2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
#1185 #1182-re valaki?? -
#1184 Patchelni kéne meg a kieget feltenni és akkor van kuplung a teljesben is. -
#1183 Hogy ez mekkora egy fos...Kész! Ekkora ufofizikát...pff
Demoba még lehetett kuplung+válto, teljesbe meg már nem? Ezis vicces... -
#1182 És ezt most miért??
Már nem először történt,de most 180km után kilép,az elég bosszantó tud lenni...
-
#1181 Én is az 1143-as hsz-ben lévő cuccot szedtem le, de míg az 1.4 demoban használhattam a kuplungot, illetve extra ként beállíthattam a fokozatokat, a teljesben ezek a lehetőségek sehol sincsennek. Így sem rosz, de jobban tetszene kuplungal.
demo-
full:
-
#1180 Hát nem kicsit vagy idegesítő-.- -
Gibor #1179 Belehet fejezni -.-' -
SBT #1178 Pajtikám én NEM szórakozok!!! Ha nem tudsz segíteni akkor inkább ne szólj bele!!! ENNYI!!! ÉRTED??? -
#1177 Bannoljátok már ki!Nem veszitek észre,hogy szórakozik? -
#1176 bb -
SBT #1175 Hát én azt szedtem le ami a fórum vége fele volt amire az volt kiírva hogy TORRENT. Akkor leszedem azt a négy részeset. Na csá!!! És kössz a sok segítséget! -
#1174 Nem tudom hanyas versios a játékod de ilyen gondom nekem még sosem volt. töltsd le inkább a warez versiot és azt használd -
SBT #1173 Na most milyen bölcsességet mondasz? És pls siess me mingyá mennem kell. -
#1172 Ezt nem értem :D nem vok orosz de feltételezem ez nem az a versio ami nekünk van lent a gépen :O mert nekem ilyenem még sosem volt. -
SBT #1171 Na jóvan ez így nem megy. Mostmá jó. http://www.hotdog.hu/album/album.hot?id=573941 -
#1170 Felteszed hotdog és kép beszúrása belinkeled a képet és pá -
SBT #1169 http://www.hotdog.hu/album/album.hot?id=573941 -
SBT #1168 Velteszem HotDog-ra és megadom a linket.
-
SBT #1167 Hogy kell beszúrni?
-
#1166 Lécíves lefotóznád és belinkelnéd a képet hogy a problémád orvosolni tudjam? -
SBT #1165 Na OK magyarítás megvan. De amikor elindítom a parancsikont akkor ott van egy ablak amin ott a forgalom. Onnan továbblépek és akkor ott van 1 sárga és 1 kék mező. Itt mit kell csinálni? Várom a sült galambot! -
SBT #1164 JAJ BOCSÁNAT!!! MEGTALÁLTAM A DATA-NÁL!!! HOGY EZ HOGY HOGY NEM SZURTA KI A SZEMEMET!!! BOCSÍ!!! -
SBT #1163 Akkor ez a magyarítás a kiegészítővel jó csak a játékhoz?!?! -
#1162 Akkor ha leírnám neked ugyan azt ami a magyarosításban van okosabb lennél?
NEM
Ugyan ott tartanánk. de ezt tudom neked ajánlani + a magyarosítást -
SBT #1161 Bocsánat a helyesírási hibáért. Neked. -
SBT #1160 De nekd a kiegészítővel van meg a game? Nekem csak a sima. És nállam nincsenek ilyen mappák. -
#1159 Igen pont ahogy elmondtam direkt úgy val benyomva szal nem írom le amikor csak olvasnod kéne a mappákat -
#1158 azt hiszem alapból úgy van benyomva a magyrosítás h csak be keljen másolnod direkt úgy van benne a mappákban lépésről lépésre te is oda érj szal bocs de nem kapsz sült galambot a szádba... -
SBT #1157 De a magyarítást hova kell berakni? -
#1156 Orosz ! RUSZKI -
SBT #1155 Hali! Megvan a játék fel is tettem de a magyarítást hova kell berakni? Kérem szépen valaki segítsen!!! Egyáltalán milyen nyelven van ez a játék? -
#1154 90 napig tölthetsz azt hiszem. Priviben küldtem honlap linket hogy honnan lehet letölteni rapid csalót... -
#1153 de valamiért nem engedi letölteni.. az 1. part lejött még anno régen, de a többire error-t ír..a limitről beszél.. de az csak egy bizonyos ideig tart, nem? Aztán utána lehet újjabb dolgot tölteni?! ( már 2 hete nem töltöttem semmit..) -
#1152 kössz, és még egyszer bocs, h nem olvastam...^^:D -
#1151 akk utána kitörlöd.... -
#1150 ZOMGZOMGZOMG...
Még 2008ban is vannak érdekes emberek... -
#1149 de nem kell fejlécbe rakni csak a honlapcím mezőbe bemásolni és entert nyomni :D -
#1148 nem....fogd fel hogy nem teszem tele ilyenekkel a fejlécet...ennyi,csak a fontosabb dolgokat,mint google,sg,gmail,időkép,stb.... -
#1147 akkor hülye vagy és kész... nem fáradsz el semmiben ctrl + c és ctrl + v enyi nagy teher látom... -
#1146 de amúgy köszi :D