23
-
Princeman #23 A 3:10 to Yuma nem lesz a magyar mozikban??? vagy csak én nem tudok róla?...:D :D -
#22 Eléggé gyengus felhozatal, kb. a Macskafogó 2 és a Mesterdetektív tűnik így első látásra érdekesnek. Mondjuk december mindig ilyen, nagyjából erre lehetett számítani... -
trogi #21 A Bűbáj egyszer nézhető filmként nagyon jó! :) Persze ne úgy nézzétek, hogy egy csöpögős, szirupos romantikus film, hanem hogy az egész egy irónia, giccsben átadva! -
#20 Ez már eleve nem igaz, mert a SC tetszett, ez meg nem.Dehát miért is lenne törvényszerű? Köze nincs a 2 filmnek egymáshoz, csak kb. mint a Mátrixnak a Beverly Hills-i zsaruhoz. -
CaptainRumi #19 Biztos h nem nézném meg, ha meg is lenne a camos verzió....erre volt is már példa: a Star Wars episode III-nál mikor már megvolt egy ilyen kalózvideó....(najó azt nem tagadom h nem néztem bele kicsit :P) de én inkább kivárom azt a pár hetet, max hónapot amig megnézhetem moziban és inkább kiadok 1000 forintot egy jegyért mint megnézek egy olyan kalózvideót melyen a kép ide-oda mozog, a hang késik, hallani az idióta röhögéseket,pofázásokat nem is beszélve a szar minőségről.... -
wanek #18 Te ne is nézz olyat. Bár gyanítom, hogy az elsők között leszel, aki megnézi a CAM-ot is :) Az emberek már csak ilyenek. Kíváncsiak, meg szeretnek dicsekedni, hogy ők bizony már látták a filmet. Aztán majd alig várják, hogy mikor lesz már jó minőségben is. Persze csak akkor, ha a film jó lesz. -
#17 1et ertunk -
CaptainRumi #16 Cam verzió......pffffff -
#15 "Nicolas Cage... ...A szellemlovas kivételével az utóbbi években csupa anyagi - és kritikai - buktát forgatott..."
Szerintem az is bukta volt. Ha meglátom hogy játszik egy filmben kiráz a hideg, és kétszer meggondolom, hogy megnézem-e. Az egy gyökér, nem szinész... -
wanek #14 Értelme csak nagyon kevés filmnek van. Az meg egyéni problémád, hogy mit meddig tudsz nézni. -
wanek #13 Egy szóval sem írtam, hogy bármi köze is lenne a Sin City-hez. Inkább te gondolkozz el a felesleges kötekedéseden.
Valóban, akár a Crank-hez is hasonlítható, de a hangulatát nézve nem.
Az biztos, hogy nem egy agyalós film, de nem is akar az lenni. Az IQ hogy jön ide? -
gabr #12 Ja, én úgy 15 percig bírtam nézni! Tényleg semmi értelme az egész filmnek! -
#11 Nagy marhaság.
Semmi köze a Sin City-nek a Shoot em up-hoz, gondolkozz már!
A Shoot em up egy igazi "Crank" klón, értelme semmi pörgős akciófilm, nevetésges túlzásokkal, idióta "videoklippes" megkoreografált lövöldözésekkel.
IQ harcos csokkereknek ajánlom csak. -
Kferro #10 Ha jól tudom, 2008. január 31-től fogják nálunk vetíteni. -
wanek #9 27.-ére már biztos lesz CAM verzió, letöltöd és megnézed. -
#8 itthon sehol nem fog menni dec.25-én????? Úgyse nézném meg szinkronnal, felesleges megvárni amíg gyártanak rá. Nyomassák itt is, ugyanakkor! Mi a probléma h nem lehet? -
aDannyBoy #7 mert nem decemberi film, azért
mint ahogy ezt az előző két hozzászólás is tisztázza -
#6 AVP2 miért avn kihagyva? -
wanek #5 Az az usákiai bemutató dátuma. -
#4 Az Alien vs. Predator 2-ről kár hogy nem írtak... Pedig biztos jó lesz, dec 25.-én. -
#3 ugya ezt irónikuasan mondtad!
Uwe Boll sucks!!! -
Cekrény #2 Uwe Bollll yeahhh:) -
wanek #1 A Shoot 'Em Up tényleg jó. Akinek a Sin City tetszett, annak ez is fog tetszeni. A film zenéje is nagyon jó.