Hazai mozik: vert mezőnyben a Hitman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hopp, azlõzõ üzi nem neked szólt, bocsi! 😊
Hanem az utánnad írónak. 😛

Szerintem nagyot alakított Oiphant!
Még azok az ismerõseim is teljesen átérezték a játkbéli hûvös eleganciájú, érzelemmentes és precíz bérgyílkos, akik nem is játszottak a játékkal, sõt.. mégkevésbé ismerik azt! Ez a film nem a fõszerplõtõl lett ilyen. Meg egyébként is: Amíg azok, akiknek tetszik a játék azt mondják, hogy jó lett a film, kit érdekel, hogy más mit moond!?<#mf1> Legalább nekeik(magamat is beleértve) megérte elmenni!

az "arat" szó neked hol nem jelenti azt h sikeres? de nem probléma XD

tommyg
oliphant tökéletesen jáccota a szerepet, nem kellet oda se diesel a gorilla testével se stathman

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

így legalább siker. stathammel bukott volna. (belegondolni is rossz. 170 centis angol hitman?, lol😊
No, csak megértik talán, hogy Hitmanhez Jason Statham kell. Ha újraforgatják, elmegyek és megnézem moziban. De addig távol tartom magam a filmtõl. Uff 😛.
SHADOWEYES7
<#ejnye1><#kuss>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Én is vártam a filmet,még mindig várom, de ha a héten sem lesz itt Kaposváron a mziban, akkor marad a warez - mondhatni megfosztották magukat az ezresemtõl.
én egy jó filmet vártam, hitmaneset. sajnos õsbéna lett.
Gerbill
A karakter szerintem elmegy, lehetett volna jobb is de végülis kopasz ez is😛. Csak legalább a történetet ne módosították volna ennyire. Miért nem lehetett az eredeti klónos sztorit felhasználni? Ez zavart a legjobban.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

szerintem egy nagyon jo film volt. mégis mit vártatok majd Die hard 4 féle robantsuk fel fél amerikát filmet? 😄 Hitmannek ilyennek kellett lennie. Játék is nyugis, a strory megy rá és nagyon izgalmas volt.

mielõt meg nézem a fimet elfelejtetm hogy néz ki a fõhõs a játékba és akkor élvezni fogom a filmet 😊
bertino
na igen, utóbbi fele a postodnak mindenképp igaz 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

newil
A film joóó és sztem egyálltalán nem B kategóriás...sztem.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

lehet, hogy csak bukta lehet, de a hitman nem lett bukta. az utóbbi idõk legjobb akciófilmnyitása idehaza. (a meg, hogy nem illik hozzá a szerep, nem kifogás, hiszen a nézõk zömének fogalma sincs, hogy kihez nem illik, nem játszottak a játékkal)
Balumann
Az csak annyit jelentett h itt is fogják adni, az nem a sikerrre v sikertelenségre utal...

bertino
"A legfrissebb számítógépes játékadaptáció, a Hitman - A bérgyilkos nem váltotta meg a hazai mozikat"

nem is tudom amugy mit vártak, ezzel az arccal csak bukta lehet sztem a film, egyáltalán nem illik hozzá véleményem szerint a szerep

magánvélemény

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Egy másik hír SG-n: A Hitman itthon is arat
lol...