Terrorist Takedown 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A terrorist 2-ben hogyan tudom a fegyvereket kiválasztani?
a választ elõreís köszönöm!
fery02
Hogy ebbe a (pár perces) játékba mennyi dinnye van. 😮

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

hykao
Itthon egyébként magyarul jött ki, 3 ezer forint az ára...
lalakov
Esetleg cooperatív nincs benne?
Bence94
sajnos amit irtál nem igaz a perseus mandate-nek nem volt jobb a motorja ugyanaz mint a sima fear-nek sõt gyengébb ennél viszont 2 plusz effekt azt kész.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Nem olyan rossz ez, bar motor meg mindig optimalizalatlan. Tenyleg ua. az a jatekmenet minta fearben de itt legalabb nincs bugyuta horror korites. Es sikerult multiban is kiprobalni.
Terrorist.Takedown.2.US.Navy.Seals-SKIDROW

KranaZoli
Hali!

Aki ismeri a FEAR c. játékokat, ez a gamma a FEAR motorokat használja.
Gondolom ez már a Perseuse Mandate c. epizódét.

Én csak demóval játszottam kb. 5 percet. De amikor megláttam, akkor csalódtam, mert semmi új.

A FEAR annó nagy kedvencem és favoritom volt, de már unalmas. Mert minden FEAR játékot végignyomtam már 😊

Azért majd belenézek a teljesbe is.
(talán 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Aki angollá tudja varázsolni szóljon. Csak én szedtem le? Elég gagyinak tûnik az elsõ 2 perc alapján. Kis faluban kezdünk a bevezetõben a társak mellettünk majd amikor elkezdõdik a játék tök egyedül vághatsz neki a pályának 😞

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

N o N a m e
király! De inkább megvárom torrenten 😊
RU/ENG

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

grebber
Inkább megvárom az angol nyelvût!

Next PC upgrade: 2022

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Bence94
ó a farncba azt hittem hogy angol

Bence94
Angol demó hamarosan kipróbálom

Bence94
megvárom az angolt

grebber

Bence94
most nézegettem és találtam elvileg egy beta demo videót erre tessék

Bence94
trailer nem is rossz

Borgi
szerintem azok varázs-bólingbábúk :C

porki fagyok fállalon

Bence94
rendszerigényt nem tudom szerintem kb mint a fear-nek.

Kicsikiraly
ha nem tudnám mi ez képek alapján CoD4et mondanék lebutított graffal. Ha az elsõ része is ilyen volt(történet és egyebek szempontjából), akkor cod4 koppintott, ha nem, akkor ez a cod4-et 😊

DFTBA ಠ_ಠ

Firerock
rendszerigény?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

dzsí ha, ezért volt olyan ismerõs a játk kinézete... szóval FEAR. ahham...

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

látszik hogy a f.e.a.r. motorja nem éppen nagy terek megjelenítésében jeleskedik 😛
Szerintem azok nem is csavarhúzók, hanem tekebábúk.

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Adam II
Elsõ képen fehér fényes izét spriccel a csõbõl ,második képen ugye fényes csavarhúzók , ötödik képen nézzétek a fickó fejét.

bakvarnyu
Hát ha olyan jó lenne mint a Raven Shield magam alá csinálnék<#vigyor1>

Hát azért annyira nem szar az... 😊

Egyébként meg az egyiknek télleg kockaháta van... biztos sokat CS-ezett... xDD

JAG1
És mé' csavarhúzó alakú az a szikra?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Facek
Mér képek alapján jól néz ki ?
Szemügés vagyok de szerintem nem 😄
Nem sokat hallottam a játékról

Ez is az a "kurvajólnézkideszar" kategória? <#hehe>

schrank
<#unalmas>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

grebber
Nem hüvelyek azok,mert a fegyver tetejénél van egy igazi töltényhüvely.

Azok a fényesizék ahogy te mondod az az amikor fémet meglövik tudod szikrának csufolják 😄

Dragooon
második képen azok a fényesizéek micsodák? :-D
hüvelyek? :-o

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Bence94
helo utána néztem és ez egy gyenge sorozatnak az új része amit a city interactive bejelentett és fear motorja fogja hajtani és ahogy nézem a képeket még mindig jól nézki bár elég friss képek úgyhogy még dolgozni kell vele és talán most ez a rész jó lesz
A City Interactive újra szeretne villantani valamit, s ismét a Terrorist Takedownt választotta erre a nemes feladatra. Készül tehát immár hivatalosan is a folytatás, melyben természetesen ismét számos megoldandó feladat vár ránk. Részünk lesz túszmentõakciókban, patthelyzetek megoldásának kivitelezésében, s nem utolsó sorban az elkerülhetetlen öldöklésben. Fõhõsünk neve egyelõre rejtély, de azt már tudni, hogy egy amerikai tengerészgyalogos lesz a középpontban. A fejlesztõk a F.E.A.R. motorját vették alapul, melyet Jupiter EX néven kell ismernünk (a legutolsó, 2005-ös dátumú Lithtech-motor DX9 renderelõvel és Havok fizikával, a Condemned is ezt használta/használja - ]{r.) - s állításuk szerint két év ide vagy oda, bizony számtalan dolgot kifacsartak az erõmûbõl (pl. rengeteg speciális effekt). Minden bizonnyal azonban a legnagyobb ígéret az volt tõlük, miszerint ezúttal egy kellõen kidolgozott történettel állnak majd elõ, melyek olyan helyszínekre juttatnak el bennünket, mint a Közel-Kelet, veszélyes katonai létesítmények vagy zord hegyvidékek. Erre csupán azt tudom mondani, hogy ha fele olyan kidolgozott sztorija lesz, mint a Call of Duty 4 - Modern Warfare-nek, akkor már jók nálam.

Az információk után pedig azt hiszem, jöhet a desszert, így a játék galériájában fellelhetõ 18 darab kép talán felrakja az i-re azt a bizonyos pontot. A program mellesleg elõreláthatólag valamikor 2008. elsõ negyedévében fog megjelenni, így talán már nem is kell olyan nagyon sokat aludni ahhoz, hogy személyesen is kipróbálhassuk ezt a kis csöppséget. info:pcguru

további képek : itt