Training autoszimulátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
proci sztem 1,8-as elég

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
nem nagy a gépigénye de azért sztem egy 1 gb ram kell

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

jó a játék? ilyen a a grafikája? mekkora a gépigénye?aki tud segítsen
Attila889
szerintem a patch-et nem a normális könyvtárába tette bele hanem ahova a telepitõ mondja: C:/Program Files/és valamilyen nevü mappa :D

akkor nagyon jó... ennek örülök... ha vlakinek nem jóa kkor ugygondolom nála vanvlami skecc..

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Attila889
az 1.4-es patchez is mûködik :)
Mivel nekem az van fent és tökéletes....

Vviikkttoorr
Nagyon szépen köszi! Nem fontos annyira! :)

én nem az 1.4-es patch-hez csináltam azt tudom. de majd megcsinálom ahozis mihleyst lesz idõm.

Vviikkttoorr
Akkor valószínüleg a verzióval van a gond! Pedig azt töltöttem le amit kiraktatok hogy legfrissebb magyarosítás! :S

blackjoe

Lécci mondjátok meg hogy lehet átteni az alsóra! Sima katt-tal nem megy

\"I\' love this game\"

Misi az ezredes
ha a 0.3-ast töltötted le akkor magyarnak kell lennie a beálításoknak is!

T - Kuplung
W - Felfele vált
S - Lefele vált
F - Biztonsági öv

Kb. ennyi ami lényeg benne

kifli
Az irányításnak magyarnak kell lennin!! nézd meg
Vviikkttoorr
Köszi szépen.Sikerült! Márcsak azzal van a abj hogy beraktam a magyarosítást és csak a menü lett magyar! beálíltások nem! Hogy fel le váltás meg ehhez hasonlók! PLS help! :P Sziasztok

Lehet nem is magyar??? :DD

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

autoszimulator
Nagy kukac:

Az "legfrissebb", nem "legfrisseb"
:D

.: mobilize.hu :.

MerlinW
Kis kukac: Banner: "Legfrisseb magyarosítás"

Az "magyarítás", nem "magyarosítás". Csak ha már pont ez a célja:)

[merlinw.org]

Misi az ezredes
sajnos én sem gamelek csak 1-2 napja vele szal nem tudok segíteni sry

telepísd felagamét ujra ugyhogy a telepítési helyét megváltoztatod...beleértve a pl e:games/3dkrikszkraksz helyett pl e:/games/autoszimulator

Misi az ezredes
ahh...

Vviikkttoorr
Még így is ledob azzal a hibával! Am az uninstall egybõl a telepítési mappába van! Nem almappába! De ígyse indul! :(

Vviikkttoorr
:DDD

Misi az ezredes
lol de ne azt hanem azt annak a mappának a nevét amiben vannak azok!

Vviikkttoorr
basszus ugy bosszant hogy nem sikerül megcsinálni! :(

12346
kecci:DD "nyizsd"XDDD

Vviikkttoorr
A feltelepített mappába rögtön az uninstall exe-t átírtam valami hüyleségre! De így is kidob hibával! :S

Misi az ezredes
ha feltelepítetted akkor nyizsd meg a mappát amibe van az az uninstal izé és írd át enyi nekem enyi volt!

Vviikkttoorr
felraktam a játékot de mikor elõjön az intro kidob pdd.exe hibával! Letöltöttem a kiegészítõket és azokat is felülírtam! De így se lett jó! valaki nem küszködik hasonló problémával?:S

Azok a fájlok olyan helyen vannak hogy csaka forráskóddal tudnánk bejutni... de a forráskódot nemakarják odaadni.

Misi az ezredes
szerintem nem! csak azért jobb lenne ha tudnánk hogy hol lehetnek azok a fájl-ok amikben bizonyos szövegeket át tudunk írni!

mert csak a menüt lehet magyarosítani

a 0.3 verzió az full magyar? az hogy nekem csak a menû magyar benne?!

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

Vviikkttoorr
Köszi szépen! Amugy 2-3 oldalt visszaolvastam! Gondoltam nem olvasom el aze gész topikot! :) Mégegyszer köszi szépen! Kellemes Ünnepeket!

a "vissza nem olvasok" kedvéért kitettem a legfontosabb linkeket.

ha egy kicsikét visszaolvasol... látod hogy van magyarosítás... van full verzióhoz link stb stb stb...

Vviikkttoorr
Sziasztok! Megtetszett a game mert a demo-ba kipróbáltam! És kérdezném nem-e tudtok adni egy full letöltési linket netán ha lehet akkor angolosítás hozzá ha van! :D Mert a demo ba is küzködtem eme szép nyelv relytelmeivel! Elõre is köszönöm! :P

Egybe írjál lécci... 400 üzenetbõl 399 a tied hogy mia baja a játéknak... ha tudnánk segítenénk... ami ötletünk volt leírtuk...

Misi az ezredes
jólvan sry de pls segítsen valaki letöltöttem már torrentes versiót is de annál is ua a probléma pls... help

N3vano...

máskor próbáld meg egyben... vagy 10ózenetedet törölnöm kellet aminek ennyi volt a taartalma _D :D xD :@

Misi az ezredes

Misi az ezredes
pls... tomstel gyere msn és segíts :@

Tomsteel
ha három napja foglalkozol vele, hogy lehet, hogy a #715 hozzászólásodban döbbenten sasolsz, hogy milyen játék lehet ez? <#wow1>
gihi :)

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Misi az ezredes
óó fene **** nem értem mért de nem akar ez menni valaki tudna segíteni? naon + köszönném! 3. napja foglalkozok a dologgal de csak ma kezdtem el kérdezgetni h mi is a gond ezzel a gameval! -.-'

Nos én a 15 hozzászólásban lévõ linkekbõl szereztem be a játékot (torrent fájlok). Nekem is nehezen ment a munkára bírása. 2x kb 300 Mega a cucc. Most nem tudom lemodellezni, mert másik gépen van a játék :(

Ha azt a verziót szedted le amit én akkor találhatsz benne egy 1.4-es (asszem) patchet, azt is dobd fel rá és próbáld meg úgy.

Misi az ezredes
TottiZsolt felveszel msn-en h ott el küld ezt a fájl-t és akkor hátha jó?

Misi az ezredes
ok

A telepítést Total Commanderbõl indítsd...

Misi az ezredes
Valmai _location_autodrom.db3 fájl al van baja :S valaki tud segíteni?

Misi az ezredes
LOl ez meg milyen game? rendes szimulátor? hmm.. töltöm a játékot szeretem az olyan cégeket akik ilyenekre áldoznak! mert a versenyeket rühellem!