36
Terrorist Takedown 2
-
pethogabor #36 A terrorist 2-ben hogyan tudom a fegyvereket kiválasztani?
a választ előreís köszönöm! -
#35 Hogy ebbe a (pár perces) játékba mennyi dinnye van. :O -
#34 Itthon egyébként magyarul jött ki, 3 ezer forint az ára... -
#33 Esetleg cooperatív nincs benne? -
#32 sajnos amit irtál nem igaz a perseus mandate-nek nem volt jobb a motorja ugyanaz mint a sima fear-nek sőt gyengébb ennél viszont 2 plusz effekt azt kész. -
BladeW #31 Nem olyan rossz ez, bar motor meg mindig optimalizalatlan. Tenyleg ua. az a jatekmenet minta fearben de itt legalabb nincs bugyuta horror korites. Es sikerult multiban is kiprobalni. -
mistermiskolcz #30 Terrorist.Takedown.2.US.Navy.Seals-SKIDROW -
#29 Hali!
Aki ismeri a FEAR c. játékokat, ez a gamma a FEAR motorokat használja.
Gondolom ez már a Perseuse Mandate c. epizódét.
Én csak demóval játszottam kb. 5 percet. De amikor megláttam, akkor csalódtam, mert semmi új.
A FEAR annó nagy kedvencem és favoritom volt, de már unalmas. Mert minden FEAR játékot végignyomtam már :)
Azért majd belenézek a teljesbe is.
(talán :) -
jefferson83 #28 Aki angollá tudja varázsolni szóljon. Csak én szedtem le? Elég gagyinak tűnik az első 2 perc alapján. Kis faluban kezdünk a bevezetőben a társak mellettünk majd amikor elkezdődik a játék tök egyedül vághatsz neki a pályának :( -
#27 király! De inkább megvárom torrenten :) -
Kaslerka #26 RU/ENG -
#25 Inkább megvárom az angol nyelvűt! -
Kaslerka #24 FULL verzió -
#23 ó a farncba azt hittem hogy angol
-
#22 Angol demó hamarosan kipróbálom -
#21 megvárom az angolt -
#20 Lengyel demó ( 550MB) -
#19 most nézegettem és találtam elvileg egy beta demo videót erre tessék -
#18 trailer nem is rossz
-
#17 szerintem azok varázs-bólingbábúk :C -
#16 rendszerigényt nem tudom szerintem kb mint a fear-nek. -
#15 ha nem tudnám mi ez képek alapján CoD4et mondanék lebutított graffal. Ha az első része is ilyen volt(történet és egyebek szempontjából), akkor cod4 koppintott, ha nem, akkor ez a cod4-et :) -
#14 rendszerigény? -
csupaA #13 dzsí ha, ezért volt olyan ismerős a játk kinézete... szóval FEAR. ahham... -
jemo69 #12 látszik hogy a f.e.a.r. motorja nem éppen nagy terek megjelenítésében jeleskedik :P -
csupaA #11 Szerintem azok nem is csavarhúzók, hanem tekebábúk. -
#10 Első képen fehér fényes izét spriccel a csőből ,második képen ugye fényes csavarhúzók , ötödik képen nézzétek a fickó fejét.
-
#9 Hát ha olyan jó lenne mint a Raven Shield magam alá csinálnék -
csupaA #8 Hát azért annyira nem szar az... :)
Egyébként meg az egyiknek télleg kockaháta van... biztos sokat CS-ezett... xDD -
#7 És mé' csavarhúzó alakú az a szikra? -
#6 Mér képek alapján jól néz ki ?
Szemügés vagyok de szerintem nem :D -
csupaA #5 Nem sokat hallottam a játékról
Ez is az a "kurvajólnézkideszar" kategória? -
#4 -
#3 Nem hüvelyek azok,mert a fegyver tetejénél van egy igazi töltényhüvely.
Azok a fényesizék ahogy te mondod az az amikor fémet meglövik tudod szikrának csufolják :D -
#2 második képen azok a fényesizéek micsodák? :-D
[apro]hüvelyek? :-o
[nem ért hozzá] -
#1 helo utána néztem és ez egy gyenge sorozatnak az új része amit a city interactive bejelentett és fear motorja fogja hajtani és ahogy nézem a képeket még mindig jól nézki bár elég friss képek úgyhogy még dolgozni kell vele és talán most ez a rész jó lesz
A City Interactive újra szeretne villantani valamit, s ismét a Terrorist Takedownt választotta erre a nemes feladatra. Készül tehát immár hivatalosan is a folytatás, melyben természetesen ismét számos megoldandó feladat vár ránk. Részünk lesz túszmentőakciókban, patthelyzetek megoldásának kivitelezésében, s nem utolsó sorban az elkerülhetetlen öldöklésben. Főhősünk neve egyelőre rejtély, de azt már tudni, hogy egy amerikai tengerészgyalogos lesz a középpontban. A fejlesztők a F.E.A.R. motorját vették alapul, melyet Jupiter EX néven kell ismernünk (a legutolsó, 2005-ös dátumú Lithtech-motor DX9 renderelővel és Havok fizikával, a Condemned is ezt használta/használja - ]{r.) - s állításuk szerint két év ide vagy oda, bizony számtalan dolgot kifacsartak az erőműből (pl. rengeteg speciális effekt). Minden bizonnyal azonban a legnagyobb ígéret az volt tőlük, miszerint ezúttal egy kellően kidolgozott történettel állnak majd elő, melyek olyan helyszínekre juttatnak el bennünket, mint a Közel-Kelet, veszélyes katonai létesítmények vagy zord hegyvidékek. Erre csupán azt tudom mondani, hogy ha fele olyan kidolgozott sztorija lesz, mint a Call of Duty 4 - Modern Warfare-nek, akkor már jók nálam.
Az információk után pedig azt hiszem, jöhet a desszert, így a játék galériájában fellelhető 18 darab kép talán felrakja az i-re azt a bizonyos pontot. A program mellesleg előreláthatólag valamikor 2008. első negyedévében fog megjelenni, így talán már nem is kell olyan nagyon sokat aludni ahhoz, hogy személyesen is kipróbálhassuk ezt a kis csöppséget. info:pcguru
további képek : itt