28
-
#28 És az az adó hogy fog kinézni többet kell majd fizetni a netért vagy nemértem :(?? -
flashdesigner #27 http://myspace.com/leiladoob >>> ZSIDÓADÓ, én a zsidókat adóztatnám meg elsősorban.
http://blog.myspace.com/leiladoob >>> Simon Perez beismerte... -
flashdesigner #26 nem semmi ez a kép. az ilyen arcokat is megadóztatnám. egy ilyen fej látványa nekem rémálmokat okoz, és másnap nem tudok hatékonyan dolgozni, és pénzt termelni állambácsinak! ingyenélő tolvajok -
vax #25 Amit tömegek használnak, még ha kicsi is a mérték nagy zsét lehet bezsebelni belőle. Pl: 1Mbit mondjuk legyen 1 eurocent. Számoljatok utána mennyi zsé lenne ez csak magyaroszágon nem ám az EU-ban. Egy átlag ember meg se érezné gyakorlatilag mégis tömegében egy kemény összeg jönne ki.
-
vax #24 Ezt a Kovács László urunk vetette fel először mint Eu-s adóügyi biztos.
-
vax #23 Nem. Mert amig élsz addig tudnak nyuzni és többet lehuzni a béredből, fogyasztásodból és ha utódokat szülsz akkor itt az új generáció akiket lehet nyúzni. -
turul16 #22 Kinek az érdeke egy ilyen fajta adó ?
Annak aki nem interneten árul. Kiváncsi lennék a tisztelt képviselőnek milyen kapcsolatai vannak offline kereskedőkkel. -
ziby #21 röviden, tömören B*******G AZT A J* K****A A*****T! -
#20 mindent és bármit :(
A fizetésem után a cég brutális adót fizet, én pedig durva személyi jövedelem adót. Veszek a maradékon internetet, melyből általános forgalmi adót kaszál az állam. Ha online vásárolok, akkor a megvett termék után fizetek ismét általános forgalmi adót, a cég pedig a bevételei után jövedelemadót.
nem egészen értem, hogy konkrétan még mi a *****-ra lehetne itt adót kivetni?
inkább legyen köldökadó, akinek van születésekor, annak minden valaha keresett forintját az állam jogosan elveheti. Kész. -
#19 hát már igy is elég adót fizetek, fizesen az net adót aki árül rajta bár szerintem ez alap.
És aki kitalálta ezt az egészet az szeretkezen a felmenöivel. -
jtrencsenyi #18 Remélem ez a majom szolmizál és nem az adórol vakerál. :) -
GiNKaSS #17 Ez így kicsit félreérthető szvsz.
Az USA-ban a neten történő kereskedést akarták megadóztatni és ezt tolták ki, nem azinternetet!
Javítsatok ki ha tévedek!
-
schumifun5mal #16 Ennyi erővel a jövedéki adót is megkérdőjelezhetnéd. :) -
#15 Ha jól tudom az internetszolgáltatás után fizetünk forgalmi adót, akkor meg mit akarnak még ezek a barmok? -
schumifun5mal #14 Néha a kevesebb adó a több. Ezt kéne belátni. -
ParadoxH #13 :(
Inkább menjen csődbe az egész :P -
#12 oké, adózzunk. de mi lenne, ha végre a minimálbért emelnék 100 nettó fölé? nem csak a gáz árát...
-
#11 Meg adókban is. -
jeti00 #10 dögöljön meg, így finoman :)
gazdagoknak kedvezmény mi meg dögöljünk meg -
#9 nem semmi ez a kép. az ilyen arcokat is megadóztatnám. egy ilyen fej látványa nekem rémálmokat okoz, és másnap nem tudok hatékonyan dolgozni, és pénzt termelni állambácsinak!
ingyenélő tolvajok -
Wittgen #8 Már így is az adók országa vagyunk, nem értem mit sírtok, ha bevezetésre kerül még egy-két adófajta -
2504 #7 nemsemmi:D
nyáron halottam hogy a levegő után is kell majd ADÓZNI(persze autó után) mert szennyezik a környezetet!:D -
NYCBoy #6 Hát ezt tényleg nálink fogják elsőként bevezetni, a legmagasabb kulcscsal az életszinvonal növelése érdekében... -
#5 nem lenne egyszerűbb az embereket agyonverni, és elvenni a pénzüket?
kishazánkban már kiszámolni nem tudom, mennyi a megkeresett forintomból az, amit valójában elkölthetek, és nem népnyúzó adó.
100 forintból 70 adó? /áfa béfa jövedéki../ a többiből csirkefarhát? -
Joybull #4 mi magyarok elsőként fogjuk beezetni, mert nyalásban az élen vagyunk -
#3 Ez ütött !!! ;) -
T0nk #2 A következő beszlgetés zajlott le az elekromosság bemutatóján, 1800-as évek végén:
politikus Edisonnak: -És mindez mire lesz jó?
Edison a politikusnak: - Például meg lehet majd adóztatni... -
Ronny #1 remélem minnél hamarabb felbomlik ez a vízfejű szörnyeteg.