2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
#654 :DDDDD -
#653 ugyanmar semmi sertö nincs benne:DDDDDD -
#652 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kiesek a székből úgy röhögök + könnyezve b+ -
#651 Omg kicsit durva beszólás volt..szerintem mellőzd...mert befognak rád rágni..:) -
TottiZsolt #650 -
#649 LooOooL -
#648 :DDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd!!!!!!!!!!! -
#647 Mert a setup fájlt emailben fogja neked elküldeni a cég. (nem mindenkinek sikerül a torrent letöltés után az indítás, a HTML CRC Checksum Compression Database ha nincs telepítve az XP Kerneledbe, akkor sajna nem működik).
Ilyenkor egy regisztrációs emailt kell küldeni a [email protected] email címre, a következő szöveggel:
"Hi,
I downloaded your software from illegal torrent, but my IQ is below 80, and I cannot read back on the related forum, and I cannot start the program. Please send me setup file. HTX."
Ezt csak másold be a levélbe, egy napon belül küldik a setup fájlt.
Itt írnak erről a technikai hibáról -
#646 Azzal amelyikben van setup.exe.
Nem a 3d instructor ,hanem ami oroszul van írva. -
#645 SEGÍTSETEK Lejött a torrent és nem tudom telepíteni a játékot!!!:@Melyik fájlal kell?????Nem találtam Setupot csak uninstalt:@
SEGÍÍÍTSETEK LÉCC KÖSZI -
#644 Skacok már csak egy teljes magyarosítás kéne nekem,megtaláltam a régi oldalakon a 0.3as de nem tudtam leszedni:@:(:(:( Lécci linkeljétek be vagy e-maiben a [email protected] jöhet!!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN
Már 62%nál van a torrent!:P:)
csáó -
Gibor #643 jolesz.. emghamarlejön torenten... -
#642 torrentel szedem 318 MB!Ez jó akkor?
128as videókártya gondolom elég a gamehoz
lécci irj csáó -
Gibor #641 legelső oldal és asszem a 6.dik hozzászólás... -
#640 Lécci add eg a torrentes linket!!!
NAGYON KÖSZÖNÖM csáó -
Gibor #639 van rapidshare-es link a játékhoz.. egy torrent file amiről hamar megvan... -
#638 Hali
Vki tudna adni egy müködő honlapcímet ahonna lelehet tölteni a játékot!!
NAGYON KÖSZÖNÖM
csáó -
Gibor #637 isis... -
#636 A \practice\data\config\config.xml eme 2 sorára:
<MissionTime Value="500.000000" />
<StartMoney Value="12000" />
gondolsz?
-
#635 Na aki a legszebb bannert csinálja azt nyer tőlem egy dragon ballzos matricát!!!!! Úgyhogy hajrá!! Csak a legjobb kap és aki nem kap az ne sírjon majd itt hogy hüpphüpp nekem kell matrica úgyhogy aggyáll ba**meg -
#634 Na ha tényleg úgy lenne... az tiszta király lenne... -
Gibor #633 Nemsokára pofás banner... addigis lehet csinálgatni és betenni ide, és majd vlameiket beteszem :D -
Gibor #632 nem.. mert a forráskód nincs meg... -
#631 igen? akkor azt nem tod valami "peccsel" elővarázsoni? -
Gibor #630 nem viccelek.. töbször van hivatkozás kezdő pénze meg free ride-ra.... stb... -
TottiZsolt #629 Kár, hogy tuningolni nem lehet... Bár mondjuk ez nem is erről szól De a Ladát meglehetne, és csapatni a körforgalomban hajjaj.. Na meg a multi része se lenne rossz... -
#628 igen? te most ugratsz? -
Gibor #627 Amugy észrevettem hogy késöbb majd lesz pénzed autót kel venned asszem meg midnen szabad mászkálás moszkvában meg ienek... -
Gibor #626 lool... mik töörténnek itt mostanában :) -
#625 Csináljunk kampányt és osztogassunk giboros matricákat kitűzőket zászlókat és papírcsákókat. -
Gibor #624 tudom.. de jogot kell kérni... :D -
Szabi1991 #623 "A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG." :p -
Gibor #622 Na szóval látom nagyon akarjátok hogyx "elnök" legyek... még mindig nemkaptam meg ugylátom most akkor Újra írok nekik... remélem egykét nap és megkapom. -
#621 Jah,de az már k*va régen volt,akkor még Puskás Tivadar volt inkább.
Jah,de nem mind1 :D -
sztanko15 #620 Hellosztok vki megtudná mondani hogy lehet letölteni ezt a programot mert engem érdekelne ha más nem egy kipróbálásnyira:D Segítségeteket előre is nagyon megköszönöm:D -
#619 enyémet :) -
#618 heh -
Szabi1991 #617 kiütötted caseih9400 üzenetét xD
(pont egyszerre nyomtátok meg a -et :) -
TottiZsolt #616 De miért küldte el 2x... Na mindegy -
TottiZsolt #615 Gibor for president!