2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
-.- -
ott van a bus simulator -.- -
berakni? lehet egyáltalán?
aki tudja kicsit moddolni a játékot, megtudná nekem oldani h a busszal lehessen menni egy autó helyett? :DDD -
:))
Megpróbálom .
Több autót nem lehet berakni ugye ?!
Mert azt a BMWX5-öst kipróbálnám :)) -
vagy nem-.- -

-
ez a demo
-
TottiZsolt #246 Akkor klikkelj MOCKBa feliratra, és ott lesz az egész város ami bejárható
-
Igen,de ha térkép alatt balra lévő gombra rányomsz akkor egyből lesz még 6-7 pálya ami város.(MockBa gomb) -
Itt csak 2 van . (+1 ami training pálya)
-
^ -
TottiZsolt #242 Total Commanderből indítsd a telepítőt
-
MI ez?Amikor telepíteni akarom?
A fájlnév,a könyvtárnév vagy a kötetcímke szintaxisa nem megfelelő.??????????????? -
Nem csak két pálya. Van Moszkva belvárosa is. -
Nincs olyan kocsik amit még be lehet rakni a játékba mert ez kezd uncsi lenni...:D
Meg az is hogy csak 2pályám van a kiegészítő miatt...de azok jó hosszúak ^^ -
:DDDDDDDDDDDD -
nah, ladának új rendszáma: STN-666 (alias sátán 666 
)
-
L[O.o]L -
jah, kösz :D én meg itt akarok regelni,ie-vel mégis menne .D -
Ja és ahogy felraktam a kiegészítést már tudtam menni kormánnyal is ^^
Hogy áll a magyarítás ? -
Printscreen...azt beilleszted Photoshopba kivágod és áthúzod a texturára és méretezed. -
hm, és hogy tudom elmenteni? :Dpl megrendelés/mentés gomb nem jó -
Estét...egész nap itthon vagyok és ezzel a gémmel játszottam[nem volt netje]
és nayon kiismertem ! jó kis játék , az automata váltós kocsikat
nem szeretem mert az gyorsan felgyorsul...inkább a lada :)) -
Tessék! Rendszám tervező -
mivel csináltad a magyar rendszámot? én a ladára próbáltam psel, de ugya a képben ferdén van a rendszám, ps-ben meg nemtudom úgy forgatni a szöveg helyéát hogy úgy legyen..szal csak balról jobbra tudok írni, "fetről le" nem megy xD -
Zealot #228 Nah lexussal sikerült, dehát olyan ez mint nyáron a szánkó. Talán majd ha lesz kormány :) -
DJ BP #227 addig kuplungol, amíg nyomva tartod -
DJ BP #226 a Lexus SUV-nál automata van, ott a féket kell nyomni sebességbe rokáskor, utána nincs több dolgod vele -
Zealot #225 Nah, a jóöreg zsigulival megy. De elindulni nem tudok vele. Hogy lehet a kuplungot felengedni billentyűzettel?? -
Tudod ki van a nintendoba...Max Te..Amugy nem ezt mondtam, hanem h. pl állo helyzetbe pörgetem a mocit,kormány vmelyik irányba leugrok a kuplungrol és tök gyorsan megy egy kört...Nagyjábol csak ennyi volt a fizikás nézetem...Bár még nem játszottam vele sokat,most megyek vele egy kicsit megint... -
Csoki mit tudok csinálni ha felakarom rakni erre meg ezt írja ki
http://www.kepfeltoltes.hu
-
Zealot #222 Nekem egyszerűen nem lehet sebességbe rakni. Hiába nyomom a T-t és a W-t nem történik semmi. Ötlet? Motor ugye E-vel elinditva. -
dav #221 Érdekes, nálam kuplung nélkül nem lehet váltani, hiába nyomom a w-t vagy s-t vagy a számokat, csak recseg, de nem vált sebességet. A kuplung meg furán működik, miután elengedem a gombot, nem engedi fel azonnal a kuplungot, hanem még csúsztatja egy ideig, ami induláskor még jól is jön, de a többi váltásnál már zavaró. Ezenkívül mintha lenne valami sebességkorlátozó automatika a játékban. -
most hogy jáccotam vele kormánnyal elég fura a fizika... 20al a körforgalomba nem tok úgy kanyarodni hogy keresztbe ne áljon :S -
TottiZsolt #219 60 fölé.. nem Hatvan felé.. az nincs benne sajnos.. remélem, hogy csak még nincs...
-
TottiZsolt #218 Meg ahogy nézem ruszkiknál lakott területen belül 60km/h a megengedett sebesség, és nem 50km/h mint nálunk. Legalább nekem akkor ad büntetőpontot ha 60 felé megyek. Remélem rendesek lesznek és küldik a programok a nyelvi fájl átalakításához, onnantól már sokkal egyszerűbb lesz mindenkinek
-
igen egy kicsit furi és nem valami élethű:D -
Gibor #216 Meg látom a rapidos cuccot senki nemtudja használni akkor... az első fájl annak hülye neve van nevezzétek át és legyen a végén a kiterjesztés .torrent a második meg már alapból torrent.
-
Gibor #215 én nem mindig kuplungolok... minek az... csak azt nemértem hogy miért van az hogy 1esbe kipörög azt 2-esbe meg a többi sebességbe csak 4-ezres fordulatig megy az óra. -
TottiZsolt #214 De azért kuplungot használd mellé, ami a T