Training autoszimulátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát... énnekem a patch elkúrta mert jó letta textura meg egyebek csak a kormányomat nem ismeri fel utána.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ezt az 1.4 patchet meg nem merem feltenni...sokan panaszkodtak rá. Aki "átlátja az egész helyzetet" el tudná mondani, hogy most feltegyem-e vagy nem? Kieg telepítés elõtt tegyem ha tegyem vagy utána? És az egész a magyarítás feltelepítésének függvényében hogyan módosul?😊)
Automatával tudok menni, ott beteszi sebességbe ha nyomom a féket. Manuálisnál meg nyikorog mintha nem nyomnám be a kuplungot..pedig nyomom, beállitásoknál automata kuplungra is raktam..de semmi. Nem tudom mi lehet a gond..

De most hogy legalább automatával elindul, van némi tapasztalatom a játékról..vannak benne érdekes dolgok..BOT kocsik sávváltása fél másodperc alatt eközben a mögötte lévõ kocsi 200G-s lassúlásba kezd. Körforgalom külön sztori..😊) Átmegyek a sárgán sír a szája..hogy miért? De amúgy jó, tetszik..csak vhogy ki kéne kapcsolni a sebességkorlátozást..
kifli
Milyen lehetõségekre gondolsz?
Ja és van hozzá 1.4-es patch ha béta lenne akkor nem hiszem hogy 1.4-nél tartanának...
sure
SRácok(-lányok), szerintem ez egy félkész program (béta-verzió?), csak valószínûleg "kiszivárgott"...

Ha böngészgettek kicsit a telepített program könyvtáraiban, még rengeteg lehetõség van benne, ami nincs megcsinálva.

Egyelõre így, ahogy van, maximum "freeride"-ra jó.

Isten nem bottal, hanem VMware.

kifli
ha meg automatával mész akkor féket nyomod és közben sebességbe teszed a verdát 😉
kuplung ? -.-

Sziasztok. Van egy kis gondom: MOMO Racing kormány bekapcs, beállitásokban beállítom, játék kezdõdik, motor bekapcs, bizt öv bekapcs, kézi ki, raknám sebességbe...és..ennyi. Nem csinál semmit. Próbálom billentyûzetrõl..semmi. Üresben állok a rutinpályán, eddig nem túl élvezetes a játék 😊

Vmi ötlet?

u.i.: alapjáték telepitve, upldate nincs, kieg feltéve, magyarítás feltéve
[HUN]FaTaL
😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

caseih9400
heh

khm...khm...

kifli
követési távolság legyen kicsit nagyobb! és meg is van oldava. Vagy menüben vedd le a forgalmat 0%-ra.
Nekem most 100%-on van és tisztára olyan mintha pesten lennék.
Sok a hülye vezetni nemtudó az úton.
Pepsi Twist
igen én is lassitok de aztan az elottem menõ padlozik hogy bemennyen azt az utolsó pillanatba meg megáll...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

hát igen... ezért szoktam kötforgóba lassítani mielött beérkezek...

caseih9400
tiszta haulin xD

khm...khm...

Pepsi Twist
igen csak mondjuk 50rol nem al meg meg mindig 1mm alatt

én olyankor kéziféket használok, ugy általában gyorsabban megálsz.

Pepsi Twist
engem meg az idegesít hogy megyek a kocsi után hajtana be a körforgalomba padlót ad hogy be mennyen és utána 1mm-alatt megáll és én meg ugye nem tok megálni sehogysem 1mm alatt azt mindig neki megyek faszom...

kifli
Engem az idegesít amik mennek elõttem 40-el közbe a sebességkorlát nem annyi!
[HUN]FaTaL
En a korforgalmakat nem ertem. Oroszoknal aki behajt a korforgalomba annak van elsobbsege? Meg neha megallnak elottem a fouton es a mellekutrol kikanyarodnak😄 Nem igazan ertem de ettol fuggetlenul nagyon tetszik a jatek. (Bocsi hogy ekezet nelkul irok de svedorszagban vagyok😄)

http://goo.gl/gd6Zi5

piroson átmegy, élõben is körülnézek néha lámpáknál, ahol már megleptek 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

De ha én megyek a fõ uton és egy mellékútrol akar valaki a fõutra kanyarodni... akkor miért kell neki belémjönni? ezt nemértem meg mellete nekem zöld volt a lámpa.

Siluro
Elsõbbséged akkor van, ha megadják 😛

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

CarProperty.xml-ben

FirstPersonPosition = "-0.29 1.1 0.06"
FirstPersonLookAt = "-0.18 1.1 -1."

Willi Betz
Közelebbi infó?😄
Nekem ez a sok betû meg szám nem mond semmit.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

van, egyszerü... export/phygics/car??/ és ott a fájlokban megtalálod...

Willi Betz
Gibor #522-re választ tudsz?

Ja meg a patch után nem mûködik a kormányom... faja...

Én az egészben a hülye forgalmat utálom... állandóan ha nekem van elsõbségem azok akkoris belémjönnek... mintha ottsee lennék.

lol, nekem eddig 23 volt a max, vmi 20 km es uton, végig elöztem 2x1 sávos uton -.-

valszeg jovöre lesz jogsim..

Pepsi Twist
Nyugi... Én most a játékba ugyanúgy vezettem mint ahogy szoktam az utakon és mindössze 53 pontot szettem össze...

Willi Betz
Fúúú ha már próbálta valaki Moszkva legbelsejét...Most már tuti megbuknék,ha újra lekéne tenni a jogosítványomat<#nevetes1> 38 bünti pontot szedtem össze...

köszi az infot.
akkor magyarul elõszõr jogsit kéne szerezni aztán lehet cirkálni...hát így ciril betûsen nehéz így megkell várnom a 100% magyar változatot 😞

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

caseih9400
én az egyiket tegnap megcsináltam 0hibapontal és nem csinált semmit <#szomoru1>

khm...khm...

Bejárható lesz az egész város (Moszkva), ha minden vizsgát megcsinálsz a megengedett hibapont alatt.. Bár amíg nem minden magyar benne, vagy minimum angol elég nehezen megoldható, de gondolom ez is meglesz majd oldva valamikor..<#pias>

ebben a játékban nem lehetne megoldani, hogy csak lazán lehessen kocsikázni?ne ilyen kötött helyeken mászkálni?

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

Szerintem csak a menü, meg a beállítások rész lett magyar...<#pias>

akyyy
a magyaritasodban ugye a jatek kozbeni szovegek is magyarok? mikor pl a rutint csinalom es irja mit kell tsinalni

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Willi Betz
Kussojjá kötsög!!!<#nevetes1>

Alexease
Koszi a feltoltest!
Nem kiabalasnak szantam, egyszeruen csak figyelemfelkeltes miatt irtam azt a ket szot nagybetuvel😊 Nem vesszen el a sok "honnantooccsemle" kozott😉 Es meg smile is volt a vegen😛
autoszimulator
Hazucc, te nintendofejû <#idiota><#idiota>

.: mobilize.hu :.

sure
Pár szkrínshot

Kockulás kockaladával, rendõrautó tologatás, ilyenek...

Willi Betz
Gibor!!
Kérdés vagy kérés. Belsõ nézet kamera pozíción hol tudok állítani? Mert Passatban kicsit fura a nézet meg nekem nem is megszokott,hogy ilyen magasan ülök virtuálisan. Sajátomban alcsonyabban ültem.(Az igazi volt<#vigyor0>)

nem akarok vitát nyitni de tudtommal ha nagybetûvel ír vlaki azt ordibálásnak lehet venni... na mind1...

megvan thx

jah oksa.nézem amint behozza végre az oldalt :S

sure
ott van az is a linkelt oldalon a Пароль: mellett.

még azt szeretném megkérdezni, hogy amikor ki akarom csomagolni jelszót kér. azt honnen tudom meg, hogy mi?(egyesítetem a fájlokat már csak kikéne másolnom)

sure
Hello, szívesen, és sem használok torrentet, viszont elég instabil netem van és gyakran szakadozik, így download managert viszont igen.

2 napon át töltõdött lefele a 4 rész, de a tápig nagyon mexaladt, úgy látom, a GTA-nak megjött a konkurenciája 😊

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, már töltöm.
És télleg sorry, hogy ezredjére is meg kérdeztem, de nem használok ilyen feltöltõs oldalakat és torrentet így azokhoz nem is értek.
még1x kösz.

12346
szvsz nem mondott senki semmi rosszat, és még csak nem is "ordibált". nem kell a fürdõs-mártirkodós jelenet. csak felhívta a figyelmed egy esetleges hibára, mégha jelen esetben mûxik is franyón.