Tarolnak a virtuális ajándékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.virtualorgazm.com
Az élet a legjobb méreg...
Anya szekondlájfot kérek karácsonyra! 😄
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Én még mindig nemértem miért játszanak életszimulátorokat emberek, nemhogy még ajándkékot is ott kérnek...
A bankszámlád is csak 1-esekbõl és 0-ákból állnak, ha belegondolsz sok minden nem változik, itt egy kicsit kevesebb, ott meg több ;p
De ez mondjuk tényleg gáz sztem . Talán csak a másolt DVD/CD-k ajándékozásával lehet ezt überelni :/
De ez mondjuk tényleg gáz sztem . Talán csak a másolt DVD/CD-k ajándékozásával lehet ezt überelni :/
Ilyenkor mindig arra kell gondolni, hogy ezek 1-esekbõl meg 0-ákból állnak.... ez lenne az utolsó dolog amire költenék...
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Szerintem amikor az ember elkezd ilyenre kolteni az a tarsadalom veget kell jelentse. Valahol meg ehenhalnak az emberek.
Elég szánalmas. Ami digitális az bizony a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetõ egyedinek, ugyanis nagyon könnyen másolható. Eredetinek sem lehet nevezni, mert nem megkülönböztethetõ a másolatoktól.
Ez inkább olyasmi, mint a csengõhangok meg a mobillogók bisznisze. A sok agyatlan pénzt ad valami olyanért, amirõl nem tudja, hogy teljesen értéktelen, az életminõségén semmilyen módon nem változtat pozitív irányban, sem neki sem annak akit "megajándékoz" vele.
Hacsak nem hobby útján keresi a pénzt, munka helyett. Aki meg ilyen digitális szemétért dolgozni képes az szerintem idióta...
Ez inkább olyasmi, mint a csengõhangok meg a mobillogók bisznisze. A sok agyatlan pénzt ad valami olyanért, amirõl nem tudja, hogy teljesen értéktelen, az életminõségén semmilyen módon nem változtat pozitív irányban, sem neki sem annak akit "megajándékoz" vele.
Hacsak nem hobby útján keresi a pénzt, munka helyett. Aki meg ilyen digitális szemétért dolgozni képes az szerintem idióta...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...