9
-
sirGalahad #9 www.virtualorgazm.com -
toto66 #8 Anya szekondlájfot kérek karácsonyra! :D -
xizor #7 Én még mindig nemértem miért játszanak életszimulátorokat emberek, nemhogy még ajándkékot is ott kérnek... -
Luminas #6 A bankszámlád is csak 1-esekből és 0-ákból állnak, ha belegondolsz sok minden nem változik, itt egy kicsit kevesebb, ott meg több ;p
De ez mondjuk tényleg gáz sztem . Talán csak a másolt DVD/CD-k ajándékozásával lehet ezt überelni :/ -
#5 Ilyenkor mindig arra kell gondolni, hogy ezek 1-esekből meg 0-ákból állnak.... ez lenne az utolsó dolog amire költenék... -
qwas #4 Szerintem amikor az ember elkezd ilyenre kolteni az a tarsadalom veget kell jelentse. Valahol meg ehenhalnak az emberek. -
#3 Elég szánalmas. Ami digitális az bizony a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető egyedinek, ugyanis nagyon könnyen másolható. Eredetinek sem lehet nevezni, mert nem megkülönböztethető a másolatoktól.
Ez inkább olyasmi, mint a csengőhangok meg a mobillogók bisznisze. A sok agyatlan pénzt ad valami olyanért, amiről nem tudja, hogy teljesen értéktelen, az életminőségén semmilyen módon nem változtat pozitív irányban, sem neki sem annak akit "megajándékoz" vele.
Hacsak nem hobby útján keresi a pénzt, munka helyett. Aki meg ilyen digitális szemétért dolgozni képes az szerintem idióta... -
#2 Lassan ketrecbe lehet zárni az emberiséget és mutogatni az univerzum lényeinek... -
#1 Egy sálnak jobban örülök mint egy polyhajnak...