36
Terrorist Takedown 2
  • pethogabor
    A terrorist 2-ben hogyan tudom a fegyvereket kiválasztani?
    a választ előreís köszönöm!
  • fery02
    Hogy ebbe a (pár perces) játékba mennyi dinnye van. :O
  • hykao #34
    Itthon egyébként magyarul jött ki, 3 ezer forint az ára...
  • lalakov
    Esetleg cooperatív nincs benne?
  • Bence94
    sajnos amit irtál nem igaz a perseus mandate-nek nem volt jobb a motorja ugyanaz mint a sima fear-nek sőt gyengébb ennél viszont 2 plusz effekt azt kész.
  • BladeW
    Nem olyan rossz ez, bar motor meg mindig optimalizalatlan. Tenyleg ua. az a jatekmenet minta fearben de itt legalabb nincs bugyuta horror korites. Es sikerult multiban is kiprobalni.
  • mistermiskolcz
    Terrorist.Takedown.2.US.Navy.Seals-SKIDROW
  • KranaZoli #29
    Hali!

Aki ismeri a FEAR c. játékokat, ez a gamma a FEAR motorokat használja.
    Gondolom ez már a Perseuse Mandate c. epizódét.

Én csak demóval játszottam kb. 5 percet. De amikor megláttam, akkor csalódtam, mert semmi új.

A FEAR annó nagy kedvencem és favoritom volt, de már unalmas. Mert minden FEAR játékot végignyomtam már :)

Azért majd belenézek a teljesbe is.
    (talán :)
  • jefferson83
    Aki angollá tudja varázsolni szóljon. Csak én szedtem le? Elég gagyinak tűnik az első 2 perc alapján. Kis faluban kezdünk a bevezetőben a társak mellettünk majd amikor elkezdődik a játék tök egyedül vághatsz neki a pályának :(
  • N o N a m e
    király! De inkább megvárom torrenten :)
  • Kaslerka #26
    RU/ENG
  • grebber
    Inkább megvárom az angol nyelvűt!
  • Kaslerka #24
    FULL verzió
  • Bence94
    ó a farncba azt hittem hogy angol

• Bence94
    Angol demó hamarosan kipróbálom
  • Bence94
    megvárom az angolt
  • grebber
    Lengyel demó ( 550MB)
  • Bence94
    most nézegettem és találtam elvileg egy beta demo videót erre tessék
  • Bence94
    trailer nem is rossz
  • Borgi
    szerintem azok varázs-bólingbábúk :C
  • Bence94
    rendszerigényt nem tudom szerintem kb mint a fear-nek.
  • Kicsikiraly
    ha nem tudnám mi ez képek alapján CoD4et mondanék lebutított graffal. Ha az első része is ilyen volt(történet és egyebek szempontjából), akkor cod4 koppintott, ha nem, akkor ez a cod4-et :)
  • Firerock
    rendszerigény?
  • csupaA
    dzsí ha, ezért volt olyan ismerős a játk kinézete... szóval FEAR. ahham...
  • jemo69
    látszik hogy a f.e.a.r. motorja nem éppen nagy terek megjelenítésében jeleskedik :P
  • csupaA
    Szerintem azok nem is csavarhúzók, hanem tekebábúk.
  • Adam II
    Első képen fehér fényes izét spriccel a csőből ,második képen ugye fényes csavarhúzók , ötödik képen nézzétek a fickó fejét.
  • bakvarnyu
    Hát ha olyan jó lenne mint a Raven Shield magam alá csinálnék
  • csupaA
    Hát azért annyira nem szar az... :)

Egyébként meg az egyiknek télleg kockaháta van... biztos sokat CS-ezett... xDD
  • JAG1
    És mé' csavarhúzó alakú az a szikra?
  • Facek
    Mér képek alapján jól néz ki ?
    Szemügés vagyok de szerintem nem :D
  • csupaA
    Nem sokat hallottam a játékról

Ez is az a "kurvajólnézkideszar" kategória?
  • schrank
  • grebber
    Nem hüvelyek azok,mert a fegyver tetejénél van egy igazi töltényhüvely.

Azok a fényesizék ahogy te mondod az az amikor fémet meglövik tudod szikrának csufolják :D
  • Dragooon #2
    második képen azok a fényesizéek micsodák? :-D
    [apro]hüvelyek? :-o
    [nem ért hozzá]
  • Bence94
    helo utána néztem és ez egy gyenge sorozatnak az új része amit a city interactive bejelentett és fear motorja fogja hajtani és ahogy nézem a képeket még mindig jól nézki bár elég friss képek úgyhogy még dolgozni kell vele és talán most ez a rész jó lesz
    A City Interactive újra szeretne villantani valamit, s ismét a Terrorist Takedownt választotta erre a nemes feladatra. Készül tehát immár hivatalosan is a folytatás, melyben természetesen ismét számos megoldandó feladat vár ránk. Részünk lesz túszmentőakciókban, patthelyzetek megoldásának kivitelezésében, s nem utolsó sorban az elkerülhetetlen öldöklésben. Főhősünk neve egyelőre rejtély, de azt már tudni, hogy egy amerikai tengerészgyalogos lesz a középpontban. A fejlesztők a F.E.A.R. motorját vették alapul, melyet Jupiter EX néven kell ismernünk (a legutolsó, 2005-ös dátumú Lithtech-motor DX9 renderelővel és Havok fizikával, a Condemned is ezt használta/használja - ]{r.) - s állításuk szerint két év ide vagy oda, bizony számtalan dolgot kifacsartak az erőműből (pl. rengeteg speciális effekt). Minden bizonnyal azonban a legnagyobb ígéret az volt tőlük, miszerint ezúttal egy kellően kidolgozott történettel állnak majd elő, melyek olyan helyszínekre juttatnak el bennünket, mint a Közel-Kelet, veszélyes katonai létesítmények vagy zord hegyvidékek. Erre csupán azt tudom mondani, hogy ha fele olyan kidolgozott sztorija lesz, mint a Call of Duty 4 - Modern Warfare-nek, akkor már jók nálam.

Az információk után pedig azt hiszem, jöhet a desszert, így a játék galériájában fellelhető 18 darab kép talán felrakja az i-re azt a bizonyos pontot. A program mellesleg előreláthatólag valamikor 2008. első negyedévében fog megjelenni, így talán már nem is kell olyan nagyon sokat aludni ahhoz, hogy személyesen is kipróbálhassuk ezt a kis csöppséget. info:pcguru

további képek : itt