2432

Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.

Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
  • RoR zsozso
    #1182-re valaki??
  • [HUN]FaTaL
    Patchelni kéne meg a kieget feltenni és akkor van kuplung a teljesben is.
  • AlieN911
    Hogy ez mekkora egy fos...Kész! Ekkora ufofizikát...pff
    Demoba még lehetett kuplung+válto, teljesbe meg már nem? Ezis vicces...
  • RoR zsozso
    És ezt most miért??
    Már nem először történt,de most 180km után kilép,az elég bosszantó tud lenni...

• gumikacsa
    Én is az 1143-as hsz-ben lévő cuccot szedtem le, de míg az 1.4 demoban használhattam a kuplungot, illetve extra ként beállíthattam a fokozatokat, a teljesben ezek a lehetőségek sehol sincsennek. Így sem rosz, de jobban tetszene kuplungal.
    demo-
    full:

• Máté94
    Hát nem kicsit vagy idegesítő-.-
  • Gibor
    Belehet fejezni -.-'
  • SBT
    Pajtikám én NEM szórakozok!!! Ha nem tudsz segíteni akkor inkább ne szólj bele!!! ENNYI!!! ÉRTED???
  • Máté94
    Bannoljátok már ki!Nem veszitek észre,hogy szórakozik?
  • Misi az ezredes
    bb
  • SBT
    Hát én azt szedtem le ami a fórum vége fele volt amire az volt kiírva hogy TORRENT. Akkor leszedem azt a négy részeset. Na csá!!! És kössz a sok segítséget!
  • Misi az ezredes
    Nem tudom hanyas versios a játékod de ilyen gondom nekem még sosem volt. töltsd le inkább a warez versiot és azt használd
  • SBT
    Na most milyen bölcsességet mondasz? És pls siess me mingyá mennem kell.
  • Misi az ezredes
    Ezt nem értem :D nem vok orosz de feltételezem ez nem az a versio ami nekünk van lent a gépen :O mert nekem ilyenem még sosem volt.
  • SBT
    Na jóvan ez így nem megy. Mostmá jó. http://www.hotdog.hu/album/album.hot?id=573941
  • Misi az ezredes
    Felteszed hotdog és kép beszúrása belinkeled a képet és pá
  • SBT
    http://www.hotdog.hu/album/album.hot?id=573941
  • SBT
    Velteszem HotDog-ra és megadom a linket.
  • SBT
    Hogy kell beszúrni?
  • Misi az ezredes
    Lécíves lefotóznád és belinkelnéd a képet hogy a problémád orvosolni tudjam?
  • SBT
    Na OK magyarítás megvan. De amikor elindítom a parancsikont akkor ott van egy ablak amin ott a forgalom. Onnan továbblépek és akkor ott van 1 sárga és 1 kék mező. Itt mit kell csinálni? Várom a sült galambot!
  • SBT
    JAJ BOCSÁNAT!!! MEGTALÁLTAM A DATA-NÁL!!! HOGY EZ HOGY HOGY NEM SZURTA KI A SZEMEMET!!! BOCSÍ!!!
  • SBT
    Akkor ez a magyarítás a kiegészítővel jó csak a játékhoz?!?!
  • Misi az ezredes
    Akkor ha leírnám neked ugyan azt ami a magyarosításban van okosabb lennél?
    NEM
    Ugyan ott tartanánk. de ezt tudom neked ajánlani + a magyarosítást
  • SBT
    Bocsánat a helyesírási hibáért. Neked.
  • SBT
    De nekd a kiegészítővel van meg a game? Nekem csak a sima. És nállam nincsenek ilyen mappák.
  • Misi az ezredes
    Igen pont ahogy elmondtam direkt úgy val benyomva szal nem írom le amikor csak olvasnod kéne a mappákat
  • Misi az ezredes
    azt hiszem alapból úgy van benyomva a magyrosítás h csak be keljen másolnod direkt úgy van benne a mappákban lépésről lépésre te is oda érj szal bocs de nem kapsz sült galambot a szádba...
  • SBT
    De a magyarítást hova kell berakni?
  • Misi az ezredes
    Orosz ! RUSZKI
  • SBT
    Hali! Megvan a játék fel is tettem de a magyarítást hova kell berakni? Kérem szépen valaki segítsen!!! Egyáltalán milyen nyelven van ez a játék?
  • Misi az ezredes
    90 napig tölthetsz azt hiszem. Priviben küldtem honlap linket hogy honnan lehet letölteni rapid csalót...
  • matyi0323
    de valamiért nem engedi letölteni.. az 1. part lejött még anno régen, de a többire error-t ír..a limitről beszél.. de az csak egy bizonyos ideig tart, nem? Aztán utána lehet újjabb dolgot tölteni?! ( már 2 hete nem töltöttem semmit..)
  • matyi0323
    kössz, és még egyszer bocs, h nem olvastam...^^:D
  • kifli
    akk utána kitörlöd....
  • ChuckyHUN
    ZOMGZOMGZOMG...
    Még 2008ban is vannak érdekes emberek...
  • Misi az ezredes
    de nem kell fejlécbe rakni csak a honlapcím mezőbe bemásolni és entert nyomni :D
  • Attila889
    nem....fogd fel hogy nem teszem tele ilyenekkel a fejlécet...ennyi,csak a fontosabb dolgokat,mint google,sg,gmail,időkép,stb....
  • Misi az ezredes
    akkor hülye vagy és kész... nem fáradsz el semmiben ctrl + c és ctrl + v enyi nagy teher látom...
  • Attila889
    de amúgy köszi :D