Internetadó az Európai Unióban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az az adó hogy fog kinézni többet kell majd fizetni a netért vagy nemértem 😞??
Next PC upgrade: 2022
http://myspace.com/leiladoob >>> ZSIDÓADÓ, én a zsidókat adóztatnám meg elsõsorban.
http://blog.myspace.com/leiladoob >>> Simon Perez beismerte...
http://blog.myspace.com/leiladoob >>> Simon Perez beismerte...
nem semmi ez a kép. az ilyen arcokat is megadóztatnám. egy ilyen fej látványa nekem rémálmokat okoz, és másnap nem tudok hatékonyan dolgozni, és pénzt termelni állambácsinak! ingyenélõ tolvajok <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
Amit tömegek használnak, még ha kicsi is a mérték nagy zsét lehet bezsebelni belõle. Pl: 1Mbit mondjuk legyen 1 eurocent. Számoljatok utána mennyi zsé lenne ez csak magyaroszágon nem ám az EU-ban. Egy átlag ember meg se érezné gyakorlatilag mégis tömegében egy kemény összeg jönne ki.
Ezt a Kovács László urunk vetette fel elõször mint Eu-s adóügyi biztos.
Nem. Mert amig élsz addig tudnak nyuzni és többet lehuzni a béredbõl, fogyasztásodból és ha utódokat szülsz akkor itt az új generáció akiket lehet nyúzni.
Kinek az érdeke egy ilyen fajta adó ?
Annak aki nem interneten árul. Kiváncsi lennék a tisztelt képviselõnek milyen kapcsolatai vannak offline kereskedõkkel.
Annak aki nem interneten árul. Kiváncsi lennék a tisztelt képviselõnek milyen kapcsolatai vannak offline kereskedõkkel.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
röviden, tömören B*******G AZT A J* K****A A*****T!
mindent és bármit 😞
A fizetésem után a cég brutális adót fizet, én pedig durva személyi jövedelem adót. Veszek a maradékon internetet, melybõl általános forgalmi adót kaszál az állam. Ha online vásárolok, akkor a megvett termék után fizetek ismét általános forgalmi adót, a cég pedig a bevételei után jövedelemadót.
nem egészen értem, hogy konkrétan még mi a *****-ra lehetne itt adót kivetni?
inkább legyen köldökadó, akinek van születésekor, annak minden valaha keresett forintját az állam jogosan elveheti. Kész.
A fizetésem után a cég brutális adót fizet, én pedig durva személyi jövedelem adót. Veszek a maradékon internetet, melybõl általános forgalmi adót kaszál az állam. Ha online vásárolok, akkor a megvett termék után fizetek ismét általános forgalmi adót, a cég pedig a bevételei után jövedelemadót.
nem egészen értem, hogy konkrétan még mi a *****-ra lehetne itt adót kivetni?
inkább legyen köldökadó, akinek van születésekor, annak minden valaha keresett forintját az állam jogosan elveheti. Kész.
Forza.
hát már igy is elég adót fizetek, fizesen az net adót aki árül rajta bár szerintem ez alap.
És aki kitalálta ezt az egészet az szeretkezen a felmenöivel.
És aki kitalálta ezt az egészet az szeretkezen a felmenöivel.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Remélem ez a majom szolmizál és nem az adórol vakerál. 😊
Ez így kicsit félreérthetõ szvsz.
Az USA-ban a neten történõ kereskedést akarták megadóztatni és ezt tolták ki, nem azinternetet!
Javítsatok ki ha tévedek!
<#help>#help>
Az USA-ban a neten történõ kereskedést akarták megadóztatni és ezt tolták ki, nem azinternetet!
Javítsatok ki ha tévedek!
<#help>#help>
Ennyi erõvel a jövedéki adót is megkérdõjelezhetnéd. 😊
www.f1video.fanklub.hu
Ha jól tudom az internetszolgáltatás után fizetünk forgalmi adót, akkor meg mit akarnak még ezek a barmok?
Néha a kevesebb adó a több. Ezt kéne belátni.
www.f1video.fanklub.hu
😞
Inkább menjen csõdbe az egész 😛
Inkább menjen csõdbe az egész 😛
oké, adózzunk. de mi lenne, ha végre a minimálbért emelnék 100 nettó fölé? nem csak a gáz árát...
Meg adókban is.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
dögöljön meg, így finoman 😊
gazdagoknak kedvezmény mi meg dögöljünk meg
gazdagoknak kedvezmény mi meg dögöljünk meg
Törölt felhasználó
nem semmi ez a kép. az ilyen arcokat is megadóztatnám. egy ilyen fej látványa nekem rémálmokat okoz, és másnap nem tudok hatékonyan dolgozni, és pénzt termelni állambácsinak!
ingyenélõ tolvajok <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
ingyenélõ tolvajok <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
Már így is az adók országa vagyunk, nem értem mit sírtok, ha bevezetésre kerül még egy-két adófajta <#hehe>#hehe>
nemsemmi😄
nyáron halottam hogy a levegõ után is kell majd ADÓZNI(persze autó után) mert szennyezik a környezetet!😄
nyáron halottam hogy a levegõ után is kell majd ADÓZNI(persze autó után) mert szennyezik a környezetet!😄
Hát ezt tényleg nálink fogják elsõként bevezetni, a legmagasabb kulcscsal az életszinvonal növelése érdekében...
nem lenne egyszerûbb az embereket agyonverni, és elvenni a pénzüket? <#szomoru2>#szomoru2>
kishazánkban már kiszámolni nem tudom, mennyi a megkeresett forintomból az, amit valójában elkölthetek, és nem népnyúzó adó.
100 forintból 70 adó? /áfa béfa jövedéki../ a többibõl csirkefarhát?
kishazánkban már kiszámolni nem tudom, mennyi a megkeresett forintomból az, amit valójában elkölthetek, és nem népnyúzó adó.
100 forintból 70 adó? /áfa béfa jövedéki../ a többibõl csirkefarhát?
mi magyarok elsõként fogjuk beezetni, mert nyalásban az élen vagyunk
Ez ütött !!! 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A következõ beszlgetés zajlott le az elekromosság bemutatóján, 1800-as évek végén:
politikus Edisonnak: -És mindez mire lesz jó?
Edison a politikusnak: - Például meg lehet majd adóztatni...
politikus Edisonnak: -És mindez mire lesz jó?
Edison a politikusnak: - Például meg lehet majd adóztatni...
remélem minnél hamarabb felbomlik ez a vízfejû szörnyeteg.