt most miért?... és miért így?... ha már kritika, fejtsd ki...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

DjDano
SZAR sorozat! KUKA

Alice után kedvet kaptam hozzá 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

takysoft
nem tudok róla

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Nem fogja Magyarországon adni ezt vmelyik csatorna? Pl. AXN?
Pff... ráadásul ezt a 2 utolsó részt az asztali dvd lejátszó nézhetetlenül tudja csak lejátszani. A jó minõségû 1. rész bezzeg tökéletes.
Na, végignéztem, láttam mind a 3 részt! Nagyon jó volt! Csak az a baj, hogy az utolsó 2 rész hiába hdtv-s, mosottas, és nem olyan jó minõségû, mint az 1. rész hdtv-s verzióban.
sapkafej
papucs

György

precision
feliratot még csak a part 1 -hez láttam, azt is angolul
pedig már kint van a part3 is...szóval nemtom
lesz magyar felirat biztos, csak a kérdés hogy mikor...amíg nincs angol felirat addig nem nagyon vállalják be a fordítók

Bazinga!

takysoft
Van hozzá magyar felirat?
mert érdekelne, de barátnõm nélkül nem nézek sorozatot.

Nekem is nagyon tetszik, én ma néztem meg a part 2-t.
precision
Most néztem meg a part 1 -et. Hát, nem volt rossz. Igazság szerint rosszabbra számítottam, mondván már megint egy Óz a nagy varázsló rókabõr. De ez az újféle megvilágítás jót tett a kissé bugyuta/gyerekes sztorinak (sry a nagy Óz fanoktól 😊). Szóval tetszett, várom a következõ részt.

Bazinga!

AntiHero
Hmm érdekesnek hangzik. Megnézem^^

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tinman
Egybeírom, mert nem innen a név -semmi köze hozzá-, de ez egy másik történet. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
sztem pereld be öket a neved ellopása miatt😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
A sci-fi channel egy újabb próbálkozása, melynek elsõ része, mindenkit meglepve kiválóan teljesített. A sorozat steampunk stílusa, elsõre talán szokatlan lehet, de könnyen rá lehet kapni az ízére. H.G. Wells és Verne nevét szokták emlegetni, ha steampunk mûfajról van szó, így azt hiszem már sejthetõ, hogy mire számíthattok.
Anime rajongóknak még 2 cím, hogy tudjátok hová tenni a stílust: Steamboy ill. Howl's Moving Castle ;-)
Játékosok pedig elég csak a Thief vagy a Bioshock nevet említenem és azt hiszem egybõl képben lesznek...

Mammut mester tollából ITT találhattok róla egy nagyob lélegzetvételû értekezést.

A sorozat hivatalos honlapját, infókat, képeket pedig ITT érhetitek el.

Neal McDonough /alias Tin Man/ ismerõs lehet a Rejtélyes vírusok nyomában c. sorozatból /1 évadot ért meg/ vagy az Elit alakulatból.

Felirat, ha minden igaz hétvégére lesz ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.