293
oldalnézetes, mászkálós, 2D-s, ugrálós, platform játékok, side-scrolling, akció kalandjáték
-
manson222 #293 Kaze and the Wild Masks Cukiságba öltöztetett rage játék, vagy csak én vagyok a béna! :) -
Kepek #292 Bud Spencer & Terence Hill: Slaps And Beans 2
-
Kepek #291 Yooka-Laylee and the Impossible Lair
-
Kepek #290 Ingyen játszható az odalnézetes Doom
-
#289 Amikkel én játszottam és inkább ilyen fegyveres 2D:
Risk of Rain - horizontális mászkálós, karakterek 4 cooldown képességgel, egymásra halmozódó (random) power up-ok ameddig eljutsz (játékidő = nehézség).
Volgarr the Viking - szörnyek ellen kard/lándzsa, hosszú tanulási görbe
Spelunky - bányában alsó szintekre jutás (időre), hosszú tanulási görbe
Super Crate Box - Ingyenes mini 2D vertikális szörnyroham + fegyverváltások -
steweee #288 vmi olyasmi akciójátékot keresek ilyen új köntösben, mint pl c64 hawkeye, green beret, bruce lee stb.
nyilván mai szinvonalnak megfelelő -
Kepek #287 Magibot
: -
-
steweee #285 http://m.sg.hu/listazas.php3?id=1333386124 -
lammaer #284 Hmmm... nem láttam említve az Unepic c. játékot.
Amellett hogy van némi RPG jelleg benne, egész jó sztorit is összekalapált hozzá a készitő, némi humorral fűszerezve és elég változatos is. -
Kihagytam valamit tegnap :D
Baromira nem vagyok híve a mostanában nagy divatját élő pixelmániának (úgy is mondhatnám hogy irtózom tőle.. minden második indie játék ezzel a megvalósítással jön...) de van 1 játék amivel mindenkinek tennie kell egy próbát, ez pedig a:
Broforce
Ennél elvetemültebb f*szággal nem igazán találkozni a piacon :D
Baromi hangulatos, haverommal 2x is letoltuk local coopban :)
-
#282 Dex-et wishlistre felvettem.
A Mark of the Ninja pedig az egyik legnagyobb királyság ami létezik, mindenkinek must have. Mondom ezt úgy, hogy már kiábrándultam a lopakodós game-ekből úgy általában :D
Kösz a tippeket! Shadow Complex-et az ingyenes periódusban toltam, nagyo jó, meg is fogom venni, de nem most. -
#281 ..és ráadásként egy készülő játék,
Bloodstained:
Nekem ez egy kicsit túl távol keleti, de ettől függetlenül igényesnek tűnik :) -
#280 huha. Ez így passz hirtelen. (am ez a seraph most akciós steamen, valami 8 juro.. Eddig vagy 10 órám van bent, szal megérte asszem, :D)
Viszont 1-2 cím amiik említésre méltóak és még itt nem szerepeltek:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mark of the ninja
Simán a legjobb oldalnézetes lopakodós játék, kötelező darab.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ac chronicles széria
Őszintén szólva nekem annyira nem tetszenek, de attól lehet hogy másnak igen.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Salt and Sanctuary
Dark souls 2D-ben
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Shadow Complex
Konzolon anno elég nagy sikereket ért el, PC-n is egészen élvezhető
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deadlight
Sunnyogós, horror logikai feladványokkal
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dex
2D-s openworld rpg. A stílus kedvelőinek ez is kötelező.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Shank sorozat
Aki nem ismeri, most azonnal próbálja ki! :)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.09.22. 21:42:09 -
steweee #279 nem, az inkább online hent volt, csak nagyon hasonló a nézet és a megvalósítás. most néztem a játékvideket. persze ez se rossz.
de amit irtam, azt esetleg tudja vki hogy mi a csuda lehet ? -
steweee #278 hacsak nem egy másik nagyon hasonló. ott a játékvidben férfi karik voltak, lehetett kardozni, a c64-es bruce lee hez hasonlította a magazin vagy a last ninjához -
steweee #277 jááááááj, épp erre akartam rákérdezni, hogy láttam egy játékintrot asszem tavaly vagy előtt, és kurva jóóó volt és meg akarom szerezni, akár még fizetnék is érte ! :)
erre tessék egyből itt !
-
#276 up! :)
Seraph
A stílus kedvelőinek kötelező. Vigyázat erős függőséget okoz! :)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.09.20. 14:24:01 -
CamelX #275 Véégre! Megjelent a Spelunky HD PC-re :) -
#274 -
#273 -
#272 -
#271 ez ütni fog: The Cave
A Monkey Island és Psychonauts fejlesztőcsapata összeállt...
megjelenése januárban várható PC-re...
ki nyit neki topikot? :) -
#270 Most nézem, pedig még írtam is bele.
Nem mondok inkább semmit. -
#269 ha ez indie, akkor van casual & indie topik:) -
#268 ha oldalról nézed a monitort?
Nem akartam neki új topkiot indítani, gondoltam elfér itt az indie részlegbe:) -
#267 Ebben mi a 2D-s oldalnézetes mászkálós? :) -
#266 Egyik kedvenc indie fejlesztőcsapatom újra akcióban :)
Demo
Mindjárt tesztelem is. -
#265 Project Giana (Giana Sisters Remake)
Demo -
#264 The Binding of Isaac.
140 órám van benne! -
xxxpaulxxx #263 Super meat boy... hosszú idők óta a legjobb szerintem:)
Illetve warez oldalakról már szedhető (:S) A Rayman origins -
#262 Shank, Shank 2 -
#261 Braid (időmanipulációs)
Gish (ügyességi)
Machinarium (logikai) -
12alpi12 #260 Sziasztok!
Tudnátok mondani nekem pár jó 2d-s (oldalnézetes) játékot?
Tudom, na, nézzek körül.De itt túl sok minden van meg amúgy sincs időm rá.
Stílusminta (ezekkel játszottam):
-Jazz Jackrabbit
-Trine
-World of Goo
-Shank
-Fancy Pants
Beleuntam 3d-be. -
#259 Serious Sam: Double D -
#258 Capsized
-
#257 Ancients of Ooga
-
#256 -
xxxpaulxxx #255 Hmmm... és úgy látom róluk még nem volt szó... nos a kedvenc és szerintem a legjobb platformjátékok (snes emu kell hozzájuk):
Donkey Kong Country 1
Donkey Kong Country 2
Donkey Kong Country 3
-
xxxpaulxxx #254 Jah... talán ez a legnehezebb játék, amivel valaha játszottam:D