23
  • Princeman
    A 3:10 to Yuma nem lesz a magyar mozikban??? vagy csak én nem tudok róla?...:D :D
  • Atisz #22
    Eléggé gyengus felhozatal, kb. a Macskafogó 2 és a Mesterdetektív tűnik így első látásra érdekesnek. Mondjuk december mindig ilyen, nagyjából erre lehetett számítani...
  • trogi
    A Bűbáj egyszer nézhető filmként nagyon jó! :) Persze ne úgy nézzétek, hogy egy csöpögős, szirupos romantikus film, hanem hogy az egész egy irónia, giccsben átadva!
  • Dynamic
    Ez már eleve nem igaz, mert a SC tetszett, ez meg nem.Dehát miért is lenne törvényszerű? Köze nincs a 2 filmnek egymáshoz, csak kb. mint a Mátrixnak a Beverly Hills-i zsaruhoz.
  • CaptainRumi
    Biztos h nem nézném meg, ha meg is lenne a camos verzió....erre volt is már példa: a Star Wars episode III-nál mikor már megvolt egy ilyen kalózvideó....(najó azt nem tagadom h nem néztem bele kicsit :P) de én inkább kivárom azt a pár hetet, max hónapot amig megnézhetem moziban és inkább kiadok 1000 forintot egy jegyért mint megnézek egy olyan kalózvideót melyen a kép ide-oda mozog, a hang késik, hallani az idióta röhögéseket,pofázásokat nem is beszélve a szar minőségről....
  • wanek
    Te ne is nézz olyat. Bár gyanítom, hogy az elsők között leszel, aki megnézi a CAM-ot is :) Az emberek már csak ilyenek. Kíváncsiak, meg szeretnek dicsekedni, hogy ők bizony már látták a filmet. Aztán majd alig várják, hogy mikor lesz már jó minőségben is. Persze csak akkor, ha a film jó lesz.
  • Tetsuo
    1et ertunk
  • CaptainRumi
    Cam verzió......pffffff
  • Griphons
    "Nicolas Cage... ...A szellemlovas kivételével az utóbbi években csupa anyagi - és kritikai - buktát forgatott..."

Szerintem az is bukta volt. Ha meglátom hogy játszik egy filmben kiráz a hideg, és kétszer meggondolom, hogy megnézem-e. Az egy gyökér, nem szinész...
  • wanek
    Értelme csak nagyon kevés filmnek van. Az meg egyéni problémád, hogy mit meddig tudsz nézni.
  • wanek
    Egy szóval sem írtam, hogy bármi köze is lenne a Sin City-hez. Inkább te gondolkozz el a felesleges kötekedéseden.
    Valóban, akár a Crank-hez is hasonlítható, de a hangulatát nézve nem.
    Az biztos, hogy nem egy agyalós film, de nem is akar az lenni. Az IQ hogy jön ide?
  • gabr
    Ja, én úgy 15 percig bírtam nézni! Tényleg semmi értelme az egész filmnek!
  • Blasta
    Nagy marhaság.
    Semmi köze a Sin City-nek a Shoot em up-hoz, gondolkozz már!

A Shoot em up egy igazi "Crank" klón, értelme semmi pörgős akciófilm, nevetésges túlzásokkal, idióta "videoklippes" megkoreografált lövöldözésekkel.
    IQ harcos csokkereknek ajánlom csak.
  • Kferro
    Ha jól tudom, 2008. január 31-től fogják nálunk vetíteni.
  • wanek
    27.-ére már biztos lesz CAM verzió, letöltöd és megnézed.
  • Darth Sith
    itthon sehol nem fog menni dec.25-én????? Úgyse nézném meg szinkronnal, felesleges megvárni amíg gyártanak rá. Nyomassák itt is, ugyanakkor! Mi a probléma h nem lehet?
  • aDannyBoy
    mert nem decemberi film, azért
    mint ahogy ezt az előző két hozzászólás is tisztázza
  • Darth Sith
    AVP2 miért avn kihagyva?
  • wanek
    Az az usákiai bemutató dátuma.
  • mikloss
    Az Alien vs. Predator 2-ről kár hogy nem írtak... Pedig biztos jó lesz, dec 25.-én.
  • Broafka
    ugya ezt irónikuasan mondtad!
    Uwe Boll sucks!!!
  • Cekrény
    Uwe Bollll yeahhh:)
  • wanek
    A Shoot 'Em Up tényleg jó. Akinek a Sin City tetszett, annak ez is fog tetszeni. A film zenéje is nagyon jó.