28
  • grebber
    És az az adó hogy fog kinézni többet kell majd fizetni a netért vagy nemértem :(??
  • flashdesigner
    http://myspace.com/leiladoob >>> ZSIDÓADÓ, én a zsidókat adóztatnám meg elsősorban.

http://blog.myspace.com/leiladoob >>> Simon Perez beismerte...
  • flashdesigner
    nem semmi ez a kép. az ilyen arcokat is megadóztatnám. egy ilyen fej látványa nekem rémálmokat okoz, és másnap nem tudok hatékonyan dolgozni, és pénzt termelni állambácsinak! ingyenélő tolvajok
  • vax
    Amit tömegek használnak, még ha kicsi is a mérték nagy zsét lehet bezsebelni belőle. Pl: 1Mbit mondjuk legyen 1 eurocent. Számoljatok utána mennyi zsé lenne ez csak magyaroszágon nem ám az EU-ban. Egy átlag ember meg se érezné gyakorlatilag mégis tömegében egy kemény összeg jönne ki.
  • vax
    Ezt a Kovács László urunk vetette fel először mint Eu-s adóügyi biztos.
  • vax
    Nem. Mert amig élsz addig tudnak nyuzni és többet lehuzni a béredből, fogyasztásodból és ha utódokat szülsz akkor itt az új generáció akiket lehet nyúzni.
  • turul16
    Kinek az érdeke egy ilyen fajta adó ?
    Annak aki nem interneten árul. Kiváncsi lennék a tisztelt képviselőnek milyen kapcsolatai vannak offline kereskedőkkel.
  • ziby
    röviden, tömören B*******G AZT A J* K****A A*****T!
  • arty
    mindent és bármit :(

A fizetésem után a cég brutális adót fizet, én pedig durva személyi jövedelem adót. Veszek a maradékon internetet, melyből általános forgalmi adót kaszál az állam. Ha online vásárolok, akkor a megvett termék után fizetek ismét általános forgalmi adót, a cég pedig a bevételei után jövedelemadót.

nem egészen értem, hogy konkrétan még mi a *****-ra lehetne itt adót kivetni?

inkább legyen köldökadó, akinek van születésekor, annak minden valaha keresett forintját az állam jogosan elveheti. Kész.
  • Tobacco
    hát már igy is elég adót fizetek, fizesen az net adót aki árül rajta bár szerintem ez alap.
    És aki kitalálta ezt az egészet az szeretkezen a felmenöivel.
  • jtrencsenyi
    Remélem ez a majom szolmizál és nem az adórol vakerál. :)
  • GiNKaSS
    Ez így kicsit félreérthető szvsz.
    Az USA-ban a neten történő kereskedést akarták megadóztatni és ezt tolták ki, nem azinternetet!
    Javítsatok ki ha tévedek!
  • schumifun5mal
    Ennyi erővel a jövedéki adót is megkérdőjelezhetnéd. :)
  • Chrisx
    Ha jól tudom az internetszolgáltatás után fizetünk forgalmi adót, akkor meg mit akarnak még ezek a barmok?
  • schumifun5mal
    Néha a kevesebb adó a több. Ezt kéne belátni.
  • ParadoxH
    :(
    Inkább menjen csődbe az egész :P
  • kisgabo
    oké, adózzunk. de mi lenne, ha végre a minimálbért emelnék 100 nettó fölé? nem csak a gáz árát...

• Sanyix
    Meg adókban is.
  • jeti00
    dögöljön meg, így finoman :)
    gazdagoknak kedvezmény mi meg dögöljünk meg
    nem semmi ez a kép. az ilyen arcokat is megadóztatnám. egy ilyen fej látványa nekem rémálmokat okoz, és másnap nem tudok hatékonyan dolgozni, és pénzt termelni állambácsinak!
    ingyenélő tolvajok
  • Wittgen
    Már így is az adók országa vagyunk, nem értem mit sírtok, ha bevezetésre kerül még egy-két adófajta
  • 2504
    nemsemmi:D
    nyáron halottam hogy a levegő után is kell majd ADÓZNI(persze autó után) mert szennyezik a környezetet!:D
  • NYCBoy
    Hát ezt tényleg nálink fogják elsőként bevezetni, a legmagasabb kulcscsal az életszinvonal növelése érdekében...
  • kisgabo
    nem lenne egyszerűbb az embereket agyonverni, és elvenni a pénzüket?

kishazánkban már kiszámolni nem tudom, mennyi a megkeresett forintomból az, amit valójában elkölthetek, és nem népnyúzó adó.

100 forintból 70 adó? /áfa béfa jövedéki../ a többiből csirkefarhát?
  • Joybull
    mi magyarok elsőként fogjuk beezetni, mert nyalásban az élen vagyunk
  • LeonSilver
    Ez ütött !!! ;)
  • T0nk
    A következő beszlgetés zajlott le az elekromosság bemutatóján, 1800-as évek végén:

politikus Edisonnak: -És mindez mire lesz jó?
    Edison a politikusnak: - Például meg lehet majd adóztatni...
  • Ronny
    remélem minnél hamarabb felbomlik ez a vízfejű szörnyeteg.