Terrorist Takedown 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a választ elõreís köszönöm!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Aki ismeri a FEAR c. játékokat, ez a gamma a FEAR motorokat használja.
Gondolom ez már a Perseuse Mandate c. epizódét.
Én csak demóval játszottam kb. 5 percet. De amikor megláttam, akkor csalódtam, mert semmi új.
A FEAR annó nagy kedvencem és favoritom volt, de már unalmas. Mert minden FEAR játékot végignyomtam már 😊
Azért majd belenézek a teljesbe is.
(talán 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Next PC upgrade: 2022
DFTBA ಠ_ಠ
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Egyébként meg az egyiknek télleg kockaháta van... biztos sokat CS-ezett... xDD
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ez is az a "kurvajólnézkideszar" kategória? <#hehe>#hehe>
Azok a fényesizék ahogy te mondod az az amikor fémet meglövik tudod szikrának csufolják 😄
Next PC upgrade: 2022
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A City Interactive újra szeretne villantani valamit, s ismét a Terrorist Takedownt választotta erre a nemes feladatra. Készül tehát immár hivatalosan is a folytatás, melyben természetesen ismét számos megoldandó feladat vár ránk. Részünk lesz túszmentõakciókban, patthelyzetek megoldásának kivitelezésében, s nem utolsó sorban az elkerülhetetlen öldöklésben. Fõhõsünk neve egyelõre rejtély, de azt már tudni, hogy egy amerikai tengerészgyalogos lesz a középpontban. A fejlesztõk a F.E.A.R. motorját vették alapul, melyet Jupiter EX néven kell ismernünk (a legutolsó, 2005-ös dátumú Lithtech-motor DX9 renderelõvel és Havok fizikával, a Condemned is ezt használta/használja - ]{r.) - s állításuk szerint két év ide vagy oda, bizony számtalan dolgot kifacsartak az erõmûbõl (pl. rengeteg speciális effekt). Minden bizonnyal azonban a legnagyobb ígéret az volt tõlük, miszerint ezúttal egy kellõen kidolgozott történettel állnak majd elõ, melyek olyan helyszínekre juttatnak el bennünket, mint a Közel-Kelet, veszélyes katonai létesítmények vagy zord hegyvidékek. Erre csupán azt tudom mondani, hogy ha fele olyan kidolgozott sztorija lesz, mint a Call of Duty 4 - Modern Warfare-nek, akkor már jók nálam.
Az információk után pedig azt hiszem, jöhet a desszert, így a játék galériájában fellelhetõ 18 darab kép talán felrakja az i-re azt a bizonyos pontot. A program mellesleg elõreláthatólag valamikor 2008. elsõ negyedévében fog megjelenni, így talán már nem is kell olyan nagyon sokat aludni ahhoz, hogy személyesen is kipróbálhassuk ezt a kis csöppséget. info:pcguru
további képek : itt